AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4433 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

寵物有無得同源神一樣自動出現?
次次轉SER都要放多次出黎 一係要放棄自動食HP水

同埋某D寵物點解有限時?

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
打打下王死左,拎唔到實係一件好正常ga事

不過如果有人衝王死左,打王過程完全係到食泥,點解會當你打死王而又拎到寶
其實真係好9

但係如果打到一半死左,果個人就會冇寶拎唔當你打死佢唔會有寶,點解會咁

其實唔係應該一視同仁,一係兩人都當有打王,唔係就當兩人都冇掂到王

明明我都有打過王,只係死遲d就冇寶拎
反而早死果個就拎到寶

我又係打到王又要比早死果個付出更多力,反而就被當冇打過王
死又死得早,又要冇乜出力,重要有寶拎

真係好唔公平!

希望可以一視同仁

七級帝王會員

EXP
4433 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

綁定?? 我記得之前無呢樣野

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10879 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我有個朋友好像被BUG纏身阿 綠水從開副本到現在4個月有了吧  1次都沒見過他出圖 他也蠻常打的 不太可能幾個月都沒有吧....

叛逆小方  由42到依家,我一次都冇打到異界金武 由668到依家,出70圖唔過3張 出暗月神到依家,日日打都只有3條(次次用超級尋) 4個月太少野  發表於 2015-5-31 12:22:02

四級霸王會員

S級神帥.

主打遊戲
幻想神域
EXP
679 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

希望好友列表可以加開頁數/數量
100/100 已經很長時間了~~~~

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

依到個掉寶率,唔係
係 出到好物品ga機率低到喊
打副真係打到嬲嬲地
點解打都唔出比我就火都黎

由其係抽盒
抽到100盒都唔比時裝
個機率係咪好有問題呀

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10879 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

叛逆小方 發表於 2015-5-31 12:25
依到個掉寶率,唔係
係 出到好物品ga機率低到喊
打副真係打到嬲嬲地

看你打多少次阿....天天刷?每場打?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10879 點

Eva 發表於 2015-5-30 05:56
綁定?? 我記得之前無呢樣野

剛出不久就搞過綁定 被罵慘了就改回不綁 結果現在不知道發什麼瘋又改成要綁

神域使者  會於6/3修正。  發表於 2015-6-2 12:28:24
神域使者  感謝回報,官方會跟進。  發表於 2015-6-1 12:01:31

主打遊戲
幻想神域
EXP
87007 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

斷線問題幾時可以解決??
日斷夜斷
玩上線嫁隻game?

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

熱鍵Tab
經常不是選擇最近的目標
有陣時比怪圍用Tab最近的目標
好多時都會選擇小怪群外圍的目標
而不是最近的
其實是選擇熒光幕最近的目標,還是角色最近的目標(笑)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5035 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

叛逆小方 發表於 2015-6-3 17:36
熱鍵Tab
經常不是選擇最近的目標
有陣時比怪圍用Tab最近的目標

玩家畫面內的最近目標

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

神域使者 發表於 2015-6-3 17:48
玩家畫面內的最近目標

認為改一改成角色最近不是會更好嗎?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
大戰場 係雙倍幣之後 就算減左開場要求人數都係開唔成
平時5V5 / 10V10 都唔太多人玩
建議增加獎勵 吸引返人入場玩

主打遊戲
幻想神域
EXP
13 點
請問星等進化系統是修改了嗎?還是BUG...? QAQ
同是2星的裝備不能進化...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
幻想神域
EXP
402 點
heychi 發表於 2015-6-6 12:20
請問星等進化系統是修改了嗎?還是BUG...? QAQ
同是2星的裝備不能進化...

朋友...你的弓鎖定左WO

主打遊戲
幻想神域
EXP
2144 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

決鬥者聖域問題, 明明入場前有3點, 下1點仲有4分回復, 但打完出來都係得3點, 下1點13分回復,
應該係打贏冠軍後冇回返1點比我所以少左1點
(平時沒留意, 這次是因為打算計好時間回到4點解任務, 點知被吃了1點才發現)
===========================================
另外決鬥者聖域出傢俱百寶袋的機率到底有沒有問題?
我8隻角色每天都有打, 打到現在一個幾月了連一個都沒打到, 這算什麼休閒系統了..

主打遊戲
幻想神域
EXP
2749 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 用戶勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章

thinkingsomeone 發表於 2015-5-16 17:25
依家轉SER 又好似以前咁, 洗哂頻冇哂D字
在S1同S2 轉SER 冇問題,但 在S3至S6 轉SER 就冇哂囉
...

請問 有冇跟進呢? 現在 在任何1個SER 轉 SER 都會 洗哂頻
人與人之間就好像是貝殼, 能和在一起就是緣分。 當找到一個真心真意喜歡的人, 要是覺得選擇是對的話, 就算有再多的反對聲音, 也一定要堅持下去。 即使最後的解決是別離, 但是曾經幸福過……

EXP
4536 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

精鑄源神戰利,可不可以增加一些新的?
另外可不可以不要再隨機出精鑄源神戰利的能力?

七級帝王會員

EXP
4433 點

alexy  佢張圖可以話其實係染左色個樣, 請自行買染料染色...  發表於 2015-6-8 08:05:34

Just M...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5035 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

Eva 發表於 2015-6-7 22:59
兩個月啦
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=112522

已再次回報原廠
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