AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: cac00065
打印 上一主題 下一主題

哇gm~姐係明呃錢姐 依家職業卡(alta請還消費者公道)   [複製鏈接]

EXP
929 點
比返d所謂ga防爆驚奇箱,,仲要係27號已兌換左ga人先有..咁我地呢d入左卡.知道係蛋糕.但味換ga人點算
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

tammywong101495 發表於 2012-7-30 16:36
比返d所謂ga防爆驚奇箱,,仲要係27號已兌換左ga人先有..咁我地呢d入左卡.知道係蛋糕.但味換ga人點算{:fun08: ...

黎黎去去都無正視問題
我當初買咁多 去同人換卡係100%信任你地將list
依家就算補償防爆都唔係當初大家想要既野
同埋我覺得我唔會係你地個補償範圍裡面
換厄十字架果set卡我郁都無郁過

EXP
222 點
錢已昆,佢話能知你,比個爛9箱你就當算數

九級天神會員

http://agames.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
164982 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 趣圖分享勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

官方人員現正與原廠商討有關問題,官方必定會給玩家一個公道的解決方法。請各位暫時不要擔心,我們一有消息時會立即告知大家。

EXP
929 點
一開始個日同人互換左幾個鍾先換好換十字架個d卡
之後返到黎入定d卡味換住
仲以為會轉返做十字架
最終結果都係迫我地拎返個蛋糕-_-..

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

佢依個補償方案岀左都唔代表d咩
有晒人証物証,大大個官網係到
動漫節就黎果排幾多宣傳,幾多人都睇過佢個list, 幾多人滿心期待咁入場!
幾多玩家抱住換到厄十字既心情買卡換卡

我地依家玩家只係想將手頭上用左好多心機時間金錢得番黎最後因為npc設定錯誤而變左垃圾果set卡換番我地預期既野

EXP
2164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

唔公平唔公平..............強烈要求GM將蛋糕改返原黎既十字架!!!!

EXP
339 點
唔換返就消委會見啦~呢d係我地既利益~比左錢ga
佢換返十架+補償個驚奇箱就岩
本身錯既係佢地公司 又唔係我地玩家
我唔信你轉到做蛋糕轉唔返做十架
唔好話補償d咩野~最起碼要換返十架ok??
唔係就回水~

EXP
929 點
非常同意樓上ga講法=.=