AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 帥小餅v3v
打印 上一主題 下一主題

- (糖+餅) ★.`眼淚糢糊了視線#沾濕了眼晴:) (Ch.45!!) 記得比gp* [複製鏈接]

EXP
538 點
第1????
第1???
-
SAD
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
538 點
睇台慶呢:em800_02:
saulala
-
SAD

EXP
156 點
愈來愈科幻#51

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

好正;D;D`
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

第四十集; (40集喇*3* 我既願望達成喇!特長篇!`)

6姊妹:咁大件事點可以算呀!?;
翼: 咁你地想我點啊 *3* ? 大姊們
餅: 想你打暈懧多1次姐:-)`
翼: 你地係米有病架v口v;! 打左1次重唔夠啊?_?;
      重要博打多1次?_?; 都唔知係米有陷阱;我先唔擠v_v.
糖: 唔該你啊 ! (跪低)`  (唸起)` 啊! 係! 你可以唔洗打暈懧._.v
翼: 咁要點做啊v0v;? 你地勁煩lur .3.
糖: 你描述下`   你打暈懧個時既情況啊;!
翼: 咁就得v3v.  但收$.    - $_$`
餅: Okay *v* 我地視朋友比錢更重要架;!
懧: 你地1定要搵個校花黎做我陪葬啊:-) ..多謝你地啊!
餅: 清清;! 你放心好了;! 唔洗驚(捉到懧隻手實1實)`
懧: 我睇驚個個係你炸. 餅:-) ` 你隻手好震啊. (同樣捉住餅隻手)
` 翼邊講; 糖邊記低; (5姊妹中糖寫野最快 神手*0*)`
糖: 已經寫完啦:-D` 唔該晒你地幫忙啊.  至於錢; 我地遲de傾啦!
      家陣我地要去番宿舍門口拉a3a;!
(宿舍門口)`
1陣1陣既陰風係咁吹過-3-;!
個天落起雨黎-_-` 打埋雷.
餅: 會唔會咁做 .. (未講完)`
荳: 唔岩個天心意啊 ! (搶住餅對白講)`
糖: 哈. 你地第1次咁合拍喎:-)`
蓓: 咁你地想唔想懧番黎 ?.. 定係; 你地當懧唔係野?
餅+荳: 唔係啊 ! 我好中意懧架 ! (閃起晒同懧d回憶↓)`
" 雪糕店;
餅: d雪糕好香啊*3*;! 可惜無錢t3t;
懧: e;! 你米我地中1個班長 xx餅._.?
餅: HAHA` 係啊.  (古古古) (個肚響)`
懧: HAHA! 班長我有錢啊 -3-! 我請你食雪糕WA!
餅: 多謝你 *3*;!

考場;
餅: C班以下又要比呀媽鬧喇;!
懧: 黎.. 我地睇下入左乜班!
餅: (捉實懧隻手+眼淚不停咁流) HAHA! 懧你睇啊! 我地入左C班啊!
       係C班!
懧: 餅餅我愛你啊 !

公園:
荳: 我地上契啊*3*
餅: 傻荳講乜啊你 (考荳個頭)
荳: (舉起3隻手指) 但願唔係同年同月生; 但願同年同日死;!
懧: 傻荳xdd 愛你啊 ! 但願非同年同月生; 但願同年同日死;!
餅: 但願非同年同月生; 但願同年同日死;!
蓓: 但願非同年同月生; 但願同年同日死;!
糖: 但願非同年同月生; 但願同年同日死;!! ><
餅: 你地幾個衰豬啊t0t ` 千奇唔好無啦啦自己走左啊 !
       邊個唔守呢個誓言;! 天打雷劈\3/"
懧: 放心啦餅xdd 我地就算自殺! 都要一齊 *3*;!
餅: HAHA!  傻豬XD.
5個一齊講: 但願非同年同月生; 但願同年同日死;!` "

