AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: dantekto
打印 上一主題 下一主題

GM 不應該讓玩家看見玩家的裝備!   [複製鏈接]

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

我認我係俾人殺得多,我認我係冇錢全身+10
不過你投票果度都冇一個選擇係「任何時候都能夠看玩家的裝備,時裝」俾人揀
係就係公開既,但唔公平咁解
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
540 點
到底有咩問題呀= =

主打遊戲
晴空物語
EXP
1860 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

驚比人睇米除左佢囉 到你要用再著返米唔會比人睇 .
btw個投票d答案唔多公平feel -.-

EXP
163 點
點解好似冇唔變好似e+咁既?
咁叫投票?
我唔覺有咩問題囉...你咁唔鍾意比人睇自己d野不如玩單機game

EXP
1041 點
除左佢囉? 到你要用再著返米唔會比人睇? 打你個陣都禁左黎睇啦!
做到3的話 咁咪我有我唔想比人睇 你有你地咪比人睇咯
維持而家咁 咁晴空冇任何進步空間! 玩家自己話事比人睇唔睇都做唔到!

EXP
476 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

大把GAME都會比人簡睇唔睇到人裝. 我覺得改左係岩.  你地話符文抄唔到.
要符文有幾難? 去打又得去收又得.

有D人辛辛苦苦研究左個玩法.配好點出黎. D人見到勁又岩玩. 問都唔問睇完你裝照住玩
而家叫改係好公平. 點解你地就要話想改係自私?_? 改左無影響. 仲增加左遊戲入面大家既神秘感
如果果個人係想教人. 新手問佢.佢自自然然會教. 學似E+咁隨意比人睇完走去學. 唔該多謝都冇句又何來公平?

0CD玩法都係有人研究出黎. 大把人睇左裝又去學. 影響幾大呀? 試問1個SER E+幾多個0CD
係有人都會唸到. 但起碼有幾多人係抄. 唔係問人 ED大家心知啦

EXP
1041 點
你地要公平? 一早我地唔想比人睇裝個d已經唔公平啦! 講乜野公平呀
而家連比玩家自己選擇番 比唔比人睇到!
公平何在呀,你地反對 咁對我地e d 唔想比人睇裝ga 又點樣呀!
諗下啦 plx!

EXP
476 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

ctb 發表於 2012-5-10 22:06
驚比人睇米除左佢囉 到你要用再著返米唔會比人睇 .
btw個投票d答案唔多公平feel -.- ...

點解D GAME要更新系統 要改良? 就係想方便玩家想更加簡單去玩
下下要除裝咁麻煩.比意見官方去改有咩問題?

EXP
1041 點
一開始公平已經唔係我地e邊 而家想拎番個公平 都咁樣 吹漲!

EXP
1041 點

0cd 復活 個陣冇人識 得1-2個識 而家 周街都係 咁你點解釋呀! 請你地咁多位解釋比我知!

就係因為可以任意睇人用咩裝 咩野數值咯! 自己諗到一種玩法 唔想咁多人不問自取 好正常者!

同埋唔比人知.就多D人唔同玩法 唔洗黎黎去去都果1-2種. 仲有趣

EXP
145 點

0cd 復活 個陣冇人識 得1-2個識 而家 周街都係 咁你點解釋呀! 請你地咁多位解釋比我知!

世界上有個網頁叫做巴哈討論區(晴空物語區)  謝謝

EXP
476 點

世界上真係個個知巴哈討論區E樣野? 同埋無人試新手敢玩?

EXP
476 點

巴哈有無介紹雲狩流星玩法??
而家秋葉原都好多雲狩見人勁跟住玩. 本身1-2隻勁. 而家1個戰場10-20隻雲狩

EXP
1041 點

隻game就係比你地e d玩家搞到冇哂改進空間!
某d玩家辛辛苦苦諗個技點,用咩裝,用咩石,咩符文 簡簡單單禁一禁就知道
唔好同我講技能抄唔到 就算抄唔到都唔會差得遠. 但裝只要抄足may be符文廢小小 石一樣!
抄個個玩家有咩貢獻? 貢獻金錢沖裝 收符文? 如此落去 只會冇人再有新玩法 隻隻一樣 到最後講咩 講運~?
同埋你地唔好回d唔回d啦 而家 周街都係 咁你點解釋呀! 回一樣 做咩者 想串嗎~?
希望你地比d 理由點解要維持 任何時候都能夠看玩家的裝備,時裝
個個話冇咩所謂,比個理由黎啦!

EXP
476 點

無所謂果D咪1係覺得對自己冇影響. 1係就好中意去睇人裝. 去睇人勁唔勁.用咩野去打人果D

EXP
57 點
其實我又唔覺得有咩問題...
真係有需要咪改到 可選擇比人唔比人睇到~
咁樣大家都好D~

EXP
476 點

例如武道會上到台比人禁左睇裝 之後人地轉左武打你. 何來公平?

你地唔認同果D自己細心唸下. 當你地有1日研究左1個玩法好特別. 突然一堆人睇左跟去玩. 當自己玩法. 你會有咩感受?

辛辛苦苦得個桔.

EXP
476 點

yat0119 發表於 2012-5-11 06:49
其實我又唔覺得有咩問題...
真係有需要咪改到 可選擇比人唔比人睇到~
咁樣大家都好D~ ...

係. 我地又無話要改到完全唔比睇. 改有得選擇. 都唔知做咩D人要咁話人自私.
覺得無問題可以照開比人睇

EXP
8 點
冇咩問題

EXP
73 點
其實睇到裝備係好事黎
如果你朋友叫你借佢睇 唔通你話我私研
我至高無上 唔比得你睇 吹波咩