AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: elkie8888
打印 上一主題 下一主題

有圖有真相 情緣閣 會長 淚xTING 小學雞 敢做唔敢認   [複製鏈接]

六級天王會員

路過的小女孩

主打遊戲
新晴空物語
EXP
3030 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

elkie8888 發表於 2012-12-27 01:51
邊個屈邊個大家心照, 你的行為只會令人公憤!!世p 再多的粗口 ,只係比人覺得你地爛口冇品, 你想玩人, 唔該 ...

吾好搞大件事拉 不如兩人做番朋友
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

六級天王會員

路過的小女孩

主打遊戲
新晴空物語
EXP
3030 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

淚xTiNG 發表於 2012-12-27 01:57
冇錯 心照
個ac本來就系我收番黎比人幫手打會戰用
好多人都有我ac

吾好再鬥 不如平心靜氣地說 話吾定有解決方法呢

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
3C. 發表於 2012-12-27 01:16
1.搶十字位 口同鼻呦
2.掛s3係因為s6有delay 先轉去s3  更何況情緣本身掛開s3  
3.洋蔥0v0 ac我都有 是咪TI ...

3c 我希望你中立睇件事,11樓的回覆者都認左十字位搶場的事,掛點s6 轉s3由於8大公會,其中有3個公會係ser3, 我唔覺得來左會比s 6/其他ser更順,我都有主動因為哩件事去揾ting 傾,問佢係咪一定要ser3 , 如果真係要, 我地會去其他ser,因為真係太lag,但佢冇任何的回覆,哩點我好失望!第3 點係神之的人都知佢果時成日都有開ac,我地幻影的主力都知佢係ting 的分身,我相信冇人比佢更無聊

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
game9394 發表於 2012-12-27 10:25
吾好搞大件事拉 不如兩人做番朋友

唔係我攪佢...昨日佢地話我, 我一個世p 都冇罵番佢地,一向我都自問冇同佢鬥,真係唔知點解佢做係背後做咩多小動作

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

elkie8888 發表於 2012-12-27 10:33
3c 我希望你中立睇件事,11樓的回覆者都認左十字位搶場的事,掛點s6 轉s3由於8大公會,其中有3個公會係ser3, ...

其實我已經好中肯
1.十字搶場 我一無所知
又係口同鼻呦
2.其實去咩SER又洗唔洗咁執著
TING都有勸過情緣番去S6掛
但太LAG加上情緣中意番去S3度避一避
咁都要入TING數?
你話TING勸人去S3迫走你地 就可以唱佢姐
3.全部都係你假設姐.
洋蔥0v0 公家AC係事實
係咪TING開都未肯定到
而成日開係因為我叫音韻打金副
你可以問番
亦都唔排除有人用佢隻AC搞事

未肯定到就唔好講住
有證據既慢慢唱都未遲.
更何況TING有幾可出世頻搵交嘈?

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

elkie8888 發表於 2012-12-27 10:39
唔係我攪佢...昨日佢地話我, 我一個世p 都冇罵番佢地,一向我都自問冇同佢鬥,真係唔知點解佢做係背後做咩 ...

世頻係你地出先
情緣d人睇唔過眼先還擊
請搞清楚成件事
唔好乜都入TING數

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
3C. 發表於 2012-12-27 11:40
世頻係你地出先
情緣d人睇唔過眼先還擊
請搞清楚成件事

我出世p 講咩?你地互頻話係我屈佢卡信, 我先出世p話登左件事出來,係神之的人都知個ac 係ting 收番來,我出世p 有罵過任何人?唔係我咩都入佢數, 有d 野真係大家有眼睇的,卡人信係小事, 事主都只係想佢退件(如果唔要)其後公會人問佢邊個卡信, 先知係ting 的分身,咁你都話係公家,佢知道發生咁既事, 係咪應該不用1小時主動登入退件??但佢冇, 還要出世p同互頻反話人屈佢,還要講咁難聽的說話,哩個先係問題的精要,我地公會的人等1 小時退件影相求番個公道,咁都係我地的錯???