糖: 係啊. 我地要守個承諾架.
餅: 唔可以比懧就咁自己走左去!
荳: 我地.. (喊) 先 ..  唔 ..  希 .. 望懧佢比天打比雷 .. 劈啊!
餅: 擦乾你de眼淚喇 ! (雖然係咁講自己都係咁喊)
糖: 你地喊乜9啊 ! 懧未死架 ! 重有機是架 ! (喊得重勁)`
餅: 我地決定左喇.  清 :-)`
懧: 嗯.  睇見你地真係好.
      呢個身體既主人, 竟然有一班咁好既姊妹.
      講真個句啊; 我勁想留係呢個身體唔走啊!
      HAHA; 唔好咁認真; 講笑炸 .. !! (講完勁大聲咁喊)
餅: 清.. (掃懧個背)`
懧: HAHA`  好內 .. 無人咁溫柔對我喇 (喊)
個天落起毛毛雨;
對; 天也在哭:-)`
4姊妹 猶豫緊 ; 邊個去做懧暈低前個個動作.
`  ..  如果做一半又唔似1半 .. 做動作個個人 .. 就會..
變成 .. 野鬼:-)` 不上不下 ; 生不如死 ; 死不欲生`!
荳: 你地d細膽鬼啊 (k); 我黎做喇;!
糖: 白痴咩-3-;! 緊係我做喇;!
餅: 我死左都無乜架 ! 我黎做喇 *3*;!
蓓: 我 .. 最細膽; 但我 .. 願意試;
餅: 白痴架! 你地! 我地講過但願非同年同月生; 但願同年同日死;!
      要做個個動作; 就一齊做;!
4姊妹: 係;! 一齊;!
1 .. 2 .. 3 ;
懧暈低前既動作: 個頭指向天掂左個地下一下之後暈低`
4姊妹: 但願非同年同月生; 但願同年同日死;!
4姊妹一齊做呢個動作;!
懧: (暈低左)`
餅: (喊) 成.. 功左?
懧: HAHA.. 睇黎係喇; 雖然我係外人; 但我都好中意 .. 你地..
      5 .. 姊 .. 妹 ...     我個靈魂好似快要比人吸走咁..
      個身 .. 體 .. 無          .. 力 ..        我 ..
       好 ..          中 ..     意    .. 你地 ...
      不 ..         如 ..    來世 .. 我地     .. 黎 ...做六姊妹 "
       亦比我讀一次 .. 但願 .. 非同 ..年同月 .. 生; 但願 .. 同年同日死;!
餅: HAHA ; 會成真架 ..
懧: 祝 .. 你    .. 地 ..       友 .. 誼       ..       永   .. 固 (個固字勁細聲)`
4個女仔係咁等左10分鐘..!
荳: 其實係米唔成功?
餅: 你講咩啊! (勁激動)`
荳: 點解 .. 咁內都唔醒?''
餅: 乜啊 ! 你講乜啊 ! (喊)
蓓: 也 .. 許 ..(喊)
跟住4個姊妹狂係到喊;!
某: 你地喊乜啊; 無啦啦見到你地係到喊-.-
4姊妹: 嗯?
餅: 懧!
荳: 懧!
糖: 懧!
蓓: 懧!
餅: 懧; 係米你啊; 係米真係你啊;! (摸實懧塊面)`
懧: 低能; 唔係我重會係邊個啊-,-. 0N9餅!
餅: 哈哈 ; 哈哈 ; 我太開心喇 ; 哈哈哈
懧: 傻婆xdd
餅: 衰鬼 ! xdd`
(番宿舍)`
糖: 我買左勁多野食啊! 我地快de慶祝!
荳: 等等啊.
餅: 做乜要等等啊?
荳: 我地應承左清要做咩架.
(全場靜晒)`
懧: 邊個係清?_?;
餅: 無; 我地應承左個女仔要報仇喔:-)`
懧: 咁去喇 AQA; 我最中意同人去吹雞;!
糖: 唔係吹雞咁簡單; 係要殺左佢 :-)`
懧: 下` (呆眼
糖: 你可以唔去既;
餅: 嗯.. 我地成功左番黎先慶祝啦; (開左門)`
懧: 低能; 劈友堅係1齊架喇xdd`

會唔會黎到呢到停好似好無癮咁-_-`
`糖作:S:S`

大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

c0mment` ?_?
c0mment` ?_?
大肥婆小淫滴

EXP
538 點
好正;);)
-
SAD

EXP
2 點
:cheer:    太爽了.lingling失憶了 ._.  
我來啦 >3< 姊妹們 :bigcry:

EXP
2 點
upupupupupup
.  圈圈在此   :yeah:

EXP
170 點
第四十一集;;
懧: 低能; 劈友堅係1齊架喇xdd`

天越黎越黑;雷電交加之中;
我地5姊妹去搵條A;V八婆v口v;!

敲門;冇人應; 撞門 (呯)v口v
個門爆左-_-;;

A八婆:你地冇【詞語過濾】野呀-_-;;?
V八婆:冇啦啦撞乜門呀;訓緊教呀;!
A八婆:又系你地呀-_-;;
餅:系我地又點啊?唔得?
蓓:訓訓訓;你以為你系豬二世咩-v-?;
荳:簡直就系豬-_-;; PIG v3v;! I Hate;!
糖:荳你d英文勁左wor ;D
餅隨手lo起生果刀;
A;V八婆驚到跳窗;!
我地追住拒地跑呀跑呀-_-;;
入左森林;!因為太多樹木又行雷;!
為左安全著想冇去去;
但系2條八婆入左去;
但我地轉身走既時候;突然.......
個2個八婆:啊~~~~痛死我啦;!
我地見到d雷劈左落棵樹-_-;;
咁岩劈落戈2個八婆到-_-;!
拒地死左:-D

我地太開心啦:S
返宿舍慶祝:-D

到餅作:-S
`夲秂已死,茹遇丄线,純屬見鬼;!
                                  By糖:D

EXP
445 點
:fly:  .  奶糖 v3v
Su o b Bg  

EXP
445 點
upupupupupupupupupupupupupupup~
Su o b Bg  

EXP
170 點
`萱萱:D!;

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

正啊 ~_~; 糖糖正啊~_~;
個故好正啊~_~;
大肥婆小淫滴

EXP
170 點
`不正:S ;!

EXP
417 點
推推推推`~
帥餅大人
帥糖大人
作的仲是
好看
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
170 點
不是什麼大人/33\;!
你作戈d仲好睇:-D

EXP
445 點
我推我推我推我再推
Su o b Bg  

EXP
538 點
全世界睇呢個PO既人;`
去自拍區睇我地個PO
比GP呀:eeeee: :em800_31:
-
SAD

EXP