AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 12800|回復: 183
打印 上一主題 下一主題

超無奈...係咪真係咁似男仔呀?  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
星期日(即23號)..去左剪頭髮,剪左2寸..= = (得閒拎返把尺出來睇下2寸即係幾多cm先得)
剪完啦..我覺得都ok=_="",不過齊左d...
點知第2日返學,就有人話我個頭好似男仔,話我個頭好得意,話「我依加先睇到你剪左頭髮」,
話「你唔剪好過剪」= =...
到左今日,仲無奈...有人話如果你「啫」(我語言有限,唔係咁識表達)左頭仲似男仔...(真係咁似ma?有時間「啫」黎睇下先)
之後到放學..上左同學屋企,佢話想睇下我冇紮頭髮個樣(有乜好睇-0-"?),咪比佢睇下...
佢贈左句「你d頭髮好齊,唔剪好過剪」比我- -
事實上又真係齊左d,不過因為我太懶既關係,我不嬲都唔留長頭髮...同埋前面d陰長到成隻鬼咁,咁咪剪囉...
真人識我既,都唔會見到我d頭髮係有一次會留長吧...
但我咁大個人真係未試過剪到d頭髮咁齊...而短頭髮不嬲都係咁,每次剪都係剪到去膊頭果度...
不過我對返曙光隻人d相..又發覺我依加個頭又同隻人個頭有幾分相似...只不過真人就長小小姐
同埋發覺個頭都幾方便下...洗完頭/訓醒教都幾乎唔洗梳頭...
仲有唔會打結先至係重點,最岩我依個超級大懶人= =v
另外鄭xx呀,你唔好叫我留長頭髮啦,我不嬲都唔留長頭髮既,我懶到死...邊得閒打理呀,長頭髮唔係咁岩我架,仲有留長左,到我剪頭髮果陣都係剪到去膊頭咁短- -
最後比大家研究一下我個頭有幾似男仔- -

小妹不才,唔識自拍...影得唔好請見諒 (同埋呢..打左格仔,廢事比大家係街見到我會打我=_=)
←正面- -
←d陰,10個有9個話我個頭似男仔既原因都係因為d陰...(不過真係好亂,唔係我冇梳頭,而係梳極都係亂)
←後面,好難影,今晚有時間影返好d比大家研究下係咪好齊- - (但唔好以為好長,其實都係去到膊頭到..)

心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

你e個都好d- -
我班有個瑤哥←女仔黎
佢個頭似個飛仔多過似女=v=

EXP
1140 點
@@
LAM姐睇落.......................
個頭好像肥左D@@"(走佬ING....)

個人意見:
第一眼睇落冇咩野...
慢慢睇...又有小小似男....
不過都重OK既....
再短D就...............................
女仔個頭有陰-3-"
好少見...不過唔係幾覺好K型姐~~

下次等D頭髮長番唔打格仔PO樣上黎LA@@
人生總有離別之時....
只要你有珍惜過這時光....
便已足夠.....

六級天王會員

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

zero成日食m記體重都應該有返咁上下la~:em800_35:

EXP
1140 點
你錯LA- -"
本王差唔多1.8M- -
BUT....體重IS正常-W-
你話我成日食M記- -?
咪傻- -冇食成個月LA- -

LAM姐幾高幾重呢@@~~~XDD
(八掛問下.....以光速*1000既速度走緊...)
便已足夠.....

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:09 發表
你e個都好d- -
我班有個瑤哥←女仔黎
佢個頭似個飛仔多過似女=v=

其實我唔睇埋你最後果句都唔知你講果個果係女仔黎
不過我都係鍾意短頭髮囉=0=
原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 21:13 發表
@@
LAM姐睇落.......................
個頭好像肥左D@@"(走佬ING....)

個人意見:
第一眼睇落冇咩野...
慢慢睇...又有小小似男....
不過都重OK既....
再短D就...............................
女仔個頭有陰-3-"
好少見...不過唔係幾覺好K型姐~~

下次等D頭髮長番唔打格仔PO樣上黎LA@@

有幾肥=0=?我果陣部手機只係對得太前先至影成咁..都話左小妹不才,唔識自拍
唔怪得知我班d人一睇到我個頭後就話我個頭好似男仔=口=
再短d...其實唔敢太短,太短驚真係爆似男仔
係呀,我前面d頭髮不嬲都係咁..好小會留長d陰..(同一個原因 : 懶)
同埋呢..就算d頭髮長返,影左相我都會打格仔先post上黎..
仲有呢..其實我個後面係咪真係齊左d=0=?
我睇唔到後面..要搵屋企人幫我睇下先得= =
原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 21:23 發表
你錯LA- -"
本王差唔多1.8M- -
BUT....體重IS正常-W-
你話我成日食M記- -?
咪傻- -冇食成個月LA- -

LAM姐幾高幾重呢@@~~~XDD
(八掛問下.....以光速*1000既速度走緊...) ...

唔知4x kg (好似45.5 kg)
計過bmi..過輕
心......好甜

相7....很甜很溫暖

六級天王會員

EXP
2794 點

我好少見女仔剪到咁短
通常D女仔都系鐘意留長頭髮-3-

zero佬@@等埋,我都要走!!

