AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
打印 上一主題 下一主題

反晴空呃人名單【下個比人屈可能係你】 GM 板主 必入    關閉 [複製鏈接]

EXP
663 點
為反而反既憤青
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

尐乂風 發表於 2012-10-29 20:17
首先,我唔識版主,亦都唔知佢係咪昆狗
但你憑咩話佢開po=昆狗?
你係咁話支持果個昆狗名單,係咪姐係你係果 ...

我唔想再講了 咁d人交易一定會影相? 唔是個個識得影相架 咁如果佢冇影相 但個個人昆左佢 咁點? 仲有邊有昆狗話自己昆狗 樓主3c 個大名大把人識啦 昆狗一名

EXP
949 點

otwl007 發表於 2012-10-30 19:17
叫人證明人地無罪,咁樣己經違反無罪推定原則,違反法治wor

咁佢咁想要圖咪自己拎圖出來囉 反乜姐 我唔明有咩好反 個個po po果d名好多昆狗 冇屈囉 但樓主講到比人屈咁 佢個名是3c 出面有po唱佢了 再加上佢又冇圖 咁嘈來做乜? 好得閒咩佢??? 何況在個個po既昆狗名 我經常玩game見到d人狂唱or朋友講要小心d某個人 咁樓主冇圖証明自己唔是昆狗 咁又要人拎圖証明自己是昆狗 唔公平喎 再加上you 認為個個人交易前一定會影相? 咁如果佢冇影相 但you昆左佢 咁點算? 冇事發生過??^^

EXP
949 點

mrtaijai 發表於 2012-10-31 03:50
其實個人認為你咁樣同反曼果D人一樣
係又反唔係又反
你確定係塝上有名既無實質證據?

樓主個名好似似3c大哥喎 出面e經有po唱佢架啦 我之前估到佢是3c 但我廢事講出來又比佢話我又屈佢 佢開po跟住用3c 回 自己回自己既po 超低能囉佢 我同意you說的話 個個po只是參考 信又得 唔信又得 冇人話一定要信or有名既一定是昆狗 個樓主睇d唔睇d 我懷疑佢隻眼有d問_題

EXP
720 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 在線勳章 用戶勳章

水水bb 發表於 2012-10-31 16:32
我唔想再講了 咁d人交易一定會影相? 唔是個個識得影相架 咁如果佢冇影相 但個個人昆左佢 咁點? 仲有邊有 ...

咁我開post "壇名水水bb 正一大昆狗:)昆我1000點:) "
由於我唔識cap圖...所以我冇cap到:X大家小心d啊!!!!!
記住~佢唔會話自己係昆狗架:)希望個個都認得佢啦:D ""

EXP
949 點

尐乂風 發表於 2012-10-31 16:57
咁我開post "壇名水水bb 正一大昆狗:)昆我1000點:) "
由於我唔識cap圖...所以我冇cap到:X大家小心d啊!!!! ...

我冇you咁低能 要唱慢慢唱 超唔講道理囉 you依d咪叫所謂既屈狗囉 講到樓主好似比人屈咁on_理解能力超_ 0n_

EXP
172 點

遊戲狂熱勳章

尐乂風 發表於 2012-10-31 16:57
由於我唔識cap圖...所以我冇cap到:X大家小心d啊!!!! ...

你試下A_A

EXP
136 點
有冇人知水水bb  game咩名?@@
我試下推佢上去睇佢泠唔泠靜到   
好期待  佢既反應

EXP
720 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 在線勳章 用戶勳章

水水bb 發表於 2012-10-31 17:11
我冇you咁低能 要唱慢慢唱 超唔講道理囉 you依d咪叫所謂既屈狗囉 講到樓主好似比人屈咁on_理解能力超_ 0n ...

你冇我咁低能你又開po-3- 笑大人個口啦你

EXP
720 點

mrtaijai 發表於 2012-10-31 19:32
你試下A_A

我根本冇諗住開-_-v 我想問下佢感受姐...點知話人低能又係佢
問po話人又係佢 lol 認真笑左....

EXP
136 點
佢可能係  晴空呃人名單 分身黎  係咁 護主  kai子

EXP
720 點

水水bb 發表於 2012-10-31 17:11
我冇you咁低能 要唱慢慢唱 超唔講道理囉 you依d咪叫所謂既屈狗囉 講到樓主好似比人屈咁on_理解能力超_ 0n ...

講真-3-由頭到屈我冇諗住開po
我知你係支持,但你冇理由係到話d唔支持既人姐-_-v
你有point時我地都有point
我咁講係希望你可以諗下如果話冇cap圖就比人屈?你會點?
你識話我低能咁你又開?
認真冇諗會過引起罵戰,po我就唔會開,但我希望你山左個po佢:)
廢事搞咁多野啦下

EXP
136 點
起低啦支持呀   
班人完全唔睇po  文盲

EXP
949 點

反晴空呃人名單 發表於 2012-11-1 11:30
起低啦支持呀   
班人完全唔睇po  文盲

收_啦 白_仔 咩叫文盲呀? 依家邊個唔睇po先? 邊個做埋d低能野先? 出面有you個大名啦 3c大哥 知道啦 出哂名 周街知啦 昆狗一名 仲有我在晴空只是一位唔受注目同唔識朋友既人 我個公會自己開 唔比人入 唔好屈得就屈 you成日話人屈you you依家又屈人 鬼有人信咩 白_仔

EXP
949 點

尐乂風 發表於 2012-11-1 11:22
講真-3-由頭到屈我冇諗住開po
我知你係支持,但你冇理由係到話d唔支持既人姐-_-v
你有point時我地都有poin ...

