AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: kang0123
打印 上一主題 下一主題

[其他] 關於改弱鳳狙們的走向!鳳狙們請入!   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2013-1-1 21:13
回23樓點評 咁個po 樓主已經講明另行開po架啦 仲有我唔想再同佢討論 因為點講都係佢講哂 佢仲回我 咁我只好 ...

我已經唔想同D人講D無意思既野。

一切系點,官方自有決定
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

提淽 發表於 2013-1-1 21:33
我已經唔想同D人講D無意思既野。

一切系點,官方自有決定

咁又係 我都唔想一個一個咁回 太多人反對我說的野 要改既話 我又冇權叫佢唔好改既 只係討論姐 終於明白現在打字海係冇用 得番來就係比人話垃圾 佢地仲叫我睇番我之前回過d咩同諗下先好回啦 叫我用下腦喎 我覺得唔洗囉 同佢地洗鬼哂咁多精神回咩 ? 你都唔好哂咁多精神回啦 訓下覺好過 我又想搵d咁無聊既假設出來講咩? 係佢地迫我

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2013-1-1 21:42
咁又係 我都唔想一個一個咁回 太多人反對我說的野 要改既話 我又冇權叫佢唔好改既 只係討論姐 終於明白現 ...

總會有D支持同反對既人.甘各有各甘自己比意見咪得囉.

都唔明D人是咪得閒得制,系都要做D野去引你注意,反對你講既野.

求勝心切既人都系甘嫁拉..反對人地所講既,總有自己的一套理據去支持自己

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-30 18:08
咁都唔叫昆? 咁點先叫昆? 開頭已經講左個傷害係幾多 我相信玩e個職既人大多數就係因為佢勁先玩  佢依家改 ...

佢出廣告果陣都未有3轉既60%-,-
就算佢60變30, 佢當時同你講既傷害都仲係到仲要多左30%添-,-
我覺得打裂升lv呢個問題的確係一個重點黎
我有隻70鳳+10全套, 1轉果兩招技打怪都係打得3萬幾, 果兩招技仲要點滿
睡眠之後可以慢慢開鳳炮係好事, 只係咁樣導致左鳳狙變成只有一招技可以打人咁解
3轉技由60%變30%, 只會變相秒唔到一d真真正正有谷血谷抗既坦(如狂衛,無開盾既塔王)
但應該要比人秒既職, 依舊會秒到
而且我覺得個重點應該係扣mp果到, 導致出完鳳炮, 就乜技都出唔到
更加逼使鳳狙不能打裂打副升lv, 又令人唔肯組佢地
應該加1轉技既攻擊力, 以及加cd時間而非扣mp/禁用道具

EXP
949 點

iamahtung 發表於 2013-1-2 23:12
佢出廣告果陣都未有3轉既60%-,-
就算佢60變30, 佢當時同你講既傷害都仲係到仲要多左30%添-,-
我覺得打裂 ...

現在......招技改唔改我已經唔想再理咁多 感覺真係好似比人欺騙一樣 但諗番轉頭 唔係我玩隻game 係隻game玩我 所以我明白的 招技就算改左都冇得防架啦 反正tw個邊已經改左 我相信香港好快會改招技 但改還改 真係要諗下隻職第日會點 冇左招技同現在既天道一樣 好難搵組 升lv團 會任團 副本 好難有人會組的 難聽d講 無視你掛^^ 天道廢到咁 我已經好心痛 自問一下 大家諗下一出晴空個陣 有幾多人玩緊道法?(聽朋友講 真係好多道法 - -) 但出左二轉之後 一個一個咁減小 就快絕種啦 我唔想狙好似道法下場咁 我都唔想日日上agame回d叫罵戰 因為我都冇咁多時間理依d野 最重要就係個exam 但招技真係改左 要諗下佢日後點樣做人啦 我覺得出d勁既大技比佢 最小比狙自己打到個y位先 現在+8既狙都唔會夠打y位 大技太廢 講真 招技修左之後 我真係諗唔到用咩技打怪 唔通用狂同雷牙? 一隻一隻咁打 有排啦 休息下好過了 再加上 4連射果招 要用弓先用到招技 弩係用唔到的......

