AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 00852340
打印 上一主題 下一主題

滅亡的開關制,香港應唔應該推出??(9月24最新情報)   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

dizidizi511 發表於 2012-9-21 22:17
客服 !

去你個post到傾
唔好阻住人地 XD
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章

提淽 發表於 2012-9-21 22:19
去你個post到傾
唔好阻住人地 XD

EXP
211 點
鍊等(EXP)有裂縫夠哂 EXP唔應該出 但WP相當難鍊 補師們更難 出WP就可以了 (用戰場點換)  戰場除6/日一日兩場5:00/10:30(無記錯的話) 除左可以減少入戰場掛機人數外 戰場點數本身無咩用處                                      直開70LV未免太惡搞 希望營運團隊早D開 海之裂縫    (本屬個人意見)      :D

EXP
1547 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

pgchicken 發表於 2012-9-20 16:55
係,又或者放係戰場個商人,等人用戰場幣換等等,總之唔係賣,人人都可以拎到 ...

結果咪又係無人升級…最後變成齋吹水…齋吹水就緊係唔會成日留意隻GAME嫁啦…相對地會影響晴空既專注同投入度…最後變到好似用留言板傾計…咁…我係討論區傾得啦…唔洗入GAME啦…

EXP
1547 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

siu961030 發表於 2012-9-20 18:19
出wp好過出exp喇.70金ge wp要升成33m先係1lv..係60金ge4倍幾~
升完70如果有裂實勁多人罷住裂升wp.如果係咁 ...

最後咪又係有錢人賣點…
出左可以用點買…可不可交易跟本就無關重要…
只可以講…
交易到…咪均真D囉…
不可交易…咪多D騙案囉…

咁不如叫GM將70金既熟練度變返60金既數值啦…

EXP
1547 點

如果出係商城…
同我用外掛無咩分別…分別只係防外掛唔捉…合法地外掛…外掛唔影響遊戲平行既話…你就唔會有防外掛程式啦…
說實在…掛呢個動作都會變得無謂啦…你直接出個買EXP咪仲好…電都慳埋…仲環保D…

出係戰場…
者係叫大家靠向大公會無分別…
唔靠又無咩所謂既…係升慢~~~~~幾倍度…弱小既繼續弱小…大公會繼續強大

出係武鬥…
咪打得既繼續更加打得…
唔打得既…繼續更加唔夠打…

唔出就最好…
如果唔係…你不如出個系統比玩家入點創造角色…70級既3000點…要齊金裝既…+1000點…要裝升左70級熟練既…每件+400點…要有金寵既…+1500點…

有人話難升…咁緊係難升啦…地圖都講明係64-65級既地圖…你係要係64-65升到70…唔難就有鬼啦…

EXP
2695 點
我真係好唔明~我前日開post~幾個鍾後追加對回覆既回應~當中都表明左我開呢個post既立場
我觀察左一日~好唔明白點解會仲有人話我乜都要反對.....
重申表明立場:我開post既本意係發現呢2粒野有機會會影響隻game,所以我先set咁多選擇比人投票
而我本身投既係支持wp唔讚成exp~係咁多

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

cac00065 發表於 2012-9-20 19:12
你係咪有d本未倒置?咩都調低咁不如唔好岀
我有時間去追星空我不如去扲d時間去升lv仲快,仲要武鬥場場要 ...

但係我覺得,,呢家野咁易令,用咁耐,升咁快,,咁不如大家一齊用E隻野升算LA,,,
出左E隻野用HKD買,,米仲本未倒置?

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

helix5b28 發表於 2012-9-22 11:03
但係我覺得,,呢家野咁易令,用咁耐,升咁快,,咁不如大家一齊用E隻野升算LA,,,
出左E隻野用HKD買,,米仲本未 ...