明白~ 修改了 但樓主人品一定唔會好得去邊 依樣野一定是 開埋d膠po 出面d po有佢個大名啦 咁大家話信邊個啦 信佢冇昆過人定信佢昆狗 始終冇昆過人既話 心知就得 洗乜理人地點諗 我超唔明白

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

水水bb 發表於 2012-11-1 17:47
收_啦 白_仔 咩叫文盲呀? 依家邊個唔睇po先? 邊個做埋d低能野先? 出面有you個大名啦 3c大哥 知道啦 出哂 ...

呀MR.水水BB..
奇實我都唔多想插手落ED SO 周屎到煩野- -
但係你D字可唔可以尊重下人,
尐乂風 講得好,你有point時人地都有point
唔係人地同你立場唔同你就話人【詞語過濾】話人低B叫人收皮?
講真,我都支持樓主,
呢個AGAMES譠風氣唔知點解咁鬼怪,,
一堆人鬧GM,鬧鬧鬧,成個譠唔計上次活動打功略,想搵半篇睇完有用的野都冇,
我有想改變佢,有一排都見到我成日主動答人野,打下所謂功略/提示好,
但係得我一個有鬼用咩,我心淡,
見到個昆狗名單,心諗個個譠都好彩有D咁的人,
但係我睇落去,
一堆就咁話,''XXX係昆狗,昆我10000點!!!!!冇CAP到圖'''
諸如此類真係唔小,但係樓主(晴空呃人名單)照打上去個夠單到,
好啦,到有人比人屈想晴清,係個名單到同樓主講,冇改,
個條友9成9就係呢個樓主吧?
跟住,就有左呢個PO.
奇怪的係,呢個樓主明明就係話,想個個樓主查一查先放上去,
但係一大堆人就係到話,''你係昆狗呀,反反反DEL DEL DEL,唔想比人唱就係啦你''
諸如此類,真係唔小
我心諗,都幾好笑- -明明樓主都係想晴空呃人名單完善D,公信力高D,唔係比人尋仇的功具姐,
一大堆樓人就話樓主昆狗...?
好啦,到樓主用心睇曬個名單D回應,覺得有人惡意中傷,
要求DEL PO,好正常吧..?
樓主都冇做錯咩姐下話..??
我都知個名單某程度上係有用的,但係大家都係想佢完善D,唔會老屈人姐..

好了,最好笑個個係你講D野,
如果我真係冇昆人,但係某條友有仇,
條友放左我個名上泥AGAME話我係昆狗比人上埋名單,
我要點正明自己''冇昆人''????
或者殺人案會有咩''不在場正明'',
但係玩GAME做昆狗真係會有呢D可以''正明自己冇昆人''呢??
就算係法律,都係''疑點利益歸於被告''就告唔入啦下話...??
咁的話,呢個GAME係唔可以正明以''正明自己冇昆人''的話,
係米查佢有冇昆人個陣要仔細D呢?
又或者,呢個細界出現左分身術,冇論你係邊到都可以殺人,
咁有條友比人殺左,
係米要告個陣查仔細D呢??

EXP
136 點
撐56樓   你都明我講咩-0-
我一開始都無打算嘈交..係D人唔睇PO  嘈嘈嘈
我只不過想叫 晴空呃人名單  可以做得  指細D
咁就比人嘈,唉
E+ D人唔睇PO  一味 人吊就跟住吊  
網路世界 小學雞 文盲  文化 一日比一日多

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

宜家你有破壞
冇建設

你有做過咩係值得人信你講

起碼人地有攪個名單出來係好多都有證有據
你呢?

語言係有份量的
廢人講百句都冇人聽
勁人一句你就要收聲

日夜係到攪埋呢D野

EXP
1701 點

屈又點?
我都話你咁得閒就屈曬我所有人物
一共40隻

你又可以點

有人信咩

EXP
1701 點

最後一句
先撩者賤呀

helix5b28  同埋大家死都要話,3C=樓主,,有咩好講先,咁我係米話支持呃人名單的人全都係呃人名單分身,得唔得先  發表於 2012-11-1 19:50:43
helix5b28  但係晴空呃人名單就一句只供參考,塞住比人屈個D把口,但係真係塞得住E個''樓''洞咩..  發表於 2012-11-1 19:49:42
helix5b28  唔通屈人個個,就唔係撩人...?咁樓主比人屈,就算''撩''番轉頭,都好正常姐唔係咩..??而且佢都係講下個名單的唔好的地方想個樓主改一改姐...  發表於 2012-11-1 19:48:06