六級天王會員

EXP
2794 點

回復 6樓 的帖子

bmi過輕--
我正常~2十幾

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:28 發表
我好少見女仔剪到咁短
通常D女仔都系鐘意留長頭髮-3-

zero佬@@等埋,我都要走!!

係..其他女仔通常都鍾意長頭髮
但我自己本身太懶,先至唔留長...而且多汗出,頭髮太長我超焗...
所以都唔會留長... (但曙光百色界都唔會出汗,隻人又咁短頭髮做咩?)

仲有你地2個走咁快做咩@@?
原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:33 發表
bmi過輕--
我正常~2十幾

其實依樣野都唔係第1次出現
近依幾年去學生健康檢查果d..d所謂既「姑娘」都話我過輕同過高
年年除左依2句之外都冇咩好野聽到,所以我舊年就冇去到

心......好甜

相7....很甜很溫暖

六級天王會員

EXP
2794 點

我都想留長少少-3-
但系老豆話短頭髮涼d,5多覺lo~
就開放日la~5知老師右會5會叫我剪呢- -
我前2個星期先剪完,宜家右長返- -

我地走得快系為左5想死於非命=v=

六級天王會員

EXP
2794 點

今年body  check就快到~
死得la,要比人睇xx@_@

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:38 發表
我都想留長少少-3-
但系老豆話短頭髮涼d,5多覺lo~
就開放日la~5知老師右會5會叫我剪呢- -
我前2個星期先剪完,宜家右長返- -

我地走得快系為左5想死於非命=v= ...

2個星期就超長!?
不過我短頭髮都只係方便自己同就自己咁懶既性格...
同埋d老師應該唔會因為開放日而叫你剪頭髮呀ma= ="?
仲有你同zero點樣死於非命- -?今日完全冇殺人既意欲..
原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:39 發表
今年body  check就快到~
死得la,要比人睇xx@_@

咁你咪唔好去囉,唔去又唔會寄信問你點解唔去既
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
1140 點
後面個幅唔係太清...
好難答....
BUT...............
我未見過我地班D女仔有汗出- -"
PE堂完都係禁- -"
就算最肥個個....(重我廿幾K- -)都未見過...

我後面D頭改都好長下-3-(男仔黎講- -)
搞到朝朝都變左超級撤亞人- -"
冇時間去剪......
LAM姐係愛令唔愛命定愛命唔愛令@@?

我BMI....20上24下~~~~XDD
走佬為左唔比令女LAM打死@@~~~(又走..)
便已足夠.....

六級天王會員

EXP
2794 點

今次開放日果死人阿sir要我出去表演
明知我平日5打架la~搵我出去只要害死學校
我由細到大d頭髮都好快長=v=

六級天王會員

EXP
2794 點

回復 13樓 的帖子

哈- -
我都系
朝朝起身都一定成個頭飛起晒

EXP
1140 點
BODY CHECK.....
我班D男有去既都死得好慘:em800_27: (我冇去-3-...)
咩都冇寄過黎- -"
我今年唔洗咩咩-3-
但係都唔想去= =
臭客表演@@?
打咩架-3-?
便已足夠.....

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 21:40 發表
後面個幅唔係太清...
好難答....
BUT...............
我未見過我地班D女仔有汗出- -"
PE堂完都係禁- -"
就算最肥個個....(重我廿幾K- -)都未見過...

我後面D頭改都好長下-3-(男仔黎講- -)
搞到朝朝都變左超級撤亞人- -"
冇時間去剪......
LAM姐係愛令唔愛命定愛命唔愛令@@?

我BMI....20上24下~~~~XDD
走佬為左唔比令女LAM打死@@~~~(又走..)

今晚/聽日有時間洗唔洗影張清d既比你?
可能佢地本身都唔係好大汗..
我夏天果陣...朝早返到學校,上埋班房,件衫個肚腩位濕晒,背脊又超濕...
有d人仲以為我比人用水淋..
我...愛命唔愛靚.......所以我寧願剪短頭髮唔留長都唔在意...話就話女仔長頭髮好睇d...但對於我黎講同害左我冇分別,我大汗,長頭髮對我黎講都唔係咁好
都話左我今日完全冇殺人/打人既意欲- -..你走佬有乜用
原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:42 發表
今次開放日果死人阿sir要我出去表演
明知我平日5打架la~搵我出去只要害死學校
我由細到大d頭髮都好快長=v=

e..我d頭髮都係好快長wo
不過你冇得反對佢叫你出去表演咩?

心......好甜

相7....很甜很溫暖

六級天王會員

EXP
2794 點

5去會短十年命=v=
個阿sir/music  miss,負責開放日d老師一定捉我黎審犯@@

六級天王會員

EXP
2794 點

回復 16樓 的帖子

總之你知我系官弦樂團度打敲擊樂就得=3=

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:50 發表
5去會短十年命=v=
個阿sir/music  miss,負責開放日d老師一定捉我黎審犯@@

有冇短十年命咁誇張呀...一係你果日扮病唔返
心......好甜

相7....很甜很溫暖