如果只用個球黎升60升61要掛足成個星期,
手動最快可以一日升到

個球既作用係拎黎sip番你唔係屋企你訓緊覺番緊工番緊學果d時間,

同埋個球係點都取代唔到手動打怪升lv既速度
你估台灣官方無考慮過
同埋佢地果邊出左之後都無反對聲音
仲好興奮咁討論個球既用法同唔同顏色既球既分别

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

樓上講得岩
真係以為咁易升
大佬們
下下反對出新野,晴空不如唔好更新
隻game 愈來愈易玩係正常
如果唔係洗咩調低1-60lv經
以前成個月先50
宜家幾日就升到
Game 既過程就係咁

其實照返原本咁放商城算啦
我就唔信隻波用左識飛

仲有
唔好再為呢D野反對啦
更新咪比佢更新

大佬們
你地知唔知香港係成40HKD一隻英雄
而台灣係免費嫁

隻game 係商城制
即係話,愈洗得多錢就愈勁

而唔係月費制
唔再係勤力就有用

打左咁耐都仲唔明

bb112244  好贊成你既講法 免費GAME冇人洗錢一早汁笠  發表於 2012-9-22 22:05:19

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

同埋我想講同一個人同一時間只可以用一種球

係同一時間上你用15金收個球同我有幾千點買晒球既效率係一樣

15金打幾次副就有了

EXP
959 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

建議exp同wp同時推出於星空及戰場商人

其實兩樣野點都幫到下玩家

65-70圖同新裂縫又未出(甚至乎下年都仲未出到)

wp練熟練(唔洗講啦 人人都覺得難升)

至於exp,若果每5秒有大概2500經(70以下)

每個鍾都只係180萬經
(ps67上68都1億7000幾經 都只係1% 仲要扣幾多耐久下)

正如有人話要返工返學既 未有太多時間既 都仲算幫到唔少

莫非大家長期都有lv偏差好咩?

要幾多幣先換到呢d野 官方可以作出適當既調整 當然唔好太貴又或者太平就最好啦(有d人放工放學返到黎戰場星空場數唔夠多
可以加開場數或者時間 又或者調整得唔太貴都仲接受到)

鼓勵人打多d戰場星空都幾好 出係星光度又唔係真係個個都負擔得起  運氣問題 經常都閃閃閃

EXP
980 點

rex5290 發表於 2012-9-23 08:10
建議exp同wp同時推出於星空及戰場商人

其實兩樣野點都幫到下玩家

咁唔該開埋商城俾負擔得起既人買
戰場同星空時段同番工時段絕大陪分係撞晒
同埋唔好忘記俾得起錢玩,一次買你幾張,甚至過十張600點既人,都係有經濟收入既人,亦都係貴公司收入之來源,你連依堆玩家都唔照顧,邊個仲會買點? 我第一個唔服!次次台灣更新就有人反乜反物,搞到樣樣野都推遲晒,我覺得玩緊既係唔完整版既晴空囉
如果台灣唔係一早block左香港,或者台灣傳奇直接辦港服,我地會玩得更有樂趣更輕鬆,
依家晴空係商城制遊戲吧,
之前+10去到+15反對我明,强裝用既錢唔係少數目,就算有經劑能力既人都未必個個會再掉咁大堆錢,亦都係因為晴空既裝會绑定,同每5個lv就要換一次裝,至少武器要換。
物品進化係驚手上d藍時跌價,但我想講紫時係大勢藍時遲早會跌,我手上有過二百件藍時都未有反對過,依d係玩game必經階段,自己心裡有數,依家無開進化藍時咪依然大跌,但只係想官方出番d服背面高中階膠囊俾玩家衝番d時装上去
依家經驗球好明顯係方便大眾,一邊叫lv,熟練好難升,一邊反對既人, 我只閒到好酸的味道,完全唸唔到一個合理反對商城推出既理由,
我建議商城推出之餘,兩小時餃子都有機會抽到exp/wp經驗球(不可交易),好似經符咁,戰場星空有得賣都ok

