AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1117|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[其他] 澄清文(MIzi米子) [複製鏈接]

EXP
294 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

樓主
事源:

晴空物語 森之國 ser

今日下午 2012年12月12日下午16:28分

乂華K乂  係互頻開頻要用61級 3轉鳳狙換任何職賬號

我用 MIzi米子 AC與佢進行交換  係雙方交換好Alta的主賬時 密碼改好 遊戲密碼也被修改後

乂華K乂 唔肯先比角密 但一開頭佢話 我可以比先(無話唔比角密)

現在情況 雙方不知道自己 原來的Alta及遊戲賬號密碼 而對方知道 但雙方不知道對方的密碼

但我提了多個方案他都不肯接受

1. 我要求他用有來電顯示的電話向我至電 然後我才給他角色密碼

在本人要求他用有來電顯示電話撥打的情況下,他依然用沒來電顯示來話向本人至電 然後便掛掉

2. 我要求他出來在網吧進行交換程序

以上兩方案 在一開始階段都不肯接受

再而佢叫我搵人保 我搵左我地魂牽夢縈既會長 樂少x 同佢講完 一開頭佢都係唔肯

但係突然佢話 :係唔係我比左你 你就即刻比我先?

跟住我覺得有問題 講: 要cheak曬D野先 可以比你睇住做 (但重點佢AC D野全部綁曬)

之後我決定拉到~

而家已經寄左信去Alta戈邊 希望能夠盡快解決件事

開呢篇文既目的唔係話你 乂華K乂 係唔係昆狗 而係想防止有人因為我臨時拉到而惡人先告狀

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
2695 點
提供個人資料比gm叫佢地幫你重置密碼

` [★]Meiji.  寄左啦 你有試過@@?得唔得?  發表於 2012-12-2 18:01:54

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

我臨時拉到而惡人先告狀
咩叫拉到?唔明

EXP
294 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

3C. 發表於 2012-12-2 17:52
我臨時拉到而惡人先告狀
咩叫拉到?唔明

拉倒即係大約取消交易意思

我驚佢話我昆佢唔成 就話唔交易 而佢就走上黎開PO話我昆人咁..