AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2962|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 副本斷線就應該上線後自動入返副本!~2項投票   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
345 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

樓主
斷線其實不是大問題,問題是副本斷線。地獄只有1次機會,斷了就沒了。深淵還比較嚴重,8個鐘才reset,上次我玩深淵一進去就彈了…髒話就來了。為甚麼斷線後會出了副本,還飛回城?彈弓嗎?彈這麼遠。

還有竟然增加秘石、時裝倉庫,為甚麼不加源神的?  現在源神已經大約有16隻,請問每條key碎片都佔一個位,都16格?
你們的倉庫才10格,先不說 礦石、徽記都很佔置,遊戲本來包包設定就已經不能滿足玩家的需要,偏偏你推出來的物品是包包/倉的幾倍。
想要玩家買點要賺錢,沒有錯。但不要太過份,要玩家買位置就花很大。

唉,大家都不喜歡留言~那就投票吧!!
p.s 多留言,推一下post qq

=======================
題外話:無聊笑知識

最近雙瀑森林來左一堆表演團,雙槍職的~~最特別既佢地唔係外掛~佢地係一對對的~應該經過幾個月訓練,可以做到24小時,2個人做同一動作企同一個位置打同一隻怪~~絕對係有訓練過,唔係外掛。如果唔係GM點會唔封d 外掛 係咪~~?咩叫外掛?當你去問客服,佢會外掛式叫你寄張相過佢,又多謝你咁,哩d咪外掛。外掛式回答。GM說「外掛我用架」。

多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 80 人參與投票

投票已經結束

6.94% (10)
40.28% (58)
2.08% (3)
5.56% (8)
7.64% (11)
30.56% (44)
1.39% (2)
5.56% (8)
您所在的用戶組沒有投票權限
講咁多都係想隻game好姐,我要長線game,唔要炒短線!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
732 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
原廠設定 唔怪得ALTA

至於外掛的定義...我係某個POST已經有回答過
官方一定要跟住佢地程序去捉人呢樣都冇錯,有人係電腦前面"睇住外掛打機"你真係吹佢唔漲

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我好讃成開個源神倉
咁本源神碎片多到咁
中要有其他野
有十格都唔夠位

主打遊戲
幻想神域
EXP
50 點

副本早應該組隊 有隊員在裡面打 可以無限次出入/用隊伍傳送(只限斷線)
係隊伍傳送 不是副本傳送 可以入番去 有其他game可以咁做~點解e隻唔得?
人地果隻係韓國研發既( 龍之X ) 黑橋代理
alta部主機定唔知和記唔係好穩定 成日斷線彈game都唔比入番game不如alta快d同傳奇果邊傾下 反映下香港玩家意見....
定係真係開口中...係alta部主機廢...所以成日彈?
驚匯報比傳奇知影響隻game 解約??? 應該唔會丫...比代理權係要簽約的....

秘石、時裝倉庫 樓主你知道秘石經驗也可以放進秘石倉嗎?
16條key碎多 還是 "外掛" 掛來的幾十set 完美多???
成日見到d人一放就放好幾十組...80組完美要打幾耐???
may be有d真係人手打...本人好少打野怪..唔知道...得佢地自己知...

唔係每樣野都開倉比你 開左兩個雖唔話得了 當然開身源神倉更好...
徵記 經驗塊 key & key碎 浪費好多格 仲要高lv唔比食碎塊(小)(中)...
不過呢d都可以話係一般game商賺錢手法吧...5格包包不足時 吸引你買10格....
以後又會開15格 20格
唔係點吸引d有錢人消費...

以上兩者我也讚成樓主說的話=]送你個讚

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
30788 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

副本如果有隊友在的話可以重入很讚同

別的不能認同更多...

主打遊戲
幻想神域
EXP
185 點
打副本彈GAME..都唔係我地既錯...點解要罰我地唔可以入返副本?

五級富豪會員

二次元大好~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1863 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章

源神匙倉同埋徽記倉~~ wwww

主打遊戲
星界神話
EXP
1601 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

8899 發表於 2013-9-27 01:08
副本如果有隊友在的話可以重入很讚同

別的不能認同更多...

但係咁開哂D分身做隊長就可以刷N次

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
30788 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

Mystical~ 發表於 2013-9-30 15:37
但係咁開哂D分身做隊長就可以刷N次

怪又不會重生點刷N次??

主打遊戲
星界神話
EXP
1601 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

8899 發表於 2013-9-30 17:12
怪又不會重生點刷N次??

我小號一個人另外開一個副本做隊長(有怪)
正身自己果隊打完4個(隊友)退隊入小號果隊

之後小號果隊個副本(有怪)新副本

咁小號個副本有隊長之後組返(隊友)
(隊友)又可以入去打多轉(有怪)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
30788 點

Mystical~ 發表於 2013-9-30 17:52
我小號一個人另外開一個副本做隊長(有怪)
正身自己果隊打完4個(隊友)退隊入小號果隊

邊得黎咁多高LV小號去開地獄副...
如果副本可以重入又可以多1門生意..
賣副本次數唔錯唔錯
不過都仲係空想討論中...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
352 點
讚成+1= = 彈左係返入面都好丫~
我想開佢合成材料倉多d- -

主打遊戲
星界神話
EXP
1601 點

8899 發表於 2013-9-30 18:20
邊得黎咁多高LV小號去開地獄副...
如果副本可以重入又可以多1門生意..
賣副本次數唔錯唔錯

其實唔少
好多人都唔係玩死一隻是常識吧

主打遊戲
幻想神域
EXP
5573 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

洗金幣活動

主打遊戲
幻想神域
EXP
1119 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

應該副本斷俾你連返係副本..
除非離左隊先彈出去先岩架嘛~~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5905 點
路過~~~~~~~~~~~~~~~~~

主打遊戲
晴空物語
EXP
586 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章

ayumibb 發表於 2013-9-27 18:40
打副本彈GAME..都唔係我地既錯...點解要罰我地唔可以入返副本?

認同+1