EXP
2695 點
出現新情報~請留意1樓

EXP
326 點
支持2樣都出晒,我有錢,但冇乜時間,

免費game,肯洗錢一定勁d,我覺得完全冇問題

何況呢隻game肯洗錢都唔係勁得去邊

依家除左呢樣野我都唔係幾諗到晴空有咩地方吸引我洗錢,時裝我又著唔晒咁多件

如果商城冇得出,我都係同人收game錢搵人帶升,最後貴公司係1蚊都賺我唔到,

ps:希望出果陣唔該exp同wp唔好少過我搵人帶升果個效率,貴少少都唔係問題

EXP
1759 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 麻雀勳章 吹水勳章 紅寶石勳章

00852340 發表於 2012-9-20 16:16
我覺得用得呢D同殘廢人無咩分別~
玩都要懶......

超級同意

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

KAZUKI 發表於 2012-9-25 23:34
支持2樣都出晒,我有錢,但冇乜時間,

免費game,肯洗錢一定勁d,我覺得完全冇問題

一定慢好多
每5秒加得2千幾

EXP
980 點

abc008096 發表於 2012-9-26 02:02
超級同意

咁你有無聽過
有錢洗得鬼推磨XD?

同埋記住用既唔等於懶,我只係番工同訓覺無時間練,用錢買經,追番少少時間,好過個人掛係到咩都唔做
你地可能用好多努力精神打機,但我都有用努力精神搵真銀。之後洗錢落隻game到,而遊戲公司所有野都係睇業績去定一隻game值唔值得用心發展,可能你地好努力去玩俾好多時間落去好支持隻game, 但係最直接幫到遊戲公司既人就係俾錢買點支持既人!
你估我地唔想打耐d機?

EXP
2036 點
主觀D講句:
反對嘅人真係好自私
自己有好多時間升LV
就要扼殺無時間升LV嘅人
升LV係時間 升裝又係時間
有冇諗過真正養起隻GAME嘅
唔係一D日日KEEP住ON嘅人
而係一D一日可能都ON唔到1個鐘
但係個個月KEEP住掉錢落GAME嘅人
到時LV越差越多
打工仔眼見其他GAME可以買類似嘅野升LV
紛紛轉晒去玩其他GAME
D人一個一個離開
你估ALTA見到隻GAME冇錢揾
會唔會汁咗佢呀啦?
雖然我唔係打工仔
但我作為一個冇咩錢
大部份時間都要番學嘅人
深深睇會到佢地嘅苦處
我暑假有時間果陣好快就升到63
但係我63LV後開始唔得閒
又難升咗喎
一日ON得嗰一個1個鐘都冇
升到前幾日先64
用咗成個月先升到1LV
可想而知要幾耐先升到70LV
如果出個波比人得閒可以掛下叫破壞遊戲平衡
請反對嘅人叫GM DEL晒D時裝,唔比人+10
隻隻職用同一套裝同一支武,唔比落符文
因為我覺得裝備質素嘅影響遠比LV高
LV只係要嚟打下新出D副同怪同做一個區分嘅功能
呢D係你地個角度嚟講都會破壞遊戲平衡
冇LV嘅話只係得少D野可以玩,流失趣味性
如果有比過心機去升LV嘅玩家覺得唔公平
請你地諗諗"一寸光陰一寸金,寸金難買寸光陰"呢句野
時間遠比金錢寶貴
你應該慶幸自己仲有時間擺落隻GAME度
字海請見諒

EXP
412 點
cac00065 發表於 2012-9-26 11:41
咁你有無聽過
有錢洗得鬼推磨XD?

講真你返工冇時間打機 係你自己問題JA WO ,你講到好似得打工仔先買得起點咁,冇返工唔待表買唔起點數...你想升返D咪唔好返工玩LO...人地有時間玩升得快都係好正常JE.....而家個問題係出左會唔會令到隻GAME 更加快冇人玩...