AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 段天
打印 上一主題 下一主題

中國人既古語真係無錯!(114樓有新圖)  關閉 [複製鏈接]

EXP
4050 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 段天 於 2009-4-2 18:37 發表

我地覺得算架! 唔係挑釁係咩 我依家好嬲 你撩起左我! 道歉!

你道左歉我就道歉zz
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
784 點

回覆 208樓 黑色寧靜 的帖子

我錯什麼a_a 你都幾得意 你道歉係你身為板主既時候亂del post ! 我因咩事要a_a?
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
4050 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

(2) 大家請睇(綜合黎講咩職最勁??)呢個貼既最後一版
以上帖子作者為會員「注定B」,在「曙光攻略區」內發出,已被版主所刪,刪帖理由是帖子與曙光主題無關。本人翻查刪帖紀錄,以下為帖子原文:引用:
大家請睇(綜合黎講咩職最勁??)呢個貼既最後一版
個BE仲口口聲聲話(請勿再離題! 請就著本主題:咩職業最勁 來作出討論)
但系我肯定佢最尾果版自己離曬大題咯!..點解睇唔到有扣分呢樣野既..我地離題就扣5分..版主離題冇事咖? 請版主向大家交代下呢件事吧..唔該以上帖子,明顯是針對 (1) 的帖子發出,內容亦明顯與「曙光攻略區」主題無關,版主依版規處理,刪帖可以是其中一種合法手段。本人認為,刪帖做法雖然亦是合法,而帖子針對的亦不是該版主,不過,刪帖本身的動作,容易被會員質疑是濫用職權消滅證據,同時,帖子本身被刪了,沒有了證據,版主要與會員爭辯時,便會處於下風,尤其是所刪帖子是關於敏感討論內容時。版主其實無需刪帖,比較好的方法,是關帖、或屏閉帖子,或把帖子移到合適討論版(如吹水區、投訴區等),有關證據便可以保留下來。

對唔住 我唔應該del左個貼
我應該關左佢 再set 255權 就可以保留證據

EXP
784 點
係你唔要面的! 要証明就比你睇!

見有刪除2隻字嗎?? 唔係del??

EXP
4050 點

原帖由 段天 於 2009-4-2 18:50 發表
係你唔要面的! 要証明就比你睇!

見有刪除2隻字嗎?? 唔係del??

睇#210 la........

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
注定個POST 係比黑色DEL

天個POST, 給黑色的帖<---呢個
係我關帖的-0-

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
784 點
我指緊係關同del既問題! 佢一直覺得自己del!係無錯的 但你關都會道歉 佢呢 咩都唔做 甘叫什麼?? 一句唔做就大晒??

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
#210 係咩泥= =

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
784 點
佢覺得甘既叫道歉 呀小be 你個D道歉收返吧 人地2句了事啦!

EXP
711 點
原帖由 段天 於 2009-4-2 19:27 發表
佢覺得甘既叫道歉 呀小be 你個D道歉收返吧 人地2句了事啦!

下...道歉?
發晦氣同道歉佢係咪覺得你唔識分=-=??

EXP
784 點
所以咪話佢腦殘囉 甘叫道歉既 個3位板主唔洗up甘多廢話 直接出個肺就得啦!

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我覺得  做版主  個語氣用詞  5可以係玩玩下

好似係la 囉  睇睇啦  就係咁囉  明白無!?

之類呢d 玩玩下ge用詞  假如黑色寧靜你要用咁ge玩玩下GE用詞用做版主  

咁會畀呢區ge各大會員  覺得你好睇5起佢地  以為自己一定係大曬

所以 d會員先會覺得你5岩  同埋你處事手法  好有問題  做版主  

大小事都要識分輕重  5可以話岩就一定岩  話錯就一定錯  

咁成個區  仲洗玩  仲有天理在?!
本人專用SD名片

EXP
711 點
原帖由 我玩曬 於 2009-4-2 19:42 發表
我覺得  做版主  個語氣用詞  5可以係玩玩下

好似係la 囉  睇睇啦  就係咁囉  明白無!?

之類呢d 玩玩下ge用詞  假如黑色寧靜你要用咁ge玩玩下GE用詞用做版主  

咁會畀呢區ge各大會員  覺得你好睇5起佢地  以為自 ... 咁成個區  仲洗玩  仲有天理在?!

我想問...天理何曾存在過?

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 【夜牡丹】 於 2009-4-2 19:47 發表

我想問...天理何曾存在過?

就係2位版主未上任之前存在過
本人專用SD名片

EXP
711 點
原帖由 我玩曬 於 2009-4-2 19:52 發表

就係2位版主未上任之前存在過

算吧,講返之前都冇咩用,展望明天會更好吧!!
今日個版都光復日開始了

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 【夜牡丹】 於 2009-4-2 20:04 發表

算吧,講返之前都冇咩用,展望明天會更好吧!!
今日個版都光復日開始了

:) 成個版好曬lu~~
本人專用SD名片