AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: wing0224
打印 上一主題 下一主題

正義D團真面目   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
155 點

唔好咁話D團啦  佢地有人可以打打下炎裂十字位 無啦啦踢左你(左又唔救) 之後作個大話話:"要升lv"  真係吹9脹  個場我打左成幾粒中架 一入黎一句收我皮 凸
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
73 點
真係到依家都冇人理我...
強烈要求D團正視真相
唔好一味係度問人乜水諗住尋仇!!!!
出晒圖仲係度死撐唔肯認~真係好樣衰....

EXP
343 點
wing0224 發表於 2012-8-13 14:54
真係到依家都冇人理我...
強烈要求D團正視真相
唔好一味係度問人乜水諗住尋仇!!!!

正視問題?定係你係度搞問題?

EXP
106 點
張圖表達到d會借人?
密頻呢??????
走會入會好正常..唔通你未試過????

EXP
106 點
呢隻系online game 泥ja
認真您咪輸囉
打機打到您咁憤怒又如何呢

EXP
73 點
傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:04
張圖表達到d會借人?
密頻呢??????
走會入會好正常..唔通你未試過????

你想要D咩對話去表示借人呀~另一個POST咪有密頻叫人入
呢個POST咪有有人入左同時打完會戰退團囉~
你地D人真係...咁都仲可以撐??

認借人好難咩?MC<---係借人呀~THEN?
D團<---係借人呀~我唔認~吹呀?

精彩精彩D團

EXP
106 點
wing0224 發表於 2012-8-13 15:24
你想要D咩對話去表示借人呀~另一個POST咪有密頻叫人入
呢個POST咪有有人入左同時打完會戰退團囉~
你地D人 ...

我唔係幫緊D會撐
只不過我覺得 ....您果個POST張圖條友係有冇公會都唔知!
據我所知條友合S到而家都仲係未有公會
找當事人出泥講清楚我咪信囉

而呢張圖....我真係唔明表達到D咩囉?
入會退會...好正常

您仲精彩啦:):)影幾張相就可以鬧多D會幾下

EXP
73 點
傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:28
我唔係幫緊D會撐
只不過我覺得 ....您果個POST張圖條友係有冇公會都唔知!
據我所知條友 ...

明眼人都睇得出呢D係撐啦^^

一個POST比左密頻R人圖
一個POST比左會戰有人幫打既圖
咁仲要人比證據?
D團係咪真係咁都唔敢唔黎認咁冇膽呀?

你唔係幫D團~即係D團到依家都冇人知?定係D團唔敢出黎講?
公開話人地合會R人就識~望住D圖就扮盲呀家陣??
自己做得出就唔怕認啦~我唔係話緊你呀~話緊D團咋

各位食花生既觀眾們~呢D咪大團行為囉

EXP
106 點
wing0224 發表於 2012-8-13 15:35
明眼人都睇得出呢D係撐啦^^

一個POST比左密頻R人圖

d會點會出聲理你呢d2打6=.=
根本上2張圖都有疑點
同埋.. 望左agames錦耐..
d會肯大大聲嘈果時就係有窮人出黎的時候

EXP
73 點
傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:46
d會點會出聲理你呢d2打6=.=
根本上2張圖都有疑點
同埋.. 望左agames錦耐..

都係個句啦~2唔2打6根本唔重要
重點係事實到底係點

依家眼見既就係~一班人死撐D團冇借人
但就係唔知點解會有人影左ATOM密人叫人入會幫拖打MC
又唔知點解會有人影左可愛XXX本身最後既人~會戰個陣入去D團幫拖打MC~之後就退返會

要撐冇所謂嫁~真係當人盲既咪得囉
我亦冇必要講到你服~圖就擺晒出黎啦

衰左又唔敢認~仲口口聲聲話咩正義團呀~冇借人呀~自欺欺人唔緊要~真係有人信嘛
純粹話比個D信左D團冇借人既人聽~D團口講冇借人~但係就有人影晒圖出黎
到底應該信口講~定係信有圖呢???
繼續做盲目小羊就自便啦^^

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2725 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:28
我唔係幫緊D會撐
據我所知條友 ...

係人都知可愛神射手係最後人~

EXP
106 點
wing0224 發表於 2012-8-13 15:52
都係個句啦~2唔2打6根本唔重要
重點係事實到底係點

同你講都晒氣 ..
2張圖既疑點有齊都可以硬頸係錦講..

