AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: kang0123
打印 上一主題 下一主題

[其他] 關於改弱鳳狙們的走向!鳳狙們請入!   [複製鏈接]

EXP
1532 點
提淽 發表於 2013-1-4 15:44
其實官方出鳳狙呢個職為乜,其實你我都唔洗猜度-.-

因為整個職出黎點用系自己選擇的。

你咁講...即係幫代理趕人走?
唔走就唔該轉玩鳳j?

提淽  回你都晒氣 講野9唔搭8。  發表於 2013-1-5 05:12:00
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
595 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章

vincentyoman 發表於 2012-12-29 00:10
改弱系正常既,你下下秒人有咩好玩?更何況只系改小小攻,未又系秒到人?你玩吾玩冇人迫你,而塔王硬系正常 ...

-.-你都傻既
鳳j:擁有不死火鳥鳳凰神的火炎術,透過自身凝神之力,能夠將其攻擊強化至高段輸出,能有效協助隊友在戰場上戰無不勝。

塔皇:透過青眼麒麟的力量,將自身力量強化更高階的地方,使其自身能夠成為在隊友前方最強而有力的防護。

職業介紹係咁講...點解鳳j秒人就唔正常...塔王硬就正常?

EXP
1532 點

講9唔搭8邊及你?
睇咩post都見你成隻狗咁係度咬人

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

水水bb 發表於 2013-1-3 23:03
我明白你既心情 我都唔明d人做乜加埋把口入來 都唔係同緊佢討論 仲慘就係 一句 __攻擊 就講哂 如果係__攻 ...

其實我真係唔想嘈,,,
''唔通我討論 反對狙修招技都要問過佢?''
乜''討論''唔係有正有反又講大家的理解,的乜野,
呢D先叫討論唔係咩-0-??
EM,,,姐係你覺得,,得你同呀提淽一齊,
''我明白你既心情''
先係討論=0=????
得正方一面倒咁支持先叫討論- -?

''做乜加埋把口入來''
orz乜你唔係想''討論''咩- -?

''一改我覺得隻game唔會講咩方面 一改就全部方面架啦''
em,,0cd復活係咩泥,,可唔可以食架...

我只係叫大家唔好人身功擊Orz
同埋如果我咁樣叫你(地)唔好得個嘈字,理性d咁討論咁都仲有咩得罪你(地)的我道歉,
但係唔該,可唔可以比番小小專重

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

helix5b28 發表於 2013-1-9 00:00
其實我真係唔想嘈,,,
''唔通我討論 反對狙修招技都要問過佢?''
乜''討論''唔係有正有反又講大家的理解,的 ...

希望今次係我最後一次係e個貼到回你啦 我都唔想嘈 但我只想講 由某某人話人垃圾個陣 已經唔係討論 再講 我又唔識佢 佢回我講埋d人唔明既野做咩?都話左佢有佢反對 我有我支持 如果你要捉字既話 你慢慢捉啦 我真係唔會阻你......唔係正方方面咁支持先叫討論 係人品問題姐 話人言語攻擊? 佢自己又點 話人垃圾? 正常既話 你比人話都唔通由得佢架啦 反正招技改定唔改 唔係我們決定 講多哂精神 但佢洗唔洗話人垃圾先 人地都係打咁多字出來發表意見 得出來就係垃圾依2個字 咁我都唔會專重佢  值得專重咩? 其實你可以睇下我們之前既回復(有關狙既職都睇下 周圍咁講我) 其實佢自己又唔係支持佢先叫討論? 人身攻擊 我就唔信佢冇 如果係人身攻擊 點解唔禁言? 姐係唔係人身攻擊啦 咁講咁多做咩  你d野始終回番話人垃圾既人好d 我都明白你既心情 我唔會再嘈 話哂你教左我咁多野 其實佢都唔會好得去邊 如果你話我們錯既話 言語攻擊既話 唔該你話埋佢  好啦 夜啦 大家都累 晚安

EXP
949 點

提淽 發表於 2013-1-4 05:21
冇野講咪搵D位入囉有D人.算拉..全世界又唔系得我地2個玩鳳狙既

仲有更多玩鳳狙既人唔出聲,甘咪由佢地{:q ...

