AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: sesesese
打印 上一主題 下一主題

[疑難] gm請進 一直以來既問題   [複製鏈接]

EXP
531 點
多謝咁多人睇個post 雖然本身冇諗住公開既個post
但原貼更新左
補番我係50樓既立場
btw gm 台灣果邊反應係點
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
新晴空物語
EXP
-39 點
全全完完好認同樓主所講既野

呢隻game 跟本就冇人玩狂衛, 狂衛二轉技既正義之擊話就話會治療自己同埋身邊既隊友,但係治療自己個陣就無視左被治療量,用兩百幾魔去回得個200血,搵鬼玩咩

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

ChiWing 發表於 2013-5-14 12:57
1. 一隻正常既online, 秒唔到坦職係正常, 你仲想用鳳炮秒坦? 你係米未訓醒?
2. 鳳狙有比以前難玩嗎? 而家 ...

完全唔知你講咩~我無話要秒到坦~只係我覺得依家個情況好正常~唔似你地講到咁誇張~
唔好意思鳳J+10.天樂+10都係比其他職秒 無例外^^
仲有我無介意佢~要改番正常命中又好~必中又好..對鳳J影響唔大..
靈仙可以解buff...打戰場唔係得1隻職...多d合作....
都話依家坦職~鳳炮都秒唔到 ~1係你無抗無血,1係你個盾比人解左你以為仲開緊
點解人地生存到~你生存唔到~唔好比借口自己...

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

ChiWing 發表於 2013-5-14 12:57
1. 一隻正常既online, 秒唔到坦職係正常, 你仲想用鳳炮秒坦? 你係米未訓醒?
2. 鳳狙有比以前難玩嗎? 而家 ...

天樂無人玩得勁就無人出聲...有人玩得勁就係到嘈~唔想再回應D葡萄友
鳳J你睇下秒你果d 著幾高幾中時裝先..全身用2,3%攻符文,用咩合寵,致少要谷到2萬攻以上先叫有力...
睇埋佢地唔要血唔要抗唔要閃唔要格黎比較,開埋技能表睇,除左鳳炮~係無技能有好睇小小既輸出,
你話秒坦~我間唔中都可以一炮秒到d無抗既廢坦~
但你話戰場行開前面0CD吸果堆~我秒唔到,除非有其他鳳J一齊同我放炮~咁隻塔王就會死,
我唔明d人話坦被一炮秒點講出黎..唔好強坦同弱坦混埋一齊講

塔王由一開始官方設定開始唔係一隻全坦
係一隻半坦半打手...
你要坦得..去玩真正既全坦...

鳳J只係追求單技最高輸出
塔王又要坦得又要打得又要閃又要格又要抗又要0CD吸又依樣果樣...其實你玩緊既都只係晴空裡面咁多隻職裡面其中一隻職,你仲想點??

留番淡氣為d被新職取代既舊布袍職討回公道好過啦~

EXP
271 點
cac00065 發表於 2013-5-15 12:07
完全唔知你講咩~我無話要秒到坦~只係我覺得依家個情況好正常~唔似你地講到咁誇張~
唔好意思鳳J+10.天樂+1 ...

鳳狙+10裝俾人秒呢D見慣哂, 因為鳳狙犧牲哂所有抗性黎換取攻擊力
但係你有幾可見到天樂+10裝除左俾鳳狙秒之外, 會俾其他職秒?
如果你係玩天樂+10都俾其他職秒, 我會用返你個句
(點解人地生存到~你生存唔到~唔好比借口自己...)

你提到靈仙可以解buff, 無錯阿. 但係你都識講, 戰場唔係得1隻職.
當一隻近戰中左buff個時, 你估你隻靈仙解buff快D, 定係你俾人圍死快d?
我唔知你打過幾耐戰場, 但係10居其9都係俾人圍死快過你俾靈仙解buff囉.
p.s 就算解左buff, 都會中其他3種buff, 除非你有哂4種免疫

仲有我唔係玩坦, 最後個句話你留返俾玩坦D人

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

ChiWing 發表於 2013-5-15 12:59
鳳狙+10裝俾人秒呢D見慣哂, 因為鳳狙犧牲哂所有抗性黎換取攻擊力
但係你有幾可見到天樂+10裝除左俾鳳狙秒 ...

A"A   路過搭下爹    中完1個BUFF有個天樂既3重奏免疫  (定狂想曲?  唔記得戈招咩名啦)
係1定時間之內唔會再受招技DEBUFF      
即係中完招技既定身 被解/完左 唔會即刻再中招技既暈戈D
但係會受其他技能既影響      招技唔係完全無敵

EXP
980 點

ChiWing 發表於 2013-5-15 12:59
但係你有幾可見到天樂+10裝除左俾鳳狙秒 ...

天樂同其他補職,近戰一樣,除左鳳炮好多技秒唔到佢...但係唔打得人...放下曲陷只係咁
個曲可以用解技變身杖/無影裝解到...陷阱可以用拆陷
姐係你覺得玄陽有自身增buff技就得,回sp,補血就得
天樂有自身範圍負面buff就唔得?

咁你之後仲點玩..下下有新野你咪出黎講...之後仲有好多新職,新野...新lv..無你咁好氣

可以話埋你知新職係一隻一隻多元化個舊職...你要比較無得比...因為官方真係要搵錢..要吸引人用錢去玩佢新職業
如果出新野~吸引唔到人去玩~唔好話用錢...玩唔玩隻職,有無新血玩依隻GAME都成問題~

一係強化弱勢職去平衡,無理由出新野要行番轉頭,,改弱新職去平衡,仲邊有人敢玩新野

依樣改果樣改最後改到亂晒,到出某d新職獨大之後咪係有人嘈, 都係玩家自己受

你覺得 近戰輸出好..但埋身又比人封又比人吸,比人秒...咪玩布袍打...布袍系,好多變化,但係打得唔坦得咪玩全坦, 全坦無攻殺唔到人咪玩塔王...塔王坦又坦唔晒..打又打唔起..咪玩鳳J,,鳳J得攻咩技都無又豆腐又無本錢,高攻唔起,咪玩輔助, 輔助都唔想玩..咪試新職

覺得試新職都無意思~咪退game..

你想一隻職咩都有..無可能...睇你有幾中意隻game,接唔接收到佢既方向...

EXP
374 點

儲蓄勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

同意,,好有心機既一遍文 sup

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
433 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章

沒有最強職業...只有最強玩家...

主打遊戲
新晴空物語
EXP
60 點
求改高靈仙thz:(
完全被恰:p

主打遊戲
星界神話
EXP
798 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

孤單心事 發表於 2013-5-15 13:09
A"A   路過搭下爹    中完1個BUFF有個天樂既3重奏免疫  (定狂想曲?  唔記得戈招咩名啦)
係1定時間之內唔 ...

狂想曲牙傻仔心事

EXP
454 點

友誼之星勳章

非常同意樓主..

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

黑糖布甸 發表於 2013-5-15 23:20
狂想曲牙傻仔心事

頂~   我咁耐無玩a"a  鬼記得戈招咩技   

EXP
571 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

好多字

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
825 點

麻雀勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章

明白

EXP
959 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

路過幫手推下~_~