AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3631|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 閒閒聊.說說[裂]   [複製鏈接]

EXP
1037 點
樓主
自1~66lv大家都可以在一個名為"裂縫"既地方升等.
66lv以後.相信大家只可以
"exp波.會任.副本.主線任務.每日任務.每日推薦活動或其他獲得"少量經驗既地方""
但係.大部份玩家都無乜意見.覺得無乜所謂
少部份玩家<-想尋回當初既晴空感覺
--->裂縫
小弟知道..清楚..明白exp波同主任日任都可以幫助玩家升等
亦有經濟.慳時間既效益.對官方大大.對玩家大大們都有好處
純粹意見..60lv之前舊玩家都知道
有時打裂縫先可以搵到晴空物語既樂趣~
以家無野做就掛波.睇住個人掛波.
跟本無乜樂趣..即使戰場開放.有幾多人覺得戰場"仲有"樂趣呢?
如果官方大大.可以同台服官方傾一傾
開放裂縫出黎..對官方無乜壞處~
波照舊可以掛.因為人會休息架嘛.
訓既時候咪照掛~無咩唔妥!~
請官方大大參祥下!~

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

二級平民會員

全職麵包

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
181 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

自從出左海之國...我諗兩地官方都係一味諗點可以賺多D
裂縫EXP多, 而且外掛又多到防唔住, 再出裂咪人人Happy Ending封哂頂??
要賺你地$$就出左呢個EXP波同WP波既呃錢系統
會唔會再出裂...我諗60~65既裂都要到90LV開放果陣先出lor...
到到都叫人用電腦簽名嫁,
我真係唔識係到畫隻龜耶=.=

主打遊戲
聖境傳說
EXP
445 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 用戶勳章

如果隻game太易昇反而唔係咁好 咁快封頂吾洗玩咁制a__a

主打遊戲
晴空物語
EXP
1700 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章

其實好耐以前已經話過出海裂= =唔出你都吹佢唔脹= =

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1340 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

TMKKI 發表於 2013-8-25 11:54
如果隻game太易昇反而唔係咁好 咁快封頂吾洗玩咁制a__a

但係封頂1定要用錢會走左'大量"玩家+上幻想又岩岩出左e+小人到。。。我公會日日都係得番三兩個人咋:(以前玩晴空既feel都無曬個個只係度掛波on 左同無on 無分別 到左70 左右就賣ac 退晴。。。呢樣野請官方留意 我唔多想呢隻唔錯既GAME 就咁死左

主打遊戲
聖境傳說
EXP
445 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 用戶勳章

呢家上晴空主要掛波

EXP
1611 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

唔好幻想啦
有錢唔去賺咩

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2725 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

求裂
窮人冇錢買exp ball:o)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2352 點

友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 趣圖分享勳章

完全唔同意....
當年我玩既時候連裂縫都冇,
靠做任務, 組隊打副/刷會任(當時會任超貴,而且exp比依家少成倍)
但係整個遊戲樂趣卻油然而生, level升得慢但不會感到悶~

依家個個都掛裂, 連普通地圖既NPC模樣、怪物分佈、乃至地圖地貌都不清楚,
完全失了縱橫遊戲世界的樂趣~

(掛EXP BALL者尤甚! 60lv齊異金裝,但唔識玩既大有人在)

EXP
726 點

用戶勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章

根本, 掛EXP同WP波令個GAME死亡咁滯, 而家有幾多人真係打黎升?
EXP同WP波既出現先係令大量玩家走既原因囉.

主打遊戲
聖境傳說
EXP
445 點

WP唔靠WP波好難昇=_=

主打遊戲
新晴空物語
EXP
181 點
其實太多數唔玩既玩家都係職業問題架啦   唔關係唔係用EXP球升LV問題    佢出左神略呢隻職業   都搞到我唔想玩晴空啦    本人係玩玄陽   之前未出神略可以反死人既   依家出左神略反唔死人    依家反職又冇用  塔皇又冇用   叫人點玩落去呢   夜瀧12連都算啦   佢仲要出埋減反傷職  戰場比人定身  暈就比人12連秒左   所以太部份都係職業問題令到玩家唔想玩姐

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2725 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

KOKOOK 發表於 2013-8-26 16:34
其實太多數唔玩既玩家都係職業問題架啦   唔關係唔係用EXP球升LV問題    佢出左神略呢隻職業   都搞到我唔 ...

係/_\
本身仲有反職可以反死夜瀧
而家.../_\

主打遊戲
晴空物語
EXP
979 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

同意係職業問題,令遊戲死亡
同意裂縫只會令玩家太易升,掛技,俾錢帶升,咪同EXP波一樣
同意WP唔靠

主打遊戲
晴空物語
EXP
979 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

同意係職業問題,令遊戲死亡
同意裂縫只會令玩家太易升,掛技,俾錢帶升,咪同EXP波一樣
同意WP唔靠WP波好難升

主打遊戲
晴空物語
EXP
93 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

其實將職業拉番平衡已經好好多...

主打遊戲
新晴空物語
EXP
181 點
巴哈D人都講啦   之前就鳳狙online 依家就夜瀧online  其實未出鳳狙個陣 晴空係最好玩個陣黎   出左鳳狙呢隻職   令到有好多晴空減少左好多人   之後就越來越少人玩晴空啦

主打遊戲
晴空物語
EXP
979 點

KOKOOK 發表於 2013-8-27 11:42
巴哈D人都講啦   之前就鳳狙online 依家就夜瀧online  其實未出鳳狙個陣 晴空係最好玩個陣黎   出左鳳狙呢 ...

夜龍係鳳狙既進化版XD

主打遊戲
新晴空物語
EXP
181 點
Ceci311 發表於 2013-8-27 13:54
夜龍係鳳狙既進化版XD

算把啦晴空  只可以講等汁    依家呢個GM都唔理啦   唉    係AGAME呢到講野到廢既   唔會理架

主打遊戲
晴空物語
EXP
342 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

即使話將d職拉到平衡哂
最後再開新職咪又會破壞返個平衡`