AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: karara691
打印 上一主題 下一主題

鳳狙改弱之我見(本人非鳳)   [複製鏈接]

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

提淽 發表於 2012-12-29 15:08
我就系中意最原始既鳳J.  SO?

你又何尚唔系一尾系到嘈?

好似你反對改喎
我支持叫嘈?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-29 15:09
咁你話過強就要改 咁+10唔算過強?^^ 我都唔想講依d 係你要我搵依d做假設^^ 點廢up都唔會夠你廢up ok?^^ ...

我發覺你真係.......
+10比+5過強都UP得出

{:gd16:}{:gd16:}1打接實啦你

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

3C. 發表於 2012-12-29 15:09
我提議你去告/退GAME囉
屈乜屈
其實你識唔識中文?

唔好意思 我岩岩睇唔到你有講過(提議) 依2個字喎 你隻眼有問題? 另外 我唔識中文 就唔會識得註冊晴空ac 唔好咁on_ 得唔得? 我明白我中文水平係低小小 但我相信你唔會好我好多^^

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

yynojj 發表於 2012-12-29 15:08
你有咩道理  一開始鳳狙已是過強 而家下修係修正錯誤而已

官方出得甘就緊系有測試過喇,佢地都能接受,點解要改?

錯與對不是你能決定請自重,另外唔好同我講D冇作用廢話,

覆我戈陣.唔該你用個腦組職下先好覆我

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 15:10
請明白什麼叫做分別 其實我已經唔想再同你討論落去 好煩 我打左咁多野 你都唔明我想表達d咩 同你討論落去 ...

我諗"無分別"應該 是 "一樣"的意思吧
  同欺騙無分別=同欺騙一樣?

EXP
1415 點

水水bb 發表於 2012-12-29 15:12
唔好意思 我岩岩睇唔到你有講過(提議) 依2個字喎 你隻眼有問題? 另外 我唔識中文 就唔會識得註冊晴空ac  ...

咩叫含意呀
咁你去告佢啦<-唔係提議係乜?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

3C. 發表於 2012-12-29 15:10
好似你反對改喎
我支持叫嘈?

你支持系因為對你有SO姐,唔好話我睇死你喇

冇著數你會系到甘多爹?

EXP
1415 點

水水bb 我真係頂你唔順
講埋d野9唔答8
我決定無視你算

EXP
949 點

3C. 發表於 2012-12-29 15:13
咩叫含意呀
咁你去告佢啦

你打字都懶得打(提議)依2個字 就算吧啦 討論做咩 冇心討論咪唔好回囉 又冇人迫你回 回得咁求其 我誤解你既意思好正常

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

yynojj 發表於 2012-12-29 15:09
你個人的喜好 就要其他職屈就你了?

不如你搵D有重點既POINT出黎拉一.一

唔好無中生有拉==' OK?

EXP
1415 點

提淽 發表於 2012-12-29 15:14
你支持系因為對你有SO姐,唔好話我睇死你喇

冇著數你會系到甘多爹? ...

你理得我有冇SO姐
阻Q住曬d進度
退出咪退出囉你 冇人想留你
冇1隻game係fit到曬全部人架lo

EXP
949 點

3C. 發表於 2012-12-29 15:12
我發覺你真係.......
+10比+5過強都UP得出

你講乜我就要做乜?^^ +10咩唔係廢過+5好多咩?你話過強 咁改到+5囉 唔洗煩 算了 咁樣不如用膠囊來講  你話(過強就要改) 咁不如全部變哂初膠 唔好要中膠同高膠

EXP
1415 點

水水bb 發表於 2012-12-29 15:17
你講乜我就要做乜?^^ +10咩唔係廢過+5好多咩?你話過強 咁改到+5囉 唔洗煩 算了 咁樣不如用膠囊來講  你話 ...

....................................................
無言
膠囊個個有得沖
+10個個有得沖
鳳炮凝神個個職有得用?
你d咩理據黎架

EXP
949 點

3C. 發表於 2012-12-29 15:18
....................................................
無言
膠囊個個有得沖

鳳狙夠可以個個都有得做? 乜隻職只可以某幾個人做既咩? 你on_? 又係你話既(過強就要改) 明白

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

3C. 發表於 2012-12-29 15:16
你理得我有冇SO姐
阻Q住曬d進度
退出咪退出囉你 冇人想留你

唔比人覆番你講既野咪唔好睇AGAME囉.

