AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: bb602345
打印 上一主題 下一主題

版大請進~(有關迷你英雄)   [複製鏈接]

EXP
1467 點
話時話....英雄寵出包就算...
一早有個D人,如果一早肯講係澳門7仔買.......我諗香港D玩家都唔會特登飛去澳門買

咁香港仲會唔會出稀珍紫寵.......呢個唔使出包買喇掛...???
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
星界神話
EXP
295 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

00852340 發表於 2012-8-13 21:58
呢個係心態問題~
如果買左個包番黎發現小樣野d人咪嘈到上天....
今次無啦啦多左隻野~d人見對自己有利先唔 ...

官方 : 你地咁想要迷你英雄"? 咁好啦..我地出
         但係唔該比錢~

主打遊戲
星界神話
EXP
295 點

bravecollection 發表於 2012-8-13 22:45
話時話....英雄寵出包就算...
一早有個D人,如果一早肯講係澳門7仔買.......我諗香港D玩家都唔會特登飛去澳 ...

問題係點解佢地比人屈到bug都唔肯講呢"?

因為..講左出黎未冇人買lo..個個等佢出包

簡單D黎講..發錢寒

主打遊戲
星界神話
EXP
295 點

pgchicken 發表於 2012-8-13 16:26
搵到原因喇,因為澳門7-11系統錯誤,導致有關物品流出。有關事件將不再追究,物品亦唔會收番,帳號不會凍結 ...

想拎到英雄寵物?《晴空英雄寵物包》於8月15號香港7-11便利店有得賣喇!

E句野暗串~~~