AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1048|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

小晴兒你到底想點~唔好扮睇唔到丫 [複製鏈接]

EXP
2695 點
樓主

上次我報有人可以未夠lv就入到炎裂
今次我報組隊之後隊友既buff出現異常

你都覆我:請提供詳細方法

隻game係你地公司既,更新維護你地做既......
隻game出現異常有人講埋比你地聽,你地自己唔去查一味叫我提供方法~
我只係知我一入炎裂就見到有54lv以下既人~我組左隊之後就見到隊友出現d唔應該存在既buff
我Q知點解會出現呀

拉番上去睇仲好笑~人地話絕影招隱身有問題
你又叫人講你知招技咩名~乜晴空有好多職有唔同名既隱身技既咩??
OK~我當你唔知招技咩名~我諗你等得人地回覆你自己去透鏡一禁仲快啦
我唔係在意你地送果一粒半粒防爆,你地收得份糧做多小小野唔洗死掛???
報完BUG比你地知仲要人地話埋比你地知點解會出現
咁你地食飯洗唔洗要埋人地幫你咬爛哂放埋落咀邊比你地吞呀

涼粉  又唔好咁惡... :X  發表於 2012-10-22 22:38:16
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
pgchicken -10 -10

總評分: EXP -10  金幣 -10   查看全部評分

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1359 點

儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

賺得我地多錢.賺夠咪唔至在囉.咪事但乎顯下我地.
自己就癮定咁有良好收入

EXP
2695 點
24分鍾之前回過人地POST~唔好扮睇唔到啦~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

問你地方法/原因/技名,係為左更快可以進行測試。本身好簡單既一個回答就好快令件事得到解決,又唔駛咁串既。

EXP
2695 點

請問用邊條版黎扣我分呢?

EXP
2695 點
pgchicken 發表於 2012-10-22 20:11
問你地方法/原因/技名,係為左更快可以進行測試。本身好簡單既一個回答就好快令件事得到解決,又唔駛咁串既 ...

頭先手快快禁錯左無用回覆~你可以用灌水既罪名黎扣我分~
不過請閣下解釋一下係引用邊條版規黎扣我主POST既分呢?

仲有一個問題~通常你地都係積積埋埋幾個星期先睇一次個報BUG POST~請問你地又係如何令到件事好快解決??

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

我覺得樓主唔多唔小都有D唔岩=.=
我都知有呢個BUG
但係唔知點BUG入去
唔通叫GM亂咁禁睇下入唔入到去咩=.=

PS,我都好唔中意GM咁耐先睇個BUG POST,

EXP
2695 點
helix5b28 發表於 2012-10-22 20:49
我覺得樓主唔多唔小都有D唔岩=.=
我都知有呢個BUG
但係唔知點BUG入去

佢地係呢~有理無理~叫你提供方法~
自己明知有BUG都唔去查下.....
好似涼粉果個POST咁....其實咪又係台灣自己本身更正番既
比人篤爆左~補番2粒防爆比人了事~
年幾以黎~佢地做左幾多野一味懶懶閒地做

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

而家係講緊回報左個bug,問你個方法為左更加快進行測試,你出個post係到串串貢對件事係0幫助

你想知點解扣你分?我俾條link你入去睇下
http://forum.agames.hk/forum.php ... &extra=page%3D1

4) 嚴禁侮辱、歧視或誹謗他人

本壇嚴禁會員作出對他人侮辱、歧視、滋擾或誹謗他人的行為,以達至本壇之和諧及理性討論之原則。

如犯此規 會扣10EXP及金幣 多犯者會扣30EXP及金幣或以上及警告 刻意犯者會禁言

00852340  仲有樣野~你未回應>>幾個星期先覆一次果個POST點樣更加快進行測試??  發表於 2012-10-24 12:51:10
00852340  唔該你講明係針對邊句係犯左所謂既第4條  發表於 2012-10-24 12:47:47