AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1657|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

[其他] TO GM : 手動更新呢? [複製鏈接]

EXP
1172 點

試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章

樓主

我諗我第5-6次出E 類GA POST

上星期果手動更新廢ga, 講左1個星期, 無人理 (得200KB)
今星期出都唔出TIM

我想講如果我唔再放$ / 玩 E隻GAME, 未必關改技事囉
但係一定關 你地服務態度ga 問題

因為我唔覺得1個玩家要求1個正常有用ga手動更新, 係好過份

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

上星期既更新檔的確係得200kb
今星期得700kb,所以無提供

EXP
334 點
你睇下佢d 態度幾好

主打遊戲
晴空物語
EXP
1601 點
小氣球 發表於 2013-9-17 19:16
你睇下佢d 態度幾好

笑左...200kb 就出手動..700kb 又唔出, 咁合邏輯既

EXP
1172 點

GM 回我message 係: 低過1mb ga 更新檔係唔會放上黎

我想講, 低過1mb ga "手動更新檔",  根本就唔係更新檔
E個咁GA "手動更新檔", 裝完, 開GAME, 佢咪又係要自動幫你DL 果個星期ga更新

咁手動GA意義係邊, 唔係度度個網速都可以就禁開GAME自動DL

根本就係無心出個手動俾用唔到自動更新GA人

主打遊戲
晴空物語
EXP
1601 點
lawrencecc 發表於 2013-9-17 22:54
GM 回我message 係: 低過1mb ga 更新檔係唔會放上黎

我想講, 低過1mb ga "手動更新檔",  根本就唔係更新檔 ...

GM 說 : 闊佬懶理

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

手動更新檔只係幫你裝左果個星期新既file,即使你裝完,都係要俾server核對你檔案,呢個部份都係更新流程之一亦無可避免。
對於港澳區既用戶,應該係可以非常順利更新,至於其他地區除左盡力協助之外亦別無他法。

EXP
1172 點

之前1個正常GA手動更新檔, 你裝完, 開GAME, 佢唔會有野要"Download", 只會要"檢查"你新GA 檔案, 大家可以留意下
你E 家出D手動更新檔, 裝完, 一樣要"Download", 之再幫你檢查, 即係佢根本無幫你裝果個星期任何ga更新

我唔知你對手動更新檔GA定義係咩, 不過唔信你可考試下

你試 3/9 (正常GA手動更新檔) 同 10/9 (唔正常GA手動更新檔), 就明我講緊D咩

label25000  +1  發表於 2013-9-19 10:14:47

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

下星期改版個手動更新我地再留意下

EXP
1172 點

感謝, 希望有改善