AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 963|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

英副的艱辛" [複製鏈接]

EXP
366 點
樓主

只是想舒發:'(  不喜勿插!
對於一個御靈黎講~金裝真係好無用:'(  由開英副..見到套裝都無衝動想儲...
橙裝似乎仲好過套金裝...  對於打手裝0CD到十分吸引~  雖然橙裝都可以~
但因為金裝有加術爆...可以有時幫手打下怪~吾洗成日企係度等救人

可能出左英副都有一段時間,  有好多老手都儲齊一整裝金裝"
但對於英副...相信齊裝都好少人會幫未齊裝既打! (當然有D好人會抵諗幫手):$
但小的除了公會沒人理會:'(  街團亦是十分難組齊人

靈仙 0CD御靈話難搵吾難搵,  有時真係無人理!!  但又不可缺少
常常見到互頻喪叫組人....通常都叫左一段時間都仲見到叫緊-...-"
辛苦到你尼,!!!  好多人打完3次就無得再打,  幫手都無得幫喇~

真心覺得裝難出吾緊要...   限3次已經都離譜~  
我尼d返工心諗可以快d打英副儲齊裝, 又另一回事~
無熟人幫手之餘,  街團未必個個都+10/好令裝,等等!
打一次...係一次都已經晒勁多時間~  街團組齊人又一段時間
組齊人又未必打到"
24副已經算易!!  但出既裝少!!
34..成日打! 小的差頭 ..  在隱王身上!! 1-3王還好~ 點都打得到
      4王招風..一下殺死好多布袍職..當中有ec/0cd  又要再行多次..打再勁耐先好彩甘打死~
     隱王..   一拉一拉就-治量/被治  無錯~淨化可以解buff  但d遠攻鍾意周圍走 ec要一次解晒好辛苦
     解得黎又補吾到, 2隻補有時解得近攻又解吾到自己已經死了! 打人痛到嘔    所以成日係打吾到隱王,而吾係打極都吾出!
44 ~吾洗講,,一個好大既伏...!!!!!中晒.. 頭又係隱王!!!!放棄44"
54係甘多個副算中等,~ 係4王  真心覺得吾識打既人係過吾到,,  補血速度快到你尼, 打勁耐都滿血, 又會反傷!!

打英副打到麻木...
組吾到人, 又打吾到, 又難出裝, 又限次數,  嘔血甘濟
只針對於新手/街團對英副的感覺!!!   雖然應該好多人講過...真係堅覺得辛苦!!

真心覺得同gm講/投訴無用..唯有發洩下:(

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
215 點
有時組人打54英副要叫差唔多2H先齊人--

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

34     4王唔識避風 係你地問題   連王技都唔識走 企定打  抵死
34     隱王   遠攻走黎走去  死係應該 自己隊友唔溝通好  抵打唔贏
44     隱王   時間可以搞掂    布衣系1開始唔打 等坦磨到隻王企定定草氣 出黎1齊爆技打 無難度
54     4王 新手都識打   唔識清小怪係閣下問題   唔識利用暈技斷王技 都係你地問題

呢D副本有幾難打?    好老實講句  
如果呢D王都叫難打  我諗你唔適合打機   

EXP
366 點
孤單心事 發表於 2012-4-1 13:39
34     4王唔識避風 係你地問題   連王技都唔識走 企定打  抵死
34     隱王   遠攻走黎走去  死係應該 自 ...

34 4王..多數我做補同0cd  隊友死救極都死,  吾關我事喇麻,!
隱王 真係要溝通..打吾嬴真係抵死既,
44隱王我連打都未打過, 我吾知..但44副d王真係難打,
54 同34一樣,我都係做補同0cd~ 甘有人吾識清,教左都無用"

係難打架喇d副, 我都講明係呻街團/裝吾夠好好難打副同好晒時間"
我諗適吾適合打機吾會因為難打而吾適合囉-...-"!

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

酸沙熊仔糖 發表於 2012-4-1 14:43
34 4王..多數我做補同0cd  隊友死救極都死,  吾關我事喇麻,!
隱王 真係要溝通..打吾嬴真係抵死既,
44隱王 ...

我都好老實咁講句
除左44隱王真係可能要睇裝

其他王  根本好易打
如果你唔想成日打野團
建議你搵1/2TEAM打慣左既
每日都換隊友   就係講解點打 都哂時間

EXP
366 點
孤單心事 發表於 2012-4-1 14:55
我都好老實咁講句

我都想搵到固定隊友,/3\"
但難搵.....  只好呻下!"

EXP
232 點

34隱王搵多隻補入黎專解狀態
但如果解同補都俾隱王一招KO 咁就可以唔洗打
遠攻 補企係下面 卡著就唔會俾隱王拉到

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

孤單心事 發表於 2012-4-1 14:55
我都好老實咁講句

搵固定隊友真係唔容易
特別係呢種好多人都打齊一套既時間
搵人打又會撞職,D人打齊一套又唔打,有敵會成員又唔打
同埋街場D人既質素真係好參差
試過一場35英副,入面8個人有5,6個人係7千血都冇,當中仲包括一隻EC
果場贏到真係死好彩...

我唔知霜SER果邊係咩環境,不過好似閣下這種大佬級人馬要搵人打副更係容易><