AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: bb602345
打印 上一主題 下一主題

版大請進~(有關迷你英雄)   [複製鏈接]

EXP
22 點
而家唔係玩家去修改你隻game喎
隻game本身有d咁既野,有玩家拎到就話玩家有問題?講真句玩家點知係bug,緊係照玩架啦??
言則~"如果官方冇公佈過有二轉任 有玩家卻可以二轉  咁就要封鎖玩家??"
希望GM既處理手法好d啦@@
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
664 點
樓上明顯BUG唔少

EXP
155 點
ZISO 發表於 2012-8-12 10:12
而家唔係玩家去修改你隻game喎
隻game本身有d咁既野,有玩家拎到就話玩家有問題?講真句玩家點知係bug,緊係照 ...

講得好!!
講真喎~ 幾多玩家唔知呢件事.? 突然之間就話有果D寵既玩家要封
咁比人累果D點啊.? 我同人收左一隻,,第2日先知係BUG依家仲話要封AC..咁依家點先?
唔係咁都要比人封.? 蝕錢之餘比人封= =
比人咁累法好慘姐.....
GM 唔係咁啊碼...有D道理PLZ!!

EXP
155 點
仲有..依家搞到有點都唔敢入著
如果咁就比人封左AC(就算係封幾日)
我都對晴空覺得好失望

主打遊戲
晴空物語
EXP
1860 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

1系就講點樣拎d寵 1系就del哂佢 .. 有d有有d冇好唔公平

EXP
155 點
GM 你轉個角度睇下
如果你係玩家,,突然聽到話果D英雄寵係BUG仲話有果D要比人封AC
咁你又咩感受?? 唔好忘記有D玩家未知既情況低下同人用金收,,成二百幾金
DEL左佢又蝕錢,,比人就咁封AC又好唔抵

不如你直程開左呢個英雄寵既活動佢啦!!
可能開左之後又多D人黎玩...
最主要都玩家開心,,多D玩家玩買點玩你地宦賺唔少啦

今次咁突然出錯你地唔想之餘玩家不知情
唔BUG都BUG左出黎...開左佢大家要心
如果最後決定要DEL英雄寵都唔該GM比番個交代D同人用金收左英雄寵既玩家
到底點賠償蝕錢問題..仲有果D得益左(即係果D賣左寵比人既玩家)
講到底都係想要個交代...開左佢就係最好既解決方法

EXP
155 點
今次既事大家都唔想,,講野係激動左D唔好意思
因為覺得咁比人封AC又唔抵、你地話DEL寵又唔抵
錢就比人...AC同收左番黎既寵就凍過水
好唔甘心好唔抵囉!!!
希望GM明白

EXP
1467 點
不如你叫果D已經食在頭啖湯的玩家....公開BUG方法仲好....
話封其實都沒封到.......我睇都唔會封....

主打遊戲
星界神話
EXP
295 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

封左班有$仔..邊個同佢地買點

最好官方公開bug

E家根本唔公平

公開左..唔知既人覺得冇問題

知既人..要搵$都搵夠

知道bug既人,,話比人封ac唔公平..

問題係..係你地令到唔公平既情況出現先

你地覺得咁樣對D唔知bug既人好公平"?...

EXP
132 點

EXP
130 點
回bb602345 :唔該你唔好亂左個事實...根本依個拎取迷你英雄既方法就唔係BUG...而係有白紙黑字寫明點拎...只係好多人冇去留意~你唔知既就係BUG...咁依個世界好多野對你黎講都係BUG...唔抵得人地拎到就話人地對你唔公平...問題唔係迷你英雄係唔係BUG...而係有既人唔係BUG返黎...係正確既途徑拎返黎,我明白好多人想知點拎...又話賣既人唔講...姐係咁,你叫個賣緊既人話你知點拎..咁賣黎做咩?件件事都有2邊...想公平就理會雙方既利益.....唔好單方面就會要封有果D人既AC去平息其他冇既人~請考慮清楚,,,你封左係會有法律上既責任~

EXP
22 點
kame220 發表於 2012-8-12 20:56
回bb602345 :唔該你唔好亂左個事實...根本依個拎取迷你英雄既方法就唔係BUG...而係有白紙黑字寫明點拎...只 ...

同感丫...
係第2個角度睇
有錢人緊有方法去賺錢
咁洗唔洗公開佢既賺錢方法比你知??
有時有呢個方法係你自己冇發現
咁人地發現到呢隻寵都要靠佢既努力架
永遠啦  吃不到的葡萄都係酸到爆既

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

算啦
擺到明係GM更新冇講
識既更加唔會講

有隻迷你英雄又唔會勁到識飛

不過咁諗
迷你英雄終於出
玩家終於可以同班勁人買

有錢就大曬

EXP
155 點
我想知依家咩情況,,要del寵定冇事??

主打遊戲
星界神話
EXP
295 點

根本成件事連官方都唔知咩事..

官方都係將台灣D更新原原本本咁

copy過黎..但係台灣個面都冇公佈

所以就連香港E面既官方都唔知咩黎

咁未等香港問製作團隊lo~

簡單D黎講:

GM咩都唔知...問佢地都冇用

EXP
272 點
bb602345 發表於 2012-8-12 23:08

台彎有公告==

EXP
272 點
bb602345 發表於 2012-8-12 23:08

http://www.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=86341&mobile=yes

主打遊戲
星界神話
EXP
295 點

都話香港未出物品進化系統咯....
http://www.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=85350&highlight=%E7%89%A9%E5%93%81%E9%80%B2%E5%8C%96

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

teddyyip1997 發表於 2012-8-11 21:27
pgchicken你轉左返夜間同星期六呀?

唔係囉,但星期六晚同日無客服,唯有我上黎同大家解釋下先

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

1.user「毛能容」發放假消息,即日停封其ip及有關帳號
2.無講過話會封a/c,事實上我地仲搵緊點解,係咪bug都未知