AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1062|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

究竟甚麼時候修整御靈金裝的屬性呀? [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
533 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

樓主
本來我看到版主開了一個post,我也不想再問了,但是等了又等,我怕開了65lv,金裝的屬性都還未修改好!
我不想說太多,我只想問一下,+命中都算了,當是廢丟了一個屬性!加閃避究竟是為了甚麼呢?屬性加閃已經難以忍受,齊全套裝,再加閃?!你是在玩我嗎?難道我真的應該閃人嗎?有御靈想玩100%閃嗎?有的請重練一隻刺客吧,拜托!我想帶出一個小小的重點,御靈我明白可能有很多人拿來當打手玩,所以比較著重術爆,但難道你們忘記了御靈本身是一個補職嗎?全套金裝竟然沒加補血量,只加了法速.你叫我做純補御靈的拿金裝來做甚麼??拜托一下,如果你真的會修改,請盡快改,要不然就不要給我希望,我死回去用紫裝就好了!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
533 點

我要推一推,並唔係想灌水,只係希望代理向官方多加反應一下,同埋如果有回覆,就算係唔肯改都好,都俾我地得個知字,每星期既更新同埋都令我抱住希望既心態去接受失望既公告真係有啲冇癮,時裝我係鍾意,膠囊我亦都會沖,雷狼我又係咁抽,但係e啲真係唔係我玩e個game既主因,我有好純補既御靈朋友已經拒絕入金裝副本....我都就黎會放棄-.-"

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

同原廠查詢過,原放回覆暫時並未有修改60級金裝既計劃,但日後金裝設計上會多留意玩家的意見

EXP
958 點
話分2頭~御靈我都有玩~

如金裝~能打能補~

甘未免會太屈機了......

我玩御靈都唔讚成改

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

但而家個套真係太廢

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
533 點

pgchicken 發表於 2012-2-16 13:24
同原廠查詢過,原放回覆暫時並未有修改60級金裝既計劃,但日後金裝設計上會多留意玩家的意見 ...

thx,係碼得個知字都好,唔係既話,我沖完套生命神巫先黎改,我會講粗口-.-"

EXP
958 點
pgchicken 發表於 2012-2-16 13:24
同原廠查詢過,原放回覆暫時並未有修改60級金裝既計劃,但日後金裝設計上會多留意玩家的意見 ...

幾時計劃出 65 ?
唔係我呢頭打齊金裝上 +10~
你就開65既話~我會講粗口的

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

呢個真係未知,不過根據以往慣例,台灣出完65之後港版隔兩星期左右就會出
但當然要睇番實際公告既消息為準啦

EXP
958 點
pgchicken 發表於 2012-2-16 15:20
呢個真係未知,不過根據以往慣例,台灣出完65之後港版隔兩星期左右就會出
但當然要睇番實際公告既消息為準 ...

不過堅想快d 改武場設定~
有時裝又打齊~ 封左頂~想打武場玩下~ 但係唔夠10人~
獎勵又唔吸引 (我齊裝麻),變左無野做呢 ><

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

營運團隊話而家諗緊武鬥場加d新野俾大家換

EXP
235 點
pgchicken 發表於 2012-2-16 15:28
營運團隊話而家諗緊武鬥場加d新野俾大家換

想問,副本術甲(射手,刺)
你們知道咩事?

主打遊戲
幻想神域
EXP
461 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

有新野加.就最好

EXP
173 點
badbear 發表於 2012-2-16 13:39
話分2頭~御靈我都有玩~

如金裝~能打能補~

御靈玩法百變,可純打,純補,半打半補等......

但基於目前御靈金裝的確是''四不象'',我自己本身係玩打手方向,眼見60級最好選擇仲係星空(橙裝),你話御靈PK勁....確實係群P既時候係幾屈機...但單P既時候呢?我又真係唔見得有幾勁,是但一隻勁少少既武尊突襲完再勾拳已經可以SAY GOODBYE,點解咁強調要求官方正視....係因為依家既情況...御靈得橙裝...其他職都係可以正正常常用金裝.....足足差成2級!打手型....或者你會講下紫裝....但紫裝亦都冇一套係好過星空個套...........

到講返御靈補.....相信仲係紫裝配橙裝3+2混搭係最好選擇...咁到底金裝實際要黎做咩?for平民全身+5玩0CD?如果係咁....係咪叫我地呢D真金白銀拎錢出黎玩既玩家唔洗再DUM錢去買點??我寧願你地做返紫補裝,橙補裝個D去到+5係+治療量,去到+10先俾返法速....都好過依家整套金裝係+0治療量囉!你要刪返走所謂既術傷之類去平衡返亦可........我只係希望套金裝正常返少少!等我玩御靈既時候....個方向可以明確D!

EXP
958 點
Prince_Secret 發表於 2012-2-17 08:53
御靈玩法百變,可純打,純補,半打半補等......

但基於目前御靈金裝的確是''四不象'',我自己本身係玩打手方 ...

單p~ 騎馬走開拉距離~ 冰腳 ~冰到死~ 點會輸呀 = =