AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1058|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

有關FB分享活動,,, [複製鏈接]

六級天王會員

..``×*パペット猫-`♥ˇ×

主打遊戲
參天律
EXP
2553 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 麻雀勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主

代FD問
3. 分享改版消息動態到你的生活時報,注意必須於右上角選擇【公開】分享,活動人員方可看到你的參加。

未滿18碎fb最多都只可以整到【朋友的朋友】
咁係咪姐係18UP/FB報大數 先有得玩?

----------------------------------------------------------------------
18 歲以下未成年用戶可以分享的最多人數為朋友的朋友數量

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
晴空物語
EXP
1601 點
下....乜唔得架咩...咁你試下熄左佢唔好公開個年齡試下 ...其實你改佢做18UP咪得囉..佢鬼知你是唔是18DOWN 啊

六級天王會員

主打遊戲
參天律
EXP
2553 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 麻雀勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

label25000 發表於 2013-1-29 06:27
下....乜唔得架咩...咁你試下熄左佢唔好公開個年齡試下 ...其實你改佢做18UP咪得囉..佢鬼知你是唔是18DOWN  ...

FB唔係無FD 唔通真係要未18UP要為左個活動昆人18UP:O
我主要想問既係除左要set做18up仲有冇第2d方法...

ps.FB唔記得幾時開始末成年唔比公開 不過都幾耐下:P
我代FD問 我18UP左

EXP
1100 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

我都幫人搞緊-.-

EXP
106 點
是旦啦,
GM無咁衰, 留左名都應該照有咖啦.
唔通真係逐個CHECK咩.

六級天王會員

路過的小女孩

主打遊戲
新晴空物語
EXP
3032 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

朋友的朋友是甚麼?
是朋友的朋友朋友朋友朋友朋友朋友朋友嗎?==

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

乜而家FB分到咁細架喇咩岩岩幫你問左,朋友的朋友都OK

六級天王會員

主打遊戲
參天律
EXP
2553 點

pgchicken 發表於 2013-1-29 17:49
乜而家FB分到咁細架喇咩岩岩幫你問左,朋友的朋友都OK

THANK YOU !!
佢地要保障兒童呀麻><

六級天王會員

主打遊戲
參天律
EXP
2553 點

game9394 發表於 2013-1-29 17:08
朋友的朋友是甚麼?
是朋友的朋友朋友朋友朋友朋友朋友朋友嗎?==

姐係你同A係FD     A同B係fd      
B可以見到你d野0.0;;

主打遊戲
晴空物語
EXP
1601 點
芭比貓 發表於 2013-1-29 07:30
FB唔係無FD 唔通真係要未18UP要為左個活動昆人18UP:O
我主要想問既係除左要set做18up仲有冇第2d方法...{: ...

我諗就算改都係 改 一個星期咋麻..

我都係18up

所以我是唔知佢唔可以公開..XD

主打遊戲
晴空物語
EXP
1601 點
北風 發表於 2013-1-29 14:05
是旦啦,
GM無咁衰, 留左名都應該照有咖啦.
唔通真係逐個CHECK咩.

你又有道理啵...但你咁講一講...佢除時真係會CHECK