AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: karara691
打印 上一主題 下一主題

鳳狙改弱之我見(本人非鳳)   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

yynojj 發表於 2012-12-29 17:25
轉移視線了 求無視

話你無腦真系唔底可憐

求人無視就唔好打出黎引人注意拉

真系求無視就彈開十公尺喇,甘都唔識
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

提淽 發表於 2012-12-29 17:26
我唔明佢點解甘厚面皮..覆得最多既又系佢.多爹既又系佢

其實佢知唔知個''醜''字點寫 ?  ...

早就講左同佢再討論落去只會哂自己時間同精神 佢講埋哂人唔明既理論 無視佢好正常 佢面皮不嬲厚架啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-29 17:30
早就講左同佢再討論落去只會哂自己時間同精神 佢講埋哂人唔明既理論 無視佢好正常 佢面皮不嬲厚架啦 ...

呢d甘既死R難R既行為,起碼面皮要有番十吋厚先做到嫁WO

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-29 17:25
轉移視線了 求無視

要無視就唔好回啦 回來做咩? 有冇腦架 同我講常識? 你常識好_勁咩?^^早就叫左你睇完醫生先回架啦

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 17:31
呢d甘既死R難R既行為,起碼面皮要有番十吋厚先做到嫁WO

haha咁又唔好咁笑人

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 17:33
要無視就唔好回啦 回來做咩? 有冇腦架 同我講常識? 你常識好_勁咩?^^早就叫左你睇完醫生先回架啦{:fun77: ...

我真系未見過D人可以完全地無理解能力..

求無視旦又要回我..甘我點無視佢?

佢引用得我都系博我覆下佢姐.甘點無視佢?自相矛盾?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 17:34
haha咁又唔好咁笑人

我心地一向善良..話不投機就唔好講甘多.呢D貼都系比人反映意見姐

講甘多廢話意義何在?

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 17:37
我心地一向善良..話不投機就唔好講甘多.呢D貼都系比人反映意見姐

講甘多廢話意義何在? ...

嗯 討論姐 有人想打字海咩? 冇人想的 打字海都係想有人明白 最憎就係打左咁多字 D人求其望2眼就算 跟住就回d廢話 冇心回咪唔好回囉 睇D唔睇D 咁求其回我做咩? 唔想回咪唔好回囉佢 仲要回我打埋d廢話 我呆左囉 打左咁多字 佢都唔明白我想表達d咩出來

EXP
331 點
3C. 發表於 2012-12-29 17:01
重同佢地討論....
由佢同水水bb推飽佢

大大 真係有先見之明  我錯了  我早應該由佢同某人推飽佢

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 17:36
我真系未見過D人可以完全地無理解能力..

求無視旦又要回我..甘我點無視佢?

求無視旦又要回我..甘我點無視佢 哈哈 笑左了(想人無視好簡單 就係唔好回 某某人清楚未?^^ ) 佢仲同我講常識囉 真係好好笑^^ 就快肚痛

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 17:40
嗯 討論姐 有人想打字海咩? 冇人想的 打字海都係想有人明白 最憎就係打左咁多字 D人求其望2眼就 ...

每人都有自己既觀點與角度,人地唔同自己就唔好話番人轉頭囉.

你話人時.人地實話番你嫁.系咪先?

甘樣沒完沒了.又冇意義既野?做黎有乜用?

只要你唔系間接性傷害到受害者單純系比意見既話FINE.

旦你間接講埋人地?宜家想點先?

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-29 17:42
大大 真係有先見之明  我錯了  我早應該由佢同某人推飽佢

唔夠人講就話人推 我相信我同佢唔會咁無聊推po 似你咩 我們冇你咁得閒 係你一開始回埋d廢話 跟住我先回姐 依d唔叫推囉 你明唔明咩叫推?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 17:46
唔夠人講就話人推 我相信我同佢唔會咁無聊推po 似你咩 我們冇你咁得閒 係你一開始回埋d廢話 跟住我先回姐 ...

人地咩程度我同你都有眼睇

佢話我地推POST,甘佢地咪睇番我之前所講既野系真心講道理定一尾靠推靠洗囉

無腦既人先會話人地靠推POST.旦佢地自己回1句就當晒系道理甘,不得了

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 17:44
每人都有自己既觀點與角度,人地唔同自己就唔好話番人轉頭囉.

你話人時.人地實話番你嫁.系咪先?

隻職真係唔可以改架 希望d人真係唔好咁自私啦 咁做對個職太唔公平 想個職絕種咩? 職業平衡 ? 到時咪絕種囉 仲點叫職業平衡?^^ 佢正係識講戰場 會戰方面 又唔講下其他 你估個職個個都好似佢咁變態既咩 要秒人or戰場先開心 有d升個人物得閒打下副本 買賣 做下生意 最好笑就係某某人話 玩得個職就有正身 通常個職係得分ac先做喎 你話好唔好笑?^^

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 17:48
人地咩程度我同你都有眼睇

佢話我地推POST,甘佢地咪睇番我之前所講既野系真心講道理定一尾靠推 ...

咩程度唔緊要 但最慘係打左咁多字 冇人明白仲要比人話推po 先最傷

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 17:50
隻職真係唔可以改架 希望d人真係唔好咁自私啦 咁做對個職太唔公平 想個職絕種咩? 職業平衡 ? 到時咪絕種 ...

SOR我愛鳳狙多過神巫WO.旦我隻狙得63LV咋WO

我玩鳳系想到時開左新LV刷副本可以帶番自己.改左既話玩毛毛?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 17:52
咩程度唔緊要 但最慘係打左咁多字 冇人明白仲要比人話推po 先最傷

損失既唔系佢地本人,緊系口響

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 17:53
SOR我愛鳳狙多過神巫WO.旦我隻狙得63LV咋WO

我玩鳳系想到時開左新LV刷副本可以帶番自己.改左既 ...

唉 希望真係唔好正咁多野 保留番個職本身有既特色

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 17:57
唉 希望真係唔好正咁多野 保留番個職本身有既特色

要改成台灣甘,唯一既方法制度跟番台灣一樣

福利可以不一,旦基本裝備上要一樣,冇分你我丫麻

六級天王會員

..``×*パペット猫-`♥ˇ×

主打遊戲
參天律
EXP
2552 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 麻雀勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主要傾依d都係梨我個post拉 依到太多鳳狙拉