AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 976|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

公會<最後的旗幟>鄭重聲明 [複製鏈接]

EXP
376 點
樓主

本人系屮SaBeR屮70LV不破塔皇
公會系<最後的旗幟>近日有人用夜曉AC話正身系我地會
我地要鄭重澄清,我地會冇呢個人
如果有人用分身話系我地會,佢又冇開正身,唔該唔好亂開POST,叫我地會長出黎處理
佢話系就系,我都話我系誠哥個仔呀,借住幾百粒黎洗住先,又唔見你信?
人話系就系,如果唔系正身,你比人昆佐/有咩損失我地唔會負責任
另外,有件蛋散,咩Y壹號Y,系度扮我呢隻人賣金,唔該我賣金都會用正身,唔好人話系就系(感謝櫻花貓貓提供)
見到,WHATSAPP系,62103412/62103421話系我地會任何人士請無視,另外蛋散你搵食行遠D,轉下WHATAPP啦-.-
公告就出佐,如果有咩損失,我地唔會理,你開POST嘈,我地只會插返你一獲.
另外提一下,件蛋散最叻假入數,之後話你唔比就報警局@O@,一系就開隻同我地會D人差唔多名架人出黎
你見人密你借野/賣野,唔該加下好友啦-.-1LV AC黎架,你自己唔小心,有咩損失我地只會笑你傻仔
你出POST搞臭我地會個名,唔好怪我地會插返你@O@

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
726 點

用戶勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章

支持*1

EXP
334 點
HI~我係OBAMA個死黨

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

支持一下先得,另外應該係鄭重澄清...?