AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1141|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

武鬥會~好有問題 >< [複製鏈接]

EXP
958 點
樓主

快d 改返佢啦 ~
多選投票: ( 最多可選 4 項 ), 共有 24 人參與投票

投票已經結束

19.05% (8)
23.81% (10)
47.62% (20)
9.52% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

仲有= = 武者系
入面D攻擊非常有問題
我純爆武尊  爆擊出黎
同閃格坦  爆擊出黎 傷害居然可以差唔多= =?
平時係霜之森打   D坦打我都要磨返幾個圈
入到去入面打    我可以比坦1下秒   15000HP   <--我

EXP
637 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

輸都唔係問題=.= 入去無時間準備 傻呀咩...一入到去就打緊 都唔知咩事...好啦殺到入準決啦 輸左 正常 2邊頭名進級 輸個2個打第3  點知佢隨機第3,4名 吹漲=.="
比武 唔係應該同職打同職先正常? 比個假如 0仙 打 天道 就算0仙唔死 打夠10分鍾 又點? 最後計攻擊力 輸出傷害 輸晒啦 一D都唔公平=.=
仲有 比武 係職打職 仲可以放寵 2打2? 即係邊個隻寵死先就2打1咁? 隻寵可以暈 可以-攻 可以-攻速-移 -防 咁叫公平?  
而且 當打入16強時 場地實在太細 跟本發揮唔到每個職業 玩家 的技術/特性 只係比賽邊個快手殺到對方

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章

我入到去連開BUFF 都未開切就俾人暈-,-

五級富豪會員

沒有傷心的回憶

EXP
1204 點
1.其實點解武道會所謂既「準備時間」,唔可以好似係星鬥咁..俾人用技能回SP呢,變相只可以用變身水..咁冇果d點算?
2.殺1個人有幾分既呢?我明明殺左1~2個人..但見到d分都係冇變到=.=
@w@

EXP
1160 點
lok_42 發表於 2012-4-18 07:55
1.其實點解武道會所謂既「準備時間」,唔可以好似係星鬥咁..俾人用技能回SP呢,變相只可以用變身水..咁冇果d ...

殺一個3分~
死一次扣1分~
仲有就係,有時會係比人尾刀(即係執雞)之後比人殺埋,咁就無分仲要扣1分~

EXP
1160 點
點解唔設幾個入口~可以比人簡去睇咩職既比武~剩係睇到自己既職...
仲有就係話就話觀眾,不過連邊個埸會即將邊埸比武都唔知...想簡黎睇都唔得~結果成班觀眾就係度等睇個公告邊個嬴咁,咁同無得睇有咩分別~?

EXP
2164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

卍xx鼠xx卍 發表於 2012-4-18 11:21
點解唔設幾個入口~可以比人簡去睇咩職既比武~剩係睇到自己既職...
仲有就係話就話觀眾,不過連邊個埸會即將 ...

同意,有次想去黎FD比賽,之後發現入到去係自己玩緊既職業比賽場地,如果有得選擇自己想睇既職業就好

EXP
328 點
最慘都係彈機問題啦
同埋唔明點解要封技....想回sp都唔得
無敵時間可以考慮下
復活問題好似已經冇事啦