AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1277|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

心事重重.入泥聽聽嘛~  關閉 [複製鏈接]

EXP
24 點
樓主
---------------------------------------------------------------------------------------
聽故事la~:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
前日,我同一個人換FLY.成工交換.但到我走了很遠.佢有要換返. 但我又5同佢換.之後吵了一會.{下面係所有對話}
佢講:「再唔同我換.我就唱你」
我講:「5得」
佢講:「真係?」
我講:「岩岩放左.有400m」{因為5想吵.所以說慌}
佢講:「好.你咪落線呵.等我唱到你入青山先走」
之後.
唱左我:「海洋之心昆左我400m.大家5好信佢」
好彩.有2位兄弟5信就吵起了
============================================
前日晚上.我見冇人就係過渡打怪
打打下.之後. 「嘩!原來係5只係昆狗.仲係搶場9.依+d人真勁」
原來,我後面有人.我連忙道歉.之後走了.佢都原諒我了.
============================================
今天.
我細佬又被屈.話佢昆了1000m
之後.我5信.就問佢.{我信佢.識過佢.知佢為人.5會昆人}
點知.
某某:昆狗名單:小虎虎2997.海洋之心
.................................哭了一會...........................................
之前
某某:比200m我.如果5係就唱你.好彩.我冇比+冇唱
我想問D人冇憑冇據.就唱人.5單只.仲要屈人.咁如果我話
某某 昆左我10000m.信5信?

:em800_27: :em800_27: :em800_27:

曙名:海洋之心      
職業:戰士              
團:zZ白雪飛城Zz   
LV:55
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
599 點

趣圖分享勳章

呢位人兄,你有相先得嫁,冇既叫人點信你

EXP
24 點
咁D人冇相又信:bigcry: 被屈的我:bigcry:

EXP
159 點

回覆 3樓 ericcheng 的帖子

我信你....(雖然我唔知成件事既楚龍去脈~"~)
換之前又唔考慮清楚,就貿然交換,換左之後先後悔
之後又想換番之前果個   都可以既....
可惜佢冇乜禮貌,你唔同佢換我都明白既....
不過事後佢又唱你,我覺得有點兒......

下次遇到咁既事記得影相,咁會更有說服力=)

EXP
579 點
其實~
你洗乜理佢姐~
如果係fd就知道你為人~
就算佢唱你你冇做過甘咪冇事lo~
對得住天地良心!!!
d人要onx咪比佢onx lo~
你估有人係青山出黎仲甘正常坐係到同佢換野咩?
d傻傻地先會同d青山老換甘講=-=!(正常人話人onx佢自己就最onx)
意思一樣~佢講你係青山出黎姐係佢先係青山出黎~

EXP
24 點
:cheer: 多多關照.多謝回覆.:bigcry:

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

no photo no talk^^

EXP
15 點
無證無據..信唔到你

EXP
0 點
太無聊:L
樓主我唔會信你,,你一定係昆狗:@ :@
名:火焰龍戰狂
lv:70
職:龍戰士
團:o0天派0o