你AGAME個名點出名法.系人都知拉

枉你仲系到大條道理WO

好再你都識用腦講FIT唔FIT到姐.出戈陣鳳狙已經系甘嫁拉.改黎托?

你接受唔到有鳳狙呢個職你咪退晴空囉.相信冇人想留你

水水bb  讚 快d推番佢之前個出名po出來 哈哈  發表於 2012-12-29 15:21:29

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 15:16
不如你搵D有重點既POINT出黎拉一.一

唔好無中生有拉==' OK?

鳳炮 遠射程 秒殺任何全抗滿ge職業(唔開神盾塔王也不例外 )  cd時間短  有小小範圍(配合塔王無敵)

有陷阱技 近戰 無可能 殺到鳳狙 遲d禁大技 只有鳳狙先殺到鳳狙
遠戰  唔秒鳳狙 只有被反殺的下場 (but 遠戰得好少職有暈技)

總括而言 遲d禁大技  又唔下修 就變成鳳狙無敵
鳳狙只會死係其他鳳狙之下

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

TO 水水B.  乜你冇睇佢之前唱人地個POST.之後比人唱番轉頭.

講既野可信程度有幾多我真系唔戀知喇

EXP
417 點

如果唔滿意下修鳳狙既話,不如上修其他職?
有D人明用因為廣告既吸引,我夠睇左官方既職業描述都先玩個D職啦!
神巫>(繼承了九尾天狐的火炎之力,同時也能夠此使用強大的法術來招換式神炎魔,除了能夠使用火燄燃燒一切大地外,也能夠使用高輸出法術傷害來擊退敵人。)禁不如將隻炎魔改到D王怪夠高防高血高攻,火系技能改到一出就秒到人
御靈>(繼承了九尾天狐的冰雪。之力,能夠將世間一切事物冰封起來,在冰封敵人暫緩攻擊的同時,為自身的隊友獲取短暫時間能夠使其治癒,是個攻守同時兼顧的冰霜法師。)佢話將萬物冰封,不如改成冰錐範圍加到50公尺,咁先叫做將萬物冰封咖嘛。
狂衛>(精通防禦技巧並使用鋼鐵般的身軀,保護著同伴,並在攻擊敵人時可以使用微量的回復技巧支援著隊友,鐵壁一般的萬能戰士。)我未見過狂衛開左D咩防禦技能可以保護其他職業?鋼鐵身驅點解在鳳狙面前一樣和其他職一隻如此脆弱,咁不如改成招技防衛指令,+防上到75%防75%抗咁先係我地想到既狂衛
鬼策>(能夠控制天雷法術的策術師,最擅長使用的法陣為背水之陣,不但能透過雷電之力增加隊友的攻擊力外,同時也因吸收雷電之力而提身移動速度,讓敵人無法準確的攻擊到自己。) 吸收雷電之力提升移動速度?無法讓敵人準確攻擊自己?係鳳狙面前,你認為鳳狙會準確唔到?人地禁2個制就KO你。咁就應該改成閃避同跑速上升到100%啦。
職業眾多不能盡錄

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-29 15:23
鳳炮 遠射程 秒殺任何全抗滿ge職業(唔開神盾塔王也不例外 )  cd時間短  有小小範圍(配合塔王無敵)

有陷 ...

好快就會出一轉大技 咁你咪用一轉大技屈隻職囉 唔好成日諗佢戰場方面有幾勁啦 其他方面都要諗下

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 15:25
好快就會出一轉大技 咁你咪用一轉大技屈隻職囉 唔好成日諗佢戰場方面有幾勁啦 其他方面都要諗下 ...

你講黎講去都係e句" 唔好成日諗佢戰場方面有幾勁 啦 其他方面都要諗下 ..." 有d新意ok?
我一直強調 下修鳳狙係戰場ge威力