AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: -詩詩=]`
打印 上一主題 下一主題

-(伍成真實愛情故事*有粗*)♂ `✹; 愛你⒦ 難道真系甘辛苦?!. 救我 ♬`___╗ [複製鏈接]

EXP
372 點

回覆 80樓 帥小餅v3v 的帖子

我已經有個ac喇*v*;
叫做'詩詩babixp'238190*33*.
你id系咩阿babii:d.
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
899 點
ya~~~
詩詩又媾女了~~~~
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

原帖由 -詩詩=]` 於 2010-11-14 22:04 發表
我已經有個ac喇*v*;
叫做'詩詩babixp'238190*33*.
你id系咩阿babii:d.

我地偶然遇上了 :em800_38:
所以不用給了:em800_38: ;
大肥婆小淫滴

EXP
372 點

回覆 82樓 c0ffEEava 的帖子

魚t0t. 人地邊有溝姐t0t.
本人好專心對你架~_~.!
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
372 點
e家又出下壹集喇比cm阿*vv*.

EXP
372 點
CH.3{上.}

{小息.}
彤 - 鳴.榮 你地同我企系到
榮 - 點阿鍾無艷<3.
鳴 - 點阿?.
彤 - 收皮喇鍾你條毛. 我原先林住爆D料比你聽. 但e家都吾知講吾講好;-)
鳴 - 你就真系好有料W0. 甘快阿^_^.
       比你做埋偵探好無.
榮 - 偵探岩佢個屁^_^.?
彤 - 喂 X梓鳴.! 你比下面好W0自少我都做過你條女喇.
       想吾想聽關於XX詩既事阿.我林榮你好有興趣喇;D
榮 - 哇. 甘我又想知W0. 有屁就快D放喇
鳴 - 詩?. 榮你個工人^_^?.
榮 - 我都想^_^.
彤 - 鳴你阿哥原來系3年前已經色詩.
       仲好次壹齊過. 可惜你知你阿哥戈陣..
榮 - 咩話=_=. 喂 鳴 好勁系W0你阿哥.
鳴 - 真系.? 8婆你吾好呃我W0.
彤 - 吾信咪吾好信囉. 不過我要錢
鳴 - 小喇叭 原來為佐錢 {拎佐3舊比佢之後走Q佐.
鳴 - 喂.行
行 - 點阿大佬^_^.
鳴 - 幫我查下3年我阿哥單野. 仲有詩
行 - 你大佬戈陣應該無女朋友架?.
鳴 - 我點知姐所以咪叫你查囉~_~.
       行. 系咪兄弟先?
行 - 吾洗答喇我^_^.
鳴 - 幫我查下呢件事. 但系吾可以比任何人知道
行 - 本少辦事 你同我定喇.^_<
鳴 - 妖你. 咪借D意掂我-,-!
行 - 夠薑嗌非禮囉^.<
鳴 - 中9你架. ~_~
行 - 撇先;D.

-THE END-

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

衰人絲絲唔回我cm\33/;
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

哼; 重唔搶左你個一*v*
大肥婆小淫滴

EXP
372 點

回覆 87樓 帥小餅v3v 的帖子

好好; 我回返*33*.
緣分.:$

EXP
899 點
詩詩詩詩詩(k).
愛你愛你愛你:$
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D

EXP
372 點

回覆 90樓 c0ffEEava 的帖子

我都緊愛你.:kiss:
我打文系咪好悶阿無人睇既好次t33t.

EXP
372 點
CH.3{下}=D.

上集講到鳴搵阿行幫佢查詩同阿哥既野.
旦鳴系吾色詩. 呢PO點算呢*33*.

{英文堂.}
MISS CHAN - GOOD MORNING EVERYBODY.
ALL Students - good morning miz chan.
miss chan - oh. 大家既eng好佐好多w0;]
健 - 老師吾洗講喇下話 有我個令仔系到啵<3.
詩 - 哇. 好好笑阿恭喜你終於引笑到我喇^0^;
健 - 忽腰想我打你PATPATx____x.?
儀 - 你個衰鬼咸濕到你*3*.
榮 - 咪就系~_~. 收斂下d喇
wing 詩 - 哈.
健 - 好衰架你地/___\. {把聲勁尖}
miss chan - 你班友仔講完味阿等緊你地:D.
榮 - S0R老師繼續喇=D.
miss chan - 好喇. 呢堂我地會做分組活動;D.
                 你地要兩個人壹組 之後六個人壹組.
健 - 好喇.詩同wing 儀同XYZ. 我同榮榮你喇~_~.
榮 - 哇.點解變佐你泥分架 仲有 點解要我同你壹組-.-
       仲要嗌埋我做榮榮甘比面阿^_^.'
健 - 點知你同佐儀/wing佢地壹齊會發生咩事架\__/.!
榮 - OMG. 你覺得我系咩?.
健 - 淫魔囉+33+.`
榮 - 0KAY 甘你吾好過泥同我1齊喇
       我都驚自己控制吾到囉BABY^_^.
健 - 耶. >__< {交叉對手放系胸前}
榮 - 甘我搵第二個喇^_^;
健 - 最好喇~_~. 壹間比你強姦佐我仲洗做人:@.
榮 - 收皮喇=33=. 強姦你同死有咩分別?.
詩 - 喂. 搞笑完味阿打爆你地個頭阿拿x333x.
健 - 驚驚阿wingwing儀儀救我/0\.
wing - 你個變態佬彈開喇~_~.
儀 - 哈哈. 健哥洗人救你?_?.
健 - 衰人泥架你地. 哼>_<.
詩 - 咪挽喇快D照健既分法分喇v0v.
榮 - 耶t0t. 真系要甘絕t333t.
健 - 都話我贏硬架喇-33-. 過泥喇乖寶寶^_^.
榮 - 老師. 我想去WC阿~_~.
miss chan - english please.
榮 - may i go to toilet please t0t.
miss chan - 0kay.
榮 - 拜拜喇健寶寶^_^. {撇.}
健 - 魚. 甘曳架:@
詩 - 哈. 同你既儀1齊喇:D.
健 - 都吾錯^0^; BBv333v.
儀 - 哇. 救命阿阿媽=_=. {撇.}
此時此刻詩同wing都o佐~_~.
健 - 魚. 我甘令仔都同我撇曬t0t. 吾彩你地喇\___/.
詩 - 哈.

詩 -
嗯. 朋友真系解到千苦愁.
吾珍惜就吾會再有呢班好朋友架喇;>

wing -
究竟系我0N9.壹廂情願定點.

健 -
我特登為佐大家笑.而付出不需回報的代價.
我很好..

榮 -
我真系中二佐佢..

儀 -
佢明明系中二wing..

鳴 -
究竟邊個系詩呢.

-THE END-
\__/; 無C0M既\____/.

EXP
944 點
路過:yip: 留左了

EXP
372 點

回覆 93樓 sam629hk 的帖子

嬲你囉甘遲.:D

EXP
944 點

回覆 94樓 -詩詩=]` 的帖子

我錯啦:bigcry: 唔好嬲

EXP
538 點
幫你推推......

啜啜啜<33`:em800_16:
-
SAD

EXP
372 點

回覆 95樓 sam629hk 的帖子

哈哈; 講下笑姐點會嬲.

EXP
372 點

回覆 96樓 筱懧x3x 的帖子

10分感謝:$ :$ .
:kiss: 錫反您.

EXP
372 點
要遲d先post到文阿屋企電腦壞佐t0tv.

EXP
1004 點
小颯到此一遊
你好;]"