AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: lamxdxd
打印 上一主題 下一主題

關於相集..有D野想講  關閉 [複製鏈接]

EXP
6727 點
原帖由 幻乂影 於 2008-7-23 15:08 發表

若對任何主題或內容不滿,不仿用 “報告” 通知版主或到舉報區內發帖舉報懷疑有問題之帖子。
侮辱解作:以使人難堪為目的,以語言、文字、圖畫及動作,表示不屑輕蔑或攻擊之意思。
我之前未睇過都估到呢兩條係新加的=3= ...

這兩句一早存在,看來你無留心看清楚版規喇^^。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 godzilla 於 2008-7-23 15:17 發表

這兩句一早存在,看來你無留心看清楚版規喇^^。

呢兩句同今次事件有關=3=||

EXP
6727 點
原帖由 幻乂影 於 2008-7-23 15:19 發表

呢兩句同今次事件有關=3=||

這裡是吹水區,唔係po相區,你犯的只是盜圖嗟。

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 godzilