AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: karara691
打印 上一主題 下一主題

鳳狙改弱之我見(本人非鳳)   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

yynojj 發表於 2012-12-29 16:57
你問下d人 覺得戰場 會戰重要d 定打裂重要d ?

唔好再講廢話,再講廢話我只會無視你

宜家我講既系我對鳳J既睇法.唔系要過問其他人點睇呢隻鳳J

唔該用腦理解下我句野先好覆我
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

yynojj 發表於 2012-12-29 16:57
你問下d人 覺得戰場 會戰重要d 定打裂重要d ?

重同佢地討論....
由佢同水水bb推飽佢

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 16:59
唔好再講廢話,再講廢話我只會無視你

宜家我講既系我對鳳J既睇法.唔系要過問其他人點睇呢隻鳳J

你咪無視我 你是誰? 你只是討論區中 其中一個用家而已

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

yynojj 發表於 2012-12-29 17:01
你咪無視我 你是誰? 你只是討論區中 其中一個用家而已

我要你明白,你講野冇重點.冇道理就會被人無視甘解姐

我有講過我是你的誰?  唔好將自己諗到既野代入去人地戈到.

有被害妄想症請及早就醫

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 17:04
我要你明白,你講野冇重點.冇道理就會被人無視甘解姐

我有講過我是你的誰?  唔好將自己諗到既野 ...

說好的 無視 呢  我上次發言應該在你的定義中 係廢話  而家又回我

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

yynojj 發表於 2012-12-29 17:06
說好的 無視 呢  我上次發言應該在你的定義中 係廢話  而家又回我

什麼叫我要你明白到你所講既野系我眼中系點姐

唔好自以為是拉.清醒下拉..想問你讀書讀到咩程度?

回你是因為你有問題.人地先回你.唔想睇你錯落去咋

我甘好心你唔領情 ?  做人做到甘有咩意思?

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 17:07
什麼叫我要你明白到你所講既野系我眼中系點姐

唔好自以為是拉.清醒下拉..想問你讀書讀到咩程度? ...

人家說廢話 根據你ge原則 唔係要無視咩?
口不對心  言行不一

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

yynojj 發表於 2012-12-29 17:09
人家說廢話 根據你ge原則 唔係要無視咩?
口不對心  言行不一

廢話王真系廢話王,明明自己講埋一堆廢話.仲要堅持到最後

我比個你,比你系最後一個回覆我.我唔回你.你系咪覺得自己嬴左我?求解

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 17:11
廢話王真系廢話王,明明自己講埋一堆廢話.仲要堅持到最後

我比個你,比你系最後一個回覆 ...

說好的"再講廢話我只會無視你" 369

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

yynojj 發表於 2012-12-29 17:12
說好的"再講廢話我只會無視你" 369

潮童果然系潮童, 問你又解答唔到. 旦又要講埋晒D廢話

問緊你啊,系咪覺得你覆左我,我唔覆你,你就覺得自己嬴左我?

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 17:14
潮童果然系潮童, 問你又解答唔到. 旦又要講埋晒D廢話

問緊你啊,系咪覺我你覆左我,我唔覆你,你 ...

你回我 我覺得仲威  我可以令人 放棄自己ge原則 都要回我
btw "贏"唔係嬴

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

yynojj 發表於 2012-12-29 17:15
你回我 我覺得仲威  我可以令人 放棄自己ge原則 都要回我

其實你再回覆我都系講埋一堆廢話而已

我選擇回你系因為唔想你既歪理錯落去姐

我回你,你覺得自己好威. 旦我可以同你講我不是一個聖人

唔洗當我神甘拜嫁WO話不投機再講落去都冇意思拉下話?

冇意思就唔好系到死R爛R拉=.=你唔悶我都悶拉.宜家講呢D野有意義?

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 17:19
其實你再回覆我都系講埋一堆廢話而已

我選擇回你系因為唔想你既歪理錯落去姐

無  求無視

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

yynojj 發表於 2012-12-29 17:19
無  求無視

我話緊你唔要面死R難R求我回覆啊

求無視就唔好覆拉啊旺

甘中意捉錯處去做老師丫,驚你冇甘既level咋

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

yynojj 發表於 2012-12-29 15:35
事實如此  難道 你呀媽聽你叫佢做 "呀媽"都會厭?

咁你又話比d新意? 咁就唔好叫我比啦 on_

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 17:21
我話緊你唔要面死R難R求我回覆啊

求無視就唔好覆拉啊旺

咩叫無視  無視:係你眼中 我講左野 =無講/唔存在
求無視 同我覆唔覆 根本唔關事  
邏輯錯誤

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

3C. 發表於 2012-12-29 17:01
重同佢地討論....
由佢同水水bb推飽佢

請問又關我咩事? 我唔會推po咁無聊 似你咩?^^

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

yynojj 發表於 2012-12-29 17:23
咩叫無視  無視:係你眼中 我講左野 =無講/唔存在
求無視 同唔覆根本唔關事  
邏輯錯誤  ...

你甘既程度仲學人批評人,宜家仲要系到死纏難打

你想點啊? 阿旺

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 17:25
你甘既程度仲學人批評人,宜家仲要系到死纏難打

你想點啊? 阿旺 ...

轉移視線了 求無視

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 17:22
咁你又話比d新意? 咁就唔好叫我比啦 on_

我唔明佢點解甘厚面皮..覆得最多既又系佢.多爹既又系佢

其實佢知唔知個''''字點寫 ?