AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7610|回復: 114
打印 上一主題 下一主題

夠了,真的受夠了,再見晴空~多謝你地班代理~ [複製鏈接]

EXP
34 點
樓主

公會戰,官方會送勝出的那會,所有會員,加10%HP,10%攻擊,5%全抗BUFF,為期7天,我終於明白,點解D玩家,1個又1個咁走,2000FUN線上TOP10,由排第1,E家,影都唔見,講真有小小傷心,只怪E隻遊戲,愈出愈離普。

1:講公會戰個BUFF,勝出的公會110人,全部會穫得BUFF,個個星期6,日都有得打,但係官方冇諗過,後果就係,個個星期,都只係某1個會贏,
*贏左公會,下星期可以再玩*,小弟在霜之心,眼見,只有皇族,全部人差唔多都起碼有加8武,加5裝,(我唔係想講,唔衝裝都應該可以贏),
但係咁即係,個SER名應該叫*皇族SER,個會入面個個差唔多都有衝上加8人,每星期再加BUFF,7日,由贏左嗰秒開始,
即係下星期,打公會戰時,都會有,再贏,再有,BUFF係問題,星幣只係小問題,100幾粒星幣,分都分唔度幾多。
GM你們都唔係唔知已經好小人玩,E家重搞D咁嘅野,即係想我地(唔係皇族嘅人)點玩?PVP被秒,日日國戰佢地贏,1V1照輸。
個BUFF,又唔見,有藍稱(寵物/王寵訓練高手)加咁9多?
2:個SER成日斷,已經咁小人玩,都成日斷,係因為佢地用嘅SERVER,唔多勁,連接點差,唔比多小小錢買個勁小小嘅伺服器。
3:職業,完全唔平均,由頭講到E加都冇理過,只係固住加攻攻攻(霸星),補陰,再加勁補補補(御靈),再加一定反,
連機率都唔洗,80%加寵,反硬,PK1V1想同佢地玩?唔洗講。其他職,完全唔理會點,*新入遊戲或已玩一排靈仙的朋友門,
你地可以剷晴空了,打又唔打得,解人有時又解唔度,加HP又點?照比人秒 :)

我地比咁多錢ALTA,點卡唔平,235一張,好多人都落左幾皮野落隻遊戲到,買黑龍嘅人都比左30500點,竟然只係為左賺錢,
完全當玩家係死嘅,轉AGAMES做主論唔用2000FUN係因為佢地E家可以見,唔啱嘅POST,即可以刪,唔洗煩,睇都唔洗睇,唔洗理,有咩投數,話係SPAM搞點,
(咁係唔係要告上到銷費者委員會先理哩?)打EMAIL去ALTA到?多Q魚,佢地嗰EMAIL長時間FULL,冇人清,打左彈回頭,
我同我公會嘅上下105人,相信會長會喺下星期公會戰,打完後,解散公會,會長同全身55/60裝加10嘅1X個人,都會剷遊戲。

相信我講到E到,皇族嘅人一定會留CM比我話我,怒插我話我係MUD水,咩公會咁巴閉,話我唔抵得,佢地有,其他人冇,話我做咩開新AC講,
夠薑出來隻抽,單挑,入火山口1V1睇下我重有咩好講,但係,我只係講出我嘅心聲,你地插唔插,我都冇所為~

蘋果  真心話=忠言逆耳,希望GM見到玩家們咁大反應,識做啦.  發表於 2011-12-24 01:48:38
Kv●包包xD  讚*  發表於 2011-12-18 19:50:45
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

其實呢     我地公會都好多普通+5裝既人
只係 有+8以上既   戰場戈時都會生存得耐d
咁咪容易比人留意咋嘛

我相信大把公會可以同我地打過     絕對唔係我地皇族獨大

EXP
34 點
:??? 全部人差唔多都起碼有加8武,加5裝,(我唔係想講,唔衝裝都應該可以贏)

