AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 764|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

又一次投訴你地個小兒科...真係無引.. [複製鏈接]

EXP
514 點
樓主
第二題! 18秒就完
第四題!唔夠10秒就話停答..
下面果d我真係無眼睇喇
咁樣搞活動搵鬼答岩?
頭4題都已經夠....
第5題20秒內
..... 出題時間唔穩定已經好唔掂喇
字又打錯...有無心出題已經明白晒
.............
好谷氣 我等左你成日佢同我講20秒唔夠就答題時間已過
你食屎喇搞d活動搞到人地想轉game..你不如唔好搞喇...
隻game已經悶到日日企 企係仲介又成日斷線
企遠d又無得買賣..連最後樂趣都無埋..你真係教我搵咩可以玩

最後加上一張幫你計時既圖 信唔信都無系計.. 我地幾個係到計你時@@
第7題的..計快左架喇

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

有咁既事@@
我聽日番去提一提GM小心計時,查實搞活動都係希望大家玩得開心,寧願計多都唔好未夠時間就停...

EXP
514 點
原帖由 大覺屋師真 於 2011-10-4 00:11 發表
有咁既事@@
我聽日番去提一提GM小心計時,查實搞活動都係希望大家玩得開心,寧願計多都唔好未夠時間就停...

講真我認我係上網搵答案 所以我開左計時器
點知錯有錯著又捉到佢計快時..咁點補償???我10條都可以係30秒內搵到答案囉

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 蘇蝦 於 2011-10-4 02:34 發表

講真我認我係上網搵答案 所以我開左計時器
點知錯有錯著又捉到佢計快時..咁點補償???我10條都可以係30秒內搵到答案囉

你咁即係出貓!:@
老實講,好難補償,中間太多爭議,不過我會提佢地今日小心計時。

EXP
514 點
原帖由 大覺屋師真 於 2011-10-4 13:47 發表

你咁即係出貓!:@
老實講,好難補償,中間太多爭議,不過我會提佢地今日小心計時。

你不如問下你出題個個喇-.- 唔出貓邊個會知招技3LV要學幾錢?仲要十題有大半都係問價錢
D答案仲要 2金31銀30銅 / 2金30銀31銅...
0.0唉"

EXP
543 點
你識比10M點就差唔到-.-