第1張鼠樓主果張圖:冇表示到佢有冇公會? 如果無公會, atom問佢入會好正常 =.=
第2張你果張圖:出會入會正常到不得鳥, 而且表達唔到d咩
第3: 以我個人意見, 你只是堆積左好多對d會既怨恨 ...所以是非不分..
講我係打手fine .. 但係我只是覺得你個人太偏激, 扭曲左少少事實
而且.. 你暫時明偏幫緊818 "雖然我都係偏幫緊d會"
你黎黎去去都係講果幾句.. 我真係唔明有咩意義

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:57
同你講都晒氣 ..

姐係咁,上圖就加明顯係為會戰而出會入會
簡單而言就係該會會戰係有借到人黎出戰
而有人唔承認

EXP
73 點
傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:57
同你講都晒氣 ..

咁我有問題~請問~咩叫借人??
如果照你講既方法~D團用咩理據去話MC借人呢?
冇呀~MC D人都係出會入會姐~好正常
你會唔會想問我~D團邊個話MC借人呀?有個4個字英文組成~P字頭
請自己去問清楚佢有冇講過^^

同埋~你所講既有問題
首先~第一個POST指名左ATOM(D團其中一位成員)去R人入會打MC
呢樣有冇反對先?我既R人定義係(問人地入唔入會幫手打會戰)<暫且請理解我既定義去作討論
其次~第二個POST講出左會戰既時候~一位最後成員去幫D團打會戰~其後出團
呢樣有冇反對先?

咁好啦~D團對外堅稱自己冇借人R人~冇其他人黎幫打會戰
ATOM話其他人硬要話佢地借人係屈佢
呢句都係有圖嫁唔該~

咁你所撐既係~D團冇借人幫打會戰?
分析下呢句說話呢~D團(冇借人)(幫打會戰)
首先~D團有冇人幫打會戰?有~起碼上圖有一個~無論佢係咩原因~佢的確係幫D團打會戰~圖1作出證明
其次~D團(冇借人)~之前已經講左~借(動詞)--人(名詞)~即係D團冇去借人呢個作動
咁上一個POST證明左D團有借人呢個動作啦
最後~D團有冇借到人幫打會戰?

即係你依家堅稱~可愛XXX唔係(借到人)呢個行列
咁好啦~咩叫借到人呢?1~我問你~2~你又入~3~入左又打會戰
到底可愛有冇比人問?D團自己知~但可愛有入~同時又有打會戰BOR
咁樣你認為都仲唔夠證明D團有借人打會戰?

EXP
343 點
單憑1句:你返黎未..就去借人去打會戰?
你可以100%肯定一定係借?
都叫樓主你不如搵D實質D既圖..試明有人開到口講到明..要<借人>打會戰
如果無..就唔好老屈...幾張唔知咩圖...就肯定人地係借人

EXP
73 點
iamahtung 發表於 2012-8-13 16:05
姐係咁,上圖就加明顯係為會戰而出會入會
簡單而言就係該會會戰係有借到人黎出戰
而有人唔承認 ...

借人不可恥
可恥係講大話
衰左冇膽認
出晒圖仲要撐

最慘係由兩位話自己唔係D團人~但又唔知點解係度撐BOR

可能會有人有疑問~咁我點解要POST圖呢~關我咩事?
家陣係D團對外(所有人)堅稱自己冇借人
世頻仲話有人屈佢~即係依家佢話我屈佢~
咁我作出證明~證明冇屈佢
所以就關我呢D 2打6事啦

但係就真係唔關D唔係D團而又撐緊佢地有冇借人既事BOR
你地有屈佢借人咩?冇呀~
除非你地係D團人士姐~唔係關你地咩事?
咁當然啦^^大家齊齊理解真相係一件好事

EXP
106 點
wing0224 發表於 2012-8-13 16:19
借人不可恥
可恥係講大話
衰左冇膽認

你自己夠話自己唔係818

EXP
343 點
wing0224 發表於 2012-8-13 16:15
咁我有問題~請問~咩叫借人??
如果照你講既方法~D團用咩理據去話MC借人呢?
冇呀~MC D人都係出會入會姐~好 ...

你真係呢...對住你D字海想死囉...
講黎講去都係果2句...

EXP
106 點
真相唔係比您講幾講就發掘到出泥!

d會同埋影相既人出黎講會有說服力d..

同埋你黎黎去去都係講果幾幾句=.= 冇事實冇真相而家亂講都得架啦

EXP
73 點
傻jaibb` 發表於 2012-8-13 16:24
真相唔係比您講幾講就發掘到出泥!

d會同埋影相既人出黎講會有說服力d..

重複~莎士比亞: 別和意志堅定的人爭辯 因為他們可以改變事實
咪比其他人睇下~D團可信D~定係D圖可信D