EXP
135 點
孤單心事 發表於 2011-12-18 09:13
其實呢     我地公會都好多普通+5裝既人
只係 有+8以上既   戰場戈時都會生存得耐d
咁咪容易比人留意咋嘛

每次打戰場,皇族都一定最多人

EXP
239 點
其實皇族就吾一定個個都系+5裝+8武既:)
皇族都有好多小平民:)

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

哥哥大人 發表於 2011-12-18 12:22
每次打戰場,皇族都一定最多人

多人還多人
E+好多人都係前幾排收

之前我地得幾個人打  數得哂  咪1樣比人話SM

法老婆婆,魔術師莎莎美,Gucci,arB,打冷震,細WING,比比xD,米拉珍尼,天海郎,小乂初,孤單心事,天使羽翼
我地真係得少少人打        之前

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

donut:$ 發表於 2011-12-18 12:40
其實皇族就吾一定個個都系+5裝+8武既:)
皇族都有好多小平民:)

XD  高登冬係例子
+5武大有人在   只係無咩人留意到佢地

EXP
239 點
孤單心事 發表於 2011-12-18 12:51
XD  高登冬係例子
+5武大有人在   只係無咩人留意到佢地

呠:)~我系小平民就系人都知架拉:)呵呵呵
我都系+6武咋:(+8太困難:(~~

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

donut:$ 發表於 2011-12-18 12:55
呠:)~我系小平民就系人都知架拉:)呵呵呵
我都系+6武咋:(+8太困難:(~~

哈   你咁高登都沖唔到+8 XD

EXP
34 點
所以先話,皇族一定會有人入來插我POST:)我POST左又點?你地今晚未都係會贏,有個BUFF,之後E個星期國戰又係你地玩哂,SURE WIN,
代理都奈你地唔何,講咁多做咩。。。。代理都係唔會理,唔係霜之心SER,皇族嘅朋友們,收拾心情轉GAME吧 :)

EXP
239 點
孤單心事 發表於 2011-12-18 13:03
哈   你咁高登都沖唔到+8 XD

高登吾一定沖到+8架喎!更何況我吾高登!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

donut:$ 發表於 2011-12-18 13:06
高登吾一定沖到+8架喎!更何況我吾高登!!

369邊個講出黎  HAAA

EXP
34 點
其實我個POST,唔只係要講公會戰個BUFF,好有問題,點解只係追住我E點講哩?ALTA伺服器差,關乎全部玩隻GAME嘅人,你地又唔幫手講下:(

EXP
34 點
打5V5隻蒼雪嗰陣,都有話打完,贏左個星期,下星期唔比再打,咁似做咩9呀,吊!講到慶!!!!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

再見了晴空 發表於 2011-12-18 13:12
其實我個POST,唔只係要講公會戰個BUFF,好有問題,點解只係追住我E點講哩?ALTA伺服器差,關乎全部玩隻GAM ...

只係我玩過伺服器更差既GAME
晴空我覺得還好
至少我無成日斷   我公會都少人成日斷
大不了有時入1SER斷1次  之後就無

EXP
184 點
昨天公會戰,我團排第6 有6人出戰,對第3名有10幾人出戰, 其實想搶返個第一位我相信要解團同人合併TOP夠50人出戰先有機會WIN,這個是晴空想做到既效果,秋SER既情況係得頭果2名有兵力,其他我覺得最多派到2X個吧?

EXP
802 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

真係好想睇下森ser第一公會同秋ser第一公會打下會點
應該幾好睇下

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章

皇族既小平民...我都係啦..全身得+5 但係一樣殺到+10既人 ...裝備吾係萬能

EXP
251 點
依+最大問題 系粒膠囊;

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

dizidizi511 發表於 2011-12-18 17:05
皇族既小平民...我都係啦..全身得+5 但係一樣殺到+10既人 ...裝備吾係萬能

:(   皇族好多平民
不過  實際上有錢既仲多咁解