AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2961|回復: 34
打印 上一主題 下一主題

GM入黎[3人英雄副]   [複製鏈接]

EXP
81 點
樓主
佢到底想點
之前打5人8人開符最少都有1件金丫
3人副以為搵人冇咁難啦點知出裝仲難
一星二星掉寶開晒6場一件金裝都冇出過!!
唔係唔岩職喎而係打死隻王得件橙 等等等冇再掉野出黎連唔岩職既都冇
咁既機率想點先?
唔想人玩既開聲丫
定係一係唔出一出就一定岩職既先
場場有唔岩職都有人打左成個月先出岩用既
6場都冇一件出 想人一件裝打3年??
出左個3人副連搵人打5人 8人都難左
你咁既機率唔改 即係叫人唔洗玩啦
係唔係玩野呀咁你一接關左隻GAME佢算啦
你唔好以為拖我地時間係加耐玩度
打來打去都係一樣樣既副改個名打D打唔出野既副留返比你去打啦

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

機率問題等我搵人問下原廠果邊同五人版本有咩分別啦,因為五人副之前係因大家要求而提高左機率

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

希望有改善啦
即使係場場出金,好多時都係出天道呀,疾風呀。
一日打得三次,依家仲要多左鳳狙同天樂,機率比之前仲低左

EXP
988 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

機率係低係高都未係最重要
問題係而家組隊都無人想打(((好少見到人徵團...

EXP
515 點
宜家金副每日唔同副 :( 想幫隻新ge 60lv儲齊一套金裝都難.
本人打親金副. 必出狂衛同天道. 龍牙裝都多. 何解?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原廠表示三人機率係同原本既一樣,會出現咁既情況係運氣問題

kins8553  同之前40小時上線活動"全部獎品已派完"既回覆一樣 求其答下拍拍屁股走人 玩家又唔係無眼睇 唔通全公會都係運氣差咩?  發表於 2012-6-9 20:16:07

EXP
2695 點
哂氣~副本就開多左~上限仲係3次....
我地入金副你地又無錢搵既.....上限多2次洗死咩?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

00852340 發表於 2012-6-1 11:39
哂氣~副本就開多左~上限仲係3次....
我地入金副你地又無錢搵既.....上限多2次洗死咩?
...

其實我地一路都有同台灣建議,加進入次數上限…

EXP
1701 點

三人副同原本一樣?
台灣原本就係低,香港係高50%
係5人/8人 開親一二星幸符必出一件金裝
我宜家打6場得3件(我有開符)
未免太幸運了吧

EXP
2164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

維護後到今日,好不幸地呢3日打金副冇出過任何G級神器圖,同埋呢3日只有其中1日既某1場出過2件金裝,跟住就冇再出過金裝,好恐怖,黑仔到咁

EXP
81 點
咁講法即係5人副高50%都仲係有人一日打3場打足一個月未出到人佢果件
而3人少50%更加唔洗打
三人機率係同原廠一樣
原來所謂既原廠設定係一日限3場開晒一星二星符打2日6場一件金都冇
除左比人鬧爆倒閉得好快既GAME我未見過有咁既設定
如果魔獸一星期一次打大副係打完隻王可以冇野出我絕對相信今時今日你見佢唔到
限場數低幾率原來係因為你地黑仔既問題
六合彩咁既機率都有人中 唔中係你地黑仔既問題!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
咁大家可以去打D3

EXP
2164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

希望可以增加每日進入既次數,同埋易出D

EXP
1701 點

Gm 幫幫手去台灣個邊叫佢改下
咁打法 真係愈攪愈差
一心諗住 3人副 可以人小小 快快刷
幫下新手打金裝

要明白 唔係咁多人得閒幫新手
我唔希望新手成為無助既一群

EXP
988 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

本身已經勁難搵人打
而家金副仲要改成每日都唔同
換轉你地做玩家 真係覺得無問題?
加上好多人收集完金裝就絕對唔會再入金副
更何況掉寶率咁低
一黎哂時間 一黎會問入去做咩?
我唔知道台灣果邊既設計師係咪真係咁廢
隻game出左咁耐 好似都係比人罵既多
金副更係一致全罵
你地自己有眼睇啦?

EXP
81 點
打9場一件金裝 仲要係玄祭 冇得頂啦
神器圖?只係有見過有人賣冇聽過有任何朋友打出過
好一個原廠設定

EXP
68 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

我打左3個幾月先齊金裝..............

EXP
1701 點

岩岩開個時,我二個月先出第一件(舊版機率低到......)

EXP
84 點
諗深一層,副本呢家野點解會變得愈少人愈好?

副本唔係一種希望會有幾個人一齊玩先好玩既野黎架咩,愈多人玩先愈好玩架嘛....

EXP
366 點
我個頭打左2個月都未出!!!!!!!!
頭就出得多~ 次次都吾係我果果囉!
燥又吾燥WOR~ 因為都知咩事~  因為都吾等用金裝XD
ANYWAY~ 遲D出多2個職~ 共4套金裝!!!!
WOW~~~~~~~~~~吾知貴公司個機率諗住點SET!?

EXP
958 點
打唔係問題~ 但打極都無~
唔可以做到 只出隊伍內既職既金裝 ???

出隊伍外既人既職~ 甘有咩意思 ?