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2013-1-2 23:35
現在......招技改唔改我已經唔想再理咁多 感覺真係好似比人欺騙一樣 但諗番轉頭 唔係我玩隻game 係隻game ...

晴空果陣...多道法...係因為補師= =絕少道法係以打手為前提去做= =
係出左二轉之後先出左天道, 先有人作為純打出道
天道點廢法我就唔太清楚, 無玩過, 由裝game到而家都只玩御靈

狂同雷牙我覺得重點只係攻擊力, 佢攻擊力真係比其他職都低好多, 盡管佢寫好多
係, 我明白如果跟足台灣去改, 鳳狙真係會比人無視
所以, 我都反對扣mp, 反對禁用道具
而且應該比鳳狙有其他打法, 扣mp只會更新焗住d鳳j淨係得鳳炮用
就算想說4連射可以解禁令弩也能用的話就多一招技...
但我開過十幾lv試...同狂/雷牙比好像更差= =...攻擊力上...
寧願佢提升狂/雷牙的攻擊力好像比較好-..-

EXP
949 點

iamahtung 發表於 2013-1-2 23:43
晴空果陣...多道法...係因為補師= =絕少道法係以打手為前提去做= =
係出左二轉之後先出左天道, 先有人作 ...

嗯 唔講天道 依家靈仙都係好小人玩緊 招4連射 我新手果陣點到最高 但佢要用弓先用到 攻擊力已經小左好多 再加上招技4連射又點 我真係唔覺佢有攻4下- - 我轉左弩之後 就點到雷牙最好 其實2招冇咩分別 4連射用左又冇能力值加 不過真係要修招技既話 出d實用既技能比狙好過啦 1轉技我睇過 出左同冇出冇咩分別 得招陷阱有小小有用 但d人真係咁易中陷阱咩?

EXP
949 點

狙係其他方面其實係好唔得的......

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

水水bb 發表於 2013-1-1 21:08
我只係一個垃圾既狙 要反對應該係最強既狙反對 唔係我 改左對我有咩影響? 最多咪攻小d 等耐d姐 我萬攻都 ...

其實你係高手好垃圾好,都唔多關我事....
你有冇發覺你回我呢個Po好似冇咩意C...
同埋大家都唔係想100%跟官方改狙姐...
一路都係講緊戰場....副本都唔洗打啦...?
大家就係想打副不至抺殺D狙
所以米話戰場先扣90%mp...你。的副本可以打囉-____-''??

我e+係米可以爆矖粗咁話你冇睇過我(地)D野跟住話”唔想討論既 就唔好回人”

水水bb  回你最後個句 我想講我冇爆過粗唔好屈得就屈 你想爆粗 有言論自由架 冇人會阻到你的  發表於 2013-1-3 23:07:07

EXP
949 點

helix5b28 發表於 2013-1-3 22:29
其實你係高手好垃圾好,都唔多關我事....
你有冇發覺你回我呢個Po好似冇咩意C...
同埋大家都唔係想100%跟 ...

反正打左字海出來 到最後咪又係比人話垃圾 你有眼見架啦? 是是但但回下咪算囉 一改我覺得隻game唔會講咩方面 一改就全部方面架啦 戰場方面招技就修 其他方面就唔修 乜你覺得有可能既事咩? 你都係捉字姐 咁你慢慢啦 唔阻你 嗯 高手好垃圾好唔關你事 依樣野你可以無視 係比某話我自私既人閱讀這句 如果令你誤會左就真係唔好意思啦

EXP
949 點

自從有人好認真咁打超多字既文章出來 比人話垃圾開始 回po我唔會咁認真 特別係回某d人

EXP
949 點

提淽 發表於 2013-1-2 19:30
總會有D支持同反對既人.甘各有各甘自己比意見咪得囉.

都唔明D人是咪得閒得制,系都要做D野去引你注意,反 ...

我明白你既心情 我都唔明d人做乜加埋把口入來 都唔係同緊佢討論 仲慘就係 一句 __攻擊 就講哂 如果係__攻擊既話 點解唔禁言? 姐係唔係__攻擊啦 依家d人真係...... 唉 我冇咁多時間回埋d膠po 我有我反對 佢有佢支持 唔通我討論 反對狙修招技都要問過佢? 反正打左咁多字出來 比某某人話垃圾 咁咁認真打咁多字出來有咩意思 得出2個字? 垃圾?咁係人都唔會再用咁多心機打咁多字出來啦 反正都冇人會明白 難道話人垃圾的3C 佢咁做唔算__攻擊?

