AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1209|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

分享死亡之痛~~  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
樓主
首先講下我隻弓...幾乎每1lv唔死幾%唔安樂......有時一lv係2-3格死幾次先囉命...換左新機....冇事嚕^v^
然後係升50既詛咒...
我自己隻弓49升50死左5次共400m...
db隻醫49升50(我幫佢)死左2次共150m
221那隻盜呢....我都冇計了=.=呢幾日死左n次...而家仲係50%=.=||都未升50=0=
仲有fd隻幻(51升52)......一到900m經就會死=.=死左兩次...一次冇左90m...第2次ec救...扣少2%~~
今日斷線隻221又死多2次=+=隻鵬死左150m岩岩升返又死左!!!!
大家有咩野經歷@@

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

經歷就係大半年前(上年12月)
我日日中bug...升5到lv之餘仲要扣經...
扣左成幾百m至到千幾m...仲記得果陣64lv勁難先升到上65同66
之後66左去打深湖...又係狂死...之後叫爆影幫我升,我先升到上67
到2月幾果陣..個上網就冇事
我花左成個月時間先升到上68
之後升左70...記得升到51%果陣..出左牛城
去牛城..睇條黑龍死左3次...由51%變到38% (好似係)
扣左11xx m經
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
348 點
我64升65係長谷...冇死過<---陳年舊事...

就咁昨日先啦..

我x死左...冇左50幾m.之後出龍城個時見到d虫..走唔似.lag左下又死...

今早..仲慘..都77%啦..我比條友搶怪..未洗左廿萬送隻王盒過佢..點q知...佢彈左金蟬(一定).
.之後我諗住同隻戰兵分2路行過去打埋隻王佢囉...點知我隻ec行過去個時lag左1lag
..後面又有d虫跟著我wo..就睇住佢停左係到..跟著lag完仲有200血..諗著開聖光盾走佬...點知隻王無拉拉行埋尼.一野沸血術死左=.=
(冇左109m...77%--->69%)

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
岩先斷左...隻221今日死左100m========
隻鵬死左150m=.=夾埋上次帶db那d...死左300m啦./口\點趕得切9月升64(已經唔諗住用+2小刀...仲係唔得)

EXP
711 點
我隻丹,72升73死左9次
用左9粒0%=0=
估計冇左接近600M GAME$

EXP
2132 點
老公之前去古靈打可樂,跟住佢打下打下lag左....
跟住死左....
要叫番fd help佢

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
今日升左-2%就要off=.=
算啦...反正一個月後都要走......
月使你就好啦...77lv....又可以10月先走><
我得60lv9月就走啦....

EXP
120 點
44->45死13-27次左右-.-45->46死10-19次左右 lag死彈死樣樣齊-.-差10m升46果陣諗住打打熊,跟住lag左lag左死左-.-多數差30m果陣就死._.

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 ckahonam 於 2008-7-27 21:31 發表
44->45死13-27次左右-.-45->46死10-19次左右 lag死彈死樣樣齊-.-差10m升46果陣諗住打打熊,跟住lag左lag左死左-.-多數差30m果陣就死._.

=0=...勁耶...換過部機d野吧=.=||
仲有你個人簽名...

EXP
15 點
8月26日死左4次= =..........冇左1000M經驗左右