AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1134|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

點解台灣個邊做野可以咁冇效率?? 失望。 [複製鏈接]

EXP
116 點
樓主
是咁的 我秋葉ser一個小小小玩家 (GEMINI草莓儿) ~_~

話說我11月23號ac被盜 10分之憤怒加吾開心之下即刻跟足官網講既程序去差館報警有哂口供紙個D-.-
再即刻打電話去客服講 ,OK佢話會盡快比個reply我,要sd去台灣個邊check下資料等等,check完係真既會比番ac入邊d時裝etc我

我都明隻game"咁強大" 一個小玩家ac被盜咁小事係要等耐少少
我都比足耐性等 好na再電話去問 ,話我報個被盜時間出錯 我覺得係dum我時間囉 報案個陣都照我所知講得一清二楚
話幫我覆check多次 okok冇問題我再等 藉口都幫佢地諗埋 但究竟check一check 處理一個ac被盜既問題所需時間要幾耐?
洗咪一個月?比夠一個月台灣個邊. 今日12月30號 2011都就黎過都仲未比到答覆我
堅失望囉 究竟台灣個邊點做野丫?處理一件咁小既事都可以搞咁耐仲要我吹一吹先郁一郁 郁完又係冇哂reply
點玩落去?
吾該有冇人可以比個交代我 處理下我依個小小小小小玩家既小小小小問題?

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點

請您以短消息提供報案資料給我。我再看看您的情況好嗎?

EXP
222 點

係甘架啦,佢跟本彩你都晒9氣,我12月13日賣左件+10裝比npc,跟住斷左線,之後聯絡客服,客服應成會幫我回返件裝,點9知吊你老 母12月30日send封e-mail黎,話吾關佢地事,一句收左你皮出多d轉蛋啦,晴空物語,話9知你d玩家吾玩,理9你感受,你老 母回吾返件裝就早出聲啦,等9左半個月,得舊屎

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
baskets 發表於 2012-1-3 14:44
係甘架啦,佢跟本彩你都晒9氣,我12月13日賣左件+10裝比npc,跟住斷左線,之後聯絡客服,客服應成會幫我回返件 ...

其實有很多成功例子的,如果處理太久仍未有結果。可能是因為以下幾點。
1.警方的調查進度
2.開發商的資料查核
3.案發日期和報案日期相距太久難以調查

另外,官方願意在未消案前提供物品補償屬私人責任性質。按正確程序,必須待警方完成調查後由盜竊者或保險公司等機構補償。

EXP
222 點
GentlemanBeard 發表於 2012-1-3 15:47
其實有很多成功例子的,如果處理太久仍未有結果。可能是因為以下幾點。
1.警方的調查進度
2.開發商的資料 ...

而家係講緊客服d效率丫,好似食左幾百斤豬油咁,搞吾返件裝就吾好應成丫嘛,等左幾個星期之後一句話吾關你地事就收左皮,搞吾店就早響啦,吾洗浪費大家時間,洗吾洗我post埋封e-mail上黎丫,比人地睇下你地呢d咩爛9服務態度

EXP
958 點
baskets 發表於 2012-1-3 17:15
而家係講緊客服d效率丫,好似食左幾百斤豬油咁,搞吾返件裝就吾好應成丫嘛,等左幾個星期之後一句話吾關你地 ...

師兄~ 點解你要賣左件 + 10裝比 npc 既 ??
你係咪想測試 購回系統有無失靈 @@?