AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7378|回復: 147
打印 上一主題 下一主題

鳳狙改弱之我見(本人非鳳)   [複製鏈接]

EXP
664 點
樓主
我本人有主玩雲狩同埋絕影,果時仲係2轉,未出「凝神勁」既年代
鳳狙感覺都算強勢職業,至少1炮秒到所有野,雖然有排儲氣....
但係總算係1個有缺撼既職業

出左3轉之後,招「凝神勁」,強到難以形容
除左令鳳炮可以無間斷輸出(唔好同我講果3秒啦...)
仲要加攻....基本上除左塔可以食到2野,無職頂得住(唔好講果D 1萬攻都無,果D收工啦)

而家鳳狙大改弱,我唔反對今次係砍左好大刀
本人無玩鳳狙,但係都覺得咁改係合理
至少整返個平衡度出黎,你發每1炮之前,都要諗下你呢炮到底可以點樣影響戰局
唔會不停咁  凝神勁>射>凝神勁>射>凝神勁>射  無限LOOP就殺光光

我玩火山口都見過有鳳狙唔係腦殘射,善用自己果招強雷震逼出想殺自己既絕影
戰場都見過神擺陷阱神走位,1挑5鳳狙

希望咁多位唔好因為鳳狙改平衡而放棄...問心果句..
你自己都會覺得鳳狙強得過火啦....砍呢1刀,不無道理....
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

如果鳳狙唔強 就唔叫做鳳狙啦 改到廢成咁 不如唔好要個職好過

EXP
478 點
=_=扣90%mp又點?自己可以張自動吃水果道調較道10%就食mp水 ,3至4秒之後又可以射多炮

karara691  至少要用腦嘛,不會好似E+咁腦殘= =  發表於 2012-12-29 12:50:06

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 11:38
如果鳳狙唔強 就唔叫做鳳狙啦 改到廢成咁 不如唔好要個職好過

邊個話 叫鳳狙 就一定要強嫁

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

yynojj 發表於 2012-12-29 12:14
邊個話 叫鳳狙 就一定要強嫁

呢啲咪睇完廣告之後既歪理囉:)

EXP
331 點
其實有巴打絲打 po 條廣告link 黎比我睇下

EXP
949 點

3C. 發表於 2012-12-29 12:26
呢啲咪睇完廣告之後既歪理囉:)

歪理? 算吧啦 你又話隻職過強 咁不如話+10過強 改到+5 你都傻既 我真係冇咁多精神打咁多廢野 咁我玩個陣真係睇左個廣告先決定玩e個職 如果唔係我一早做左ec了  佢要改既話 得 無問題 但咁樣同欺騙有咩分別? 你轉左職緊係咁講 對自己好既就支持 不利就反對 ok 明白 you win

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 13:58
歪理? 算吧啦 你又話隻職過強 咁不如話+10過強 改到+5 你都傻既 我真係冇咁多精神打咁多廢野 咁我玩個陣 ...

"對自己好既就支持 不利就反對" 全世界也是如此你我也不例外

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-29 14:07
"對自己好既就支持 不利就反對" 全世界也是如此你我也不例外

唔好意思 我轉左玩神謀鬼好耐  請你對玩e個職既人公平小小^^

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 14:08
唔好意思 我轉左玩神謀鬼好耐  請你對玩e個職既人公平小小^^

又話睇到廣告先玩鳳狙  即係都有玩鳳狙la 晒氣

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-29 14:12
又話睇到廣告先玩鳳狙  即係都有玩鳳狙la 晒氣

我想你清楚 我又唔係鳳狙最勁個位 我萬攻都唔夠(改左對我有咩影響? 出技等耐小小 攻小d姐 最多小d on隻人物 對我影響不大 )   改左對現在玩緊鳳狙既人係好唔公平 你唔好下下為自己諗 為下現在玩緊鳳狙既人諗下啦 咁不如話+10過勁 改到+5 你都on_ 既

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 14:15
我想你清楚 我又唔係鳳狙最勁個位 我萬攻都唔夠(改左對我有咩影響? 出技等耐小小 攻小d姐 最多小d on隻人 ...

事實上 +8ge鳳狙 同+10ge其他職 一打一 鳳狙都會贏 塔王除外
加上 你過唔過萬攻 關唔關鳳狙下修事

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-29 14:20
事實上 +8ge鳳狙 同其他+10ge其他職 一打一 鳳狙都會贏 塔王除外
加上 你過唔過萬攻 關唔關鳳狙下修事 ...

請另行開po討論

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 14:22
請另行開po討論

點解要另行開po 無離題

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-29 14:22
請另行開po討論

我諗佢都系被鳳J秒戈D黎.先會甘多野講JA

唔好怪人LA人地比人秒得多自然想鳳J技能下修

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 14:27
我諗佢都系被鳳J秒戈D黎.先會甘多野講JA

唔好怪人LA人地比人秒得多自然想鳳J技能下修 ...

明顯啦 你做咩爆佢出來 人地要面架

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 14:28
明顯啦 你做咩爆佢出來 人地要面架

好似講到全世界 得我比鳳狙秒  事實上 所有人打戰場 10次死 其中8次 都係因為鳳炮

另外你地都幾鐘意人身攻擊ge wo

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-29 14:32
好似講到全世界 得我比鳳狙秒  事實上 所有人打戰場 10次死 其中8次 都係因為鳳炮 ...

喂 你唔好屈得就屈 我幾時有講你講到全世界  得你比隻職秒? 你隻眼有問題?

EXP
331 點
"唔好怪人LA 人地比人秒得多自然想...."

仲唔係講到好似 得我鳳狙秒

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-29 14:34
喂 你唔好屈得就屈 我幾時有講你講到全世界  得你比隻職秒? 你隻眼有問題?  ...

認真. 系好多職比鳳J秒丫 .旦全世界都唔止佢一個~,~'

系人都可以升番隻嫁拉..甘佢地自己懶冇心機!

又要燒埋鳳狙戈淡?

大佬玩鳳狙唔洗付出努力邊有結果啊.

成日話人,人生攻擊佢.到底佢明不明何謂人生攻擊?

唔討論得就咪學人出聲喇.唔該佢~,~'