AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1843|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

話說...玄術太神了吧.. [複製鏈接]

主打遊戲
新晴空物語
EXP
592 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

樓主

今日見到D技能...哇..好似係天樂既補師版咁..

爆炎陣自身範圍18公尺暈人4秒...
天雷玉十字15公尺減雷抗..
磁雷陣指範定身5秒..
炎癒直線50公尺回HP+SP- -(為何直線咁好玩- -)
炎療自範50公尺回HP+抗

重頭戲 (所有都係組隊時有更強效果)
背水陣
自範 18公尺 +14%攻 每秒回SP 持續12秒

鐵壁陣
自範 18公尺 +14%防 每秒回自身HP多過隊友HP(什麼設定- -) 持續12秒
守護陣
自身 18公尺 +效果 HP30%以下時 回2500HP (什麼呀- -||) 此效果150秒觸法一次

神變
CD-半 20%反80%傷 (點滿好像是100%反...)

2轉更威威.
玄陽
靈獸召來 召喚低4LV 40秒的 火鹿靈獸 (神巫可以退休了..)
炎靈附體 不斷回自身HP (不回隊友...) +抗 16秒

鬼策
雷電引爆 +術攻1224 指範 20%消正BUFF (戰場不用玩了吧...)
天雷鬼遁 +跑速30% 術爆率15% 10秒 使用技能後失效 固冷15秒

3轉更恐怖..

烈陣玄陽
玄使之陣 自範45公尺 每秒回1500HP (神補新登場....) 持續5秒
真靈獸召來 召喚低4LV真火鹿靈獸作戰 40秒 (不清楚能不能兩隻一起叫..一起叫也太.....)
神謀鬼策
極道落雷 蓄氣2.5秒 +3000攻 自範40公尺 1~3連擊 浮空
不滅之鬼 變成邪鬼 術爆值+20% +跑速10% 10秒

以上技能為LV1

LINK

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19778&snA=26183&tnum=3

~~~~~女王出巡快跪下來~~~~~~
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
新晴空物語
EXP
592 點

總結...
陰陽只係得番復活有用
道法得番解BUFF 大範圍技不夠玄陽 50公尺的多..(玄陽直線補有點怪...)
靈術唔洗玩
大家去玩玄陽啦..

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

差小小野,呢隻低B補就完美:仲未知可唔可以0CD係咁補,,
而且,再神都神唔過80%法速的玄咩,
生命盾0CD,勁神- -
打5人副,放曬寵有10隻野,,10隻野企係15M入面米姐係不死,,秒殺技唔計,,

總結
呢隻野,抗唔夠玄咩多,神裝玄咩同佢有得比,
0CD仲可以,靈先接近收皮

EXP
985 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章

靈先淨解 BUFF ~~

EXP
515 點
你條link唔掂. 搞搞佢.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章

玄術大技屈機

主打遊戲
新晴空物語
EXP
592 點

romifung424 發表於 2012-9-14 12:11
你條link唔掂. 搞搞佢.

好似係- -
我睇睇邊到出左事...