AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: roseblack
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 森ser 大昆狗 <<<<cute版塔塔>>>>扮GM昆你AC/PW   [複製鏈接]

EXP
320 點
水水bb 發表於 2012-12-18 11:23
大家小心d啦 得閒上下agame睇下 唔好中招

之前係第2個po有人話你係cute版塔塔
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

kaming416 發表於 2012-12-18 13:59
之前係第2個po有人話你係cute版塔塔

希望you快d回答邊個po? 冇証明唔好屈我喎 搵唔到就請刪內容  我game名凍檸水bb^^ 60lv 神謀鬼策

EXP
704 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

仲之就要小心d 叫身邊既朋友上多d黎 agames 我都係玩左半年先識上呢個論壇咋所以你地要提醒身邊朋友多d上黎睇晴空依家發生緊咩事

EXP
1614 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章

請你將就一下...比個AC我爆啦XD

EXP
320 點
水水bb 發表於 2012-12-18 17:43
希望you快d回答邊個po? 冇証明唔好屈我喎 搵唔到就請刪內容  我game名凍檸水bb^^ 60lv 神謀鬼策 ...

http://forum.agames.hk/forum.php ... age%3D4&page=10
自己睇 洗唔洗特登屈你!?

主打遊戲
夢想世界
EXP
4286 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章

而家仲有人扮gm

EXP
949 點

kaming416 發表於 2012-12-20 18:41
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=87688&extra=page%3D4&page=10
自己睇 洗唔洗特登 ...

我睇唔到囉 邊到有我名呀? 我名凍檸水bb喎

EXP
320 點
水水bb 發表於 2012-12-20 20:35
我睇唔到囉 邊到有我名呀? 我名凍檸水bb喎

你自己睇下190到193樓 d對話啦
比小小前文後理咁睇下啦

EXP
949 點

kaming416 發表於 2012-12-20 21:28
你自己睇下190到193樓 d對話啦
比小小前文後理咁睇下啦

哇 你咁樣講哂啦 人講我就係 咁你話我昆 咁報警拉我啦 你屈我不如報警算 明屈囉 咁我聽人講你係岩岩青山出來 咁有冇人信? 仲有193樓之前send個訊息問我係邊個啦 唔信你問下佢 拎d証明話我係個個人ok? 冇証明又話我係 咁樣對我好唔公平喎 不過都冇咩所謂啦 反正把口係你既 你打乜我又控制唔到 要屈慢慢屈夠佢啦 我只係想講 如果我係個個人 我即刻退game 凍檸水bb講既 仲有你又知192樓同我講緊野? 我覺得佢唔係同我講緊囉

EXP
949 點

點睇都唔覺192樓係同我講緊野囉- -

EXP
1649 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

笑笑笑笑

EXP
949 點

iamcpk1 發表於 2012-12-23 18:49
笑笑笑笑

有咩好笑 比人屈到咁仲笑得出 嗚

EXP
320 點
水水bb 發表於 2012-12-23 18:44
哇 你咁樣講哂啦 人講我就係 咁你話我昆 咁報警拉我啦 你屈我不如報警算 明屈囉 咁我聽人講你係 ...

我幾時有屈你!?你發雞盲!? 咪打左話有人話囉
190樓話知你係邊個?
你自己191樓話 好多人知你係邊個
192樓就明顯係答番190樓果條問題嫁啦
如果唔係點解193樓會回番192樓!?
你真係小小logic都無!?
由頭到尾都係話緊有人話你係
我有講係我話你!?係你死要話我話你係炸喔

EXP
949 點

kaming416 發表於 2012-12-23 19:59
我幾時有屈你!?你發雞盲!? 咪打左話有人話囉
190樓話知你係邊個?

咁你唔信咪搵番193樓問我係邊個囉 唔係屈叫咩? 人講你又信 你正到我一on晴空就比大把fd問我係唔係個個人 對我影響幾大 你知唔知道先? 仲有佢同我講做咩唔回復我? 我點知佢同我講咩......

EXP
320 點
水水bb 發表於 2012-12-23 20:22
咁你唔信咪搵番193樓問我係邊個囉 唔係屈叫咩? 人講你又信 你正到我一on晴空就比大把fd問我係唔係個個人  ...

我由頭到尾都係話有人指出你係 <--係有人指出 唔係我呀 睇真小小
咁你答啦
190樓話知你係邊個?
192樓就明顯係答番190樓果條問題嫁啦
如果唔係點解193樓會回番192樓!?
明顯就係192樓答左190樓條問題啦
跟住佢就話係(就咁睇都知192樓指果個人係你囉 如果唔係點解193樓會答番佢呀)
咁我只係講番出黎only
你係咁講 我話你係 我話你係 由頭到尾我都無講過我話你係喔

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
994 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 用戶勳章

信果條友一定係on膠仔黎

EXP
1649 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

好鬼正

EXP
949 點

kaming416 發表於 2012-12-23 20:29
我由頭到尾都係話有人指出你係

咁你問下193樓 我依家搵192樓又搵唔到佢 回左佢 佢又冇回我 咁你想我點? 聽人講就係 已經玩哂了 一個傳言真係勁 依家先明白 192樓唔理我都冇計架 我一直都唔知佢係回緊我囉 回左佢4日啦 佢完全冇回番我 想我點? 一on晴空就比人問 我agame見到個貼有人話你係某個人 有冇咁既事? 我已經唔想再玩晴空了 唔想再睇到依d問題 冇野好講囉 識左咁耐既fd 都唔信我......

EXP
949 點

kaming416 發表於 2012-12-23 20:29

190樓問我係唔係小夢夢bb 我答唔係 佢係我家姐 唔信問番佢 我搵唔到190樓同192樓 小夢夢bb唔好意思 冇心係到講你......

EXP
949 點

你自己睇啦 佢回左我啦 我比佢罵 你開心啦?  一早已經話明佢唔係同我講 係都唔信聽人講係塔 係你誤會左佢既意思 依家你開心啦?^^ 我比佢罵到唔知講咩好了