AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: lamxdxd
打印 上一主題 下一主題

關於相集..有D野想講  關閉 [複製鏈接]

EXP
348 點
lam姐你唔洗咁嬲wo.....幻影佢唔岩..不過佢都冇心..
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1339 點
幻影今次玩大左-3-
你那如同 陽光一般的笑容
照亮了我的生存之道

為我心中的雨撐起傘的
只有你一個人…

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 micky977〥 於 2008-7-24 10:25 發表
幻影今次玩大左-3-

不嬲都係咁玩...不過今次佢心理上面對問題既方法變左=.=
我睇返#1...發覺佢話得16人回...我知點解...
原因就係話題唔岩佢地....
相信lam你本人都試過啦...睇到d po幾有趣...但係入面d人既回覆提及既話題唔岩自己(回覆自不然+上吹水)...米唔回....
唔一定係佢地睇你唔起~

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 幻乂影 於 2008-7-24 10:19 發表

godzilla都覺我係玩啦=.=
呢d野...何必介意...我係學校無啦啦俾人話虧我都無奈架...我高過佢又大力過佢...朋友間玩下...何必怪對方.....
既然你介意...代表你極為專重自己既作品...咁又可須理人點睇同回唔回?
我覺得有時呢d野執著冇用....搞到自己廿四小時mon住人地幾時on米只會辛苦自己....
再講...人地唔回唔代表對方睇唔起你...可能有特別原因...
開po係for自己舒發感情....再講而家都有大量人認同你.......
做人平平淡淡米好...唔一定要俾自己心理上壓力「我係好出名的...我一定要得到人地尊重同埋注意」....咁樣做人米只會成世唔開心。
作為你既朋友...我希望你凡事睇開d......過份執著冇用...俾點耐性...忍耐d無聊人無聊事....一笑置之何須理會?

e+我5係介意你玩
而係介意你點解要插隻手埋去
我e+係鍾意佢....咁又點
點解係要係度+鹽+醋...
原帖由 db仔仔 於 2008-7-24 10:22 發表
lam姐你唔洗咁嬲wo.....幻影佢唔岩..不過佢都冇心..

冇心又點.....e+係度改我對d圖ge描述
我係鍾意(xx),但5洗幻影係度+鹽+醋lo...
原帖由 micky977〥 於 2008-7-24 10:25 發表
幻影今次玩大左-3-

本身就係......
我係鍾意(xx)呀...咁點解係要插隻手埋去搞住晒呀
原帖由 幻乂影 於 2008-7-24 10:28 發表
不嬲都係咁玩...不過今次佢心理上面對問題既方法變左=.=
我睇返#1...發覺佢話得16人回...我知點解...
原因就係話題唔岩佢地....
相信lam你本人都試過啦...睇到d po幾有趣...但係入面d人既回覆提及既話題唔岩自己(回覆自不然+上吹水)...米唔回....
唔一定係佢地睇你唔起~

哦..咁標題5岩就係藉口la wo
咁之前我發果d又點解釋先....相集4夠係話題5係咁岩其他人
又有人回?!
e+不是我心理上面對問題ge方法改變左..
而係你對人同事ge態度都改變左..
之前你都5會咁玩我....
p.s就算係睇到人地d帖ge主題5岩自己我都照樣回

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
579 點
lam人地抄黎玩你相係唔岩
個個人太冇品啦==甘玩野都有~
知你影D相好令同好比心機而我次次都有回!~
你POST多D上黎一開始當然係少人睇/回
但係你POST多左就慢慢多人回啦!~
加油唔可以就因為一D小事放棄==
在次努力啦^^~

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 影影 於 2008-7-24 14:52 發表
lam人地抄黎玩你相係唔岩
個個人太冇品啦==甘玩野都有~
知你影D相好令同好比心機而我次次都有回!~
你POST多D上黎一開始當然係少人睇/回
但係你POST多左就慢慢多人回啦!~
加油唔可以就因為一D小事放棄==
在次努力啦^^ ...

大佬你岩岩係game度叫我話回左...點知又係係吹水區度回= =
幻影好似話今日5會上= =...聽日先上返....
努力..努力左n咁耐
低係努力完,post出黎果陣d人就只識睇帖5識回帖
係咪打幾隻字黎回帖都咁艱難先?
如果係ge話....咁我果d又叫乜野
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
579 點

回復 46# 的帖子

有冇聽過努力不求回報?
比人地睇都係一件好事~好過有D人睇都唔睇!
佢地唔回可能係唔多識你
你POST多幾次佢就知你為人啦~
知道你好辛苦!你D相可以慢慢甘做出黎

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 影影 於 2008-7-24 15:04 發表
有冇聽過努力不求回報?
比人地睇都係一件好事~好過有D人睇都唔睇!
佢地唔回可能係唔多識你
你POST多幾次佢就知你為人啦~
知道你好辛苦!你D相可以慢慢甘做出黎 ...

就算冇回報都唔該比下意見...
知我為人..係吹水區度吹得水多都大約知我份人係點....5一定要係po相區
慢慢咁做...1個幾月..仲5叫慢?
我整每一個相集..都係要用1個幾月ge時間...(除左相集1)
相集1..其實只係用左幾日,因為我整得求奇...
而由相集2開始...就吸收左相集1 ge經驗..去改左佢...
而相集5...係將由相集1-4 ge經驗+平時係po相區開帖ge經驗度吸收返黎,之後再改進
就算係唔識我,都唔該回個帖比個意見
因為我e種風格係成個po相區得我咁用
我唔知d人鍾唔鍾意...假如唔鍾意既...又唔講...咁我咪仲死?!
我要ge唔係回報,只係要意見...
心......好甜

相7....很甜很溫暖