提淽  呢條友正系識系D類似支持下修既貼成日搬我地出黎講.呢D已經叫黑人憎.都唔明點解佢做人做到甘  發表於 2013-1-4 16:13:10

EXP
758 點

水水bb 發表於 2013-1-3 22:55
反正打左字海出來 到最後咪又係比人話垃圾 你有眼見架啦? 是是但但回下咪算囉 一改我覺得隻game唔會講咩 ...

戰場方面招技就修...其他方面就唔修...
唔係好睇得明...姐係好似復活咁?
戰場cd30秒, 副本/野外就變返0cd咁?

EXP
949 點

iamahtung 發表於 2013-1-3 23:04
戰場方面招技就修...其他方面就唔修...
唔係好睇得明...姐係好似復活咁?
戰場cd30秒, 副本/野外就變返0cd ...

乜有可能既事咩? 會咁複雜? 戰場就修 其他方面就唔修 隻game真的會咁做? 一修就全部方面都修架啦 通常d game 你睇唔明好正常 因為我好求其咁回某某人 所以你可以無視的

EXP
758 點

水水bb 發表於 2013-1-3 23:09
乜有可能既事咩? 會咁複雜? 戰場就修 其他方面就唔修 隻game真的會咁做? 一修就全部方面都修架啦 通常d g ...

以前復活0cd就係咁...星空武鬥場同戰場都好嚴重
以前係封門果陣有個0cd係到就根本一面倒-,-
星空都係...只要有個0cd復活1救4...勝負就基本上都定了
於是就改左戰場及星空場復活cd最低30秒了
其實本身台灣無記錯係連副本同街場都係最低cd30秒, 多人反對之後改返, 只限戰場及星空

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2013-1-3 23:03
我明白你既心情 我都唔明d人做乜加埋把口入來 都唔係同緊佢討論 仲慘就係 一句 __攻擊 就講哂 如果係__攻 ...

冇野講咪搵D位入囉有D人.算拉..全世界又唔系得我地2個玩鳳狙既

仲有更多玩鳳狙既人唔出聲,甘咪由佢地 我都唔想再升了

1話台灣戈邊下修左已經心淡

宜家下唔下修仲系未知,知數=.=.. 掛波都晒我錢

改邊樣都唔好嫁拉,改邊樣都系影響到鳳狙打副本身既速度嫁拉.

宜家d人講到甘非要佢下修些小不可,甘再玩都冇意思。(無謂人唔好搭爹)

唯有回頭是岸~_~' 反正因為玩鳳狙既人晒左好多心機同錢都大有人在

下修左之後,比你全身+晒10甘又點,就算依然可以秒到人.

是旦刷一場副本打小怪有幾麻煩,大家想像得到

甘姐系冇乜實際用途拉.玩黎仲有乜意思,打怪仔都打到甘

不過經過呢次之後..出咩新職都唔會玩因為遲早又會好似今次甘

開開心心甘諗住升個隻新職黎玩下,點知又要改廢佢,甘根本就系廣告與內容不相符。

不過此終決定權都系官方到,睇下官方遲下,下左咩決定先.睇下再玩唔玩番鳳狙..

EXP
1649 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

比人昆了

EXP
248 點
強烈要求官方同玩家睇呢篇回覆
http://forum.gamer.com.tw/Co.php ... 121021&subbsn=0
同一篇文 11樓 ID天氣有些涼涼
如果都仲覺得改廢左 咁無野講了

EXP
411 點
其實狙點玩都係秒秒同秒....秒小左人真係咁吾值得玩???
Gm出獵人隻職個陣我諗都冇乜諗過要俾玩家拎黎打副...
Btw天樂同狙點解可以差甘遠

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

其實官方出鳳狙呢個職為乜,其實你我都唔洗猜度-.-

因為整個職出黎點用系自己選擇的。

宜家對自己有影響當然要反映,人之常情。

仲有=.=如果新職比舊職水皮..甘新職點吸引人?