EXP
589 點
elkie8888 發表於 2012-12-27 12:17
我出世p 講咩?你地互頻話係我屈佢卡信, 我先出世p話登左件事出來,係神之的人都知個ac 係ting 收番來,我出 ...

知吾知互頻唱我果個 封鎖左我 好多人密我 話有人唱我卡信 我先知咩事 咁到底系邊個搞小動作??吾識密我同我講架?未搞清楚就唱住人先 咁算系咩意思?

EXP
589 點
elkie8888 發表於 2012-12-27 10:06
日久見人心, 你同cy 真係有得揮,咁都可以反話人屈你,勁

邊個屈邊個...真系心照 你自己理性少少睇清楚咩事先啦 我吾想搞到咁 少少野就開哂互頻世頻 仲post埋上agame 咁樣對我公平?我有冇開過post講番我同你既野出黎? 我就系吾想同個發展到而家呢種關系...要做既 要講既 我都冇保留咁對你講哂...我衷心想祝福你 都要比你吊番轉頭 我真系吾明你諗緊咩

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1005 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章

留名                 

EXP
1211 點
識淚咁耐 他未衰到會卡人信 同埋 做左唔認囉
加上個ac 公家 唔一定係他用

EXP
1211 點
你一開始點解唔私下密他做咩卡信
如果真係唔係淚做既 你叫他退 他一定退番比你o
唔清楚係唔係他做 就話人 對他好唔公平囉

EXP
705 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

寂寞熊君 發表於 2012-12-27 13:34
唔清楚係唔係他做 就話人  ...

肥熊

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

流星姐姐根本就有心想搞事。係你d人開世p話ting卡信先。仲要話人係狗。你d人唔尊重我地。我地洗【詞語過濾】尊重你?
你話我地係狗.難道我要同你講番對唔住?

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
寂寞熊君 發表於 2012-12-27 13:34
唔清楚係唔係他做 就話人  ...

你地所指的公家都係情緣圍內的人?我爆世p 講過咩?冇啦啦d 人會冇事揾野來話佢?我公會的只係知道果個係佢分身, 冇人知有邊個用過,而你地的世p 又講咩, 相信好多人都見到, 我對事不對人, 冇話針對邊個, 只係我再忍唔到你地咁對我公會的人了

公平2 個字,是問又幾時有人比過我公會呀?
我宜家就係上來求公平,求公道!

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
DENNIS 發表於 2012-12-27 13:55
流星姐姐根本就有心想搞事。係你d人開世p話ting卡信先。仲要話人係狗。你d人唔尊重我地。我地洗【詞語過濾 ...

我有話過你係狗?求相 thx

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

elkie8888 發表於 2012-12-27 14:12
我有話過你係狗?求相 thx

文盲?你D人呀。雷玟。唔好同我講你唔識佢呀。呀姐

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

雷玟收皮啦吊你, 你果次搶場仲要講到我錯呢獲我都未lun鬧夠你
我同我個fd打左成半個鐘, 你轉ser入黎夠膽死同我講你早過我地入黎??
仲要話唔想同我嘈比個場我?? 你on唔【詞語過濾】啲?
由呢件事都睇【詞語過濾】得出你份人點【詞語過濾】樣啦戇【詞語過濾】, 咪就係屈得就屈果種人囉!
咪【詞語過濾】話我大公會恰你細公會阿, 我公會8強不入, 仲要無名小公會
不過算啦, 我公會細唔【詞語過濾】細你都會屈【詞語過濾】人地架啦, 哂氣

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

DENNIS 發表於 2012-12-27 14:19
文盲?你D人呀。雷玟。唔好同我講你唔識佢呀。呀姐

算罷啦, 個雷玟琴日先係互頻話哂所有幫手既人係ting既忠誠狗ja, 我Iam牙彤在場比人話埋一份, 我笑

EXP
1415 點

你自己都未肯定到分身係ting卡信就咪出post話人
咁樣對佢好唔公平

TOPIC已完