嗯 講多都哂精神 改定唔改真係唔係我們決定 就算佢正係係戰場方面到修改左 其他方面冇修 已經破壞左隻職本來有既特色 我都冇咩心機升到佢70了 掛波算 會任都廢事做 哂我金 我覺得佢今次改得依樣野 其他野都可能會改 睇下樣野對你們好定壞姐 好咪支持 壞咪反對囉 大把人係咁?是嗎? 今次 鳳狙塔皇 下次又唔知到咩 近排agame真係多左好多唔識既人回埋哂d廢話 我都懶得回了 雖然係討論 人人都可以發表意見 但可唔可以唔好咁多事

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2013-1-9 02:41
嗯 講多都哂精神 改定唔改真係唔係我們決定 就算佢正係係戰場方面到修改左 其他方面冇修 已經破壞左隻職 ...

我已經唔想再回貼~,~'

損失既又唔止我地2個.佢地唔出聲咪由佢

說話我都沒再升lv了.晒心機

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4408 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章

1.  退出晴空

EXP
949 點

提淽 發表於 2013-1-9 22:02
我已經唔想再回貼~,~'

損失既又唔止我地2個.佢地唔出聲咪由佢

嗯 我都小on左隻狙了 轉左職 佢改就改 唔改就算 哈 反正依d野係隻game決定

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2013-1-11 06:05
嗯 我都小on左隻狙了 轉左職 佢改就改 唔改就算 哈 反正依d野係隻game決定

我都會HEA玩下隻鳳狙既:(

不過5會掛波升

EXP
949 點

提淽 發表於 2013-1-11 06:57
我都會HEA玩下隻鳳狙既:(

不過5會掛波升

嗯 現在d經波真係好貴 係咁升 想升一隻60真係好難 我都係搵人帶裂 唔掛波 慳番d電 哈

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2013-1-11 07:00
嗯 現在d經波真係好貴 係咁升 想升一隻60真係好難 我都係搵人帶裂 唔掛波 慳番d電 哈 ...

比多小小玩都冇所謂既..旦佢真系下修就沒興趣了

EXP
949 點

提淽 發表於 2013-1-11 07:02
比多小小玩都冇所謂既..旦佢真系下修就沒興趣了

隻職隨左戰場方面好 其他方面都廢到唔知講乜好 我之前做65會任 次次打得最慢係我囉 大技又廢- - 我過萬攻都咁慢打怪 打14隻姐 其他人仲小攻過我仲攻得快過我 如果要修既話 真係出下d升lv大技比隻職 唔想隻職絕種

EXP
610 點
同意改弱鳳狙

EXP
595 點

個個諗戰場自私到死
唔諗下鳳狙難升到死
普怪一隻隻打累鬼死
鳳狙單刷副本難打死
世王鳳狙幾乎次次死
次次等3秒CD痛苦死
食65MP水貴到心痛死
秒唔到怪/人唯有等死
何解GM把鳳狙搞死?!?

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

請問有冇玩天樂既人?
既然一轉職同為獵人,我想知天樂們既諗法
唔通天樂打單人副同升LV就易好多?

EXP
595 點

呀FunG 發表於 2013-2-15 00:28
請問有冇玩天樂既人?
既然一轉職同為獵人,我想知天樂們既諗法
唔通天樂打單人副同升LV就易好多? ...

天樂係附助型
其實好多職業都分攻/防.主/附
而附助型黎講...御0,0仙,玄陽果d附助吸引d姐

附助同主動型無得比既

EXP
186 點
真係好好笑l0l
晴空岩岩開戈時係陰陽挽晒,
開左2轉係雲狩,武尊係戰場挽晒
神巫勁過御0,當佢轉御0有招冰准時就御0勁過神巫
pvp就疾風挽晒
當佢出左鳳j時就鳳j挽晒
出埋3轉就塔皇挽晒絕影pvp挽晒
戰場/水色關左大技,都係鳳j挽晒~
你呢d睇時勢轉職挽ge人跟本冇資格講野
我呢d1早比gm放棄左ge疾風都未出聲幾時到你出聲?
出3轉後疾風有閃同冇閃冇咩分別,又低防又低血又低攻又低傷
鳳砲傷成600%改低d你真係有能力ge米又秒到人,
冇能力唔好挽喇

EXP
186 點
帥魚o 發表於 2013-2-14 00:12
個個諗戰場自私到死
唔諗下鳳狙難升到死
普怪一隻隻打累鬼死

你真係勁好笑- -
鳳狙比你講到咁,
咁0仙叫咩?
唔好咁自私喇,
大把職仲難升難刷副難打王喇~
除左補職有邊個唔係日日食hp/mp水-_-?

EXP
595 點

siu961030 發表於 2013-2-15 17:08
你真係勁好笑- -
鳳狙比你講到咁,
咁0仙叫咩?

0仙玩既係附助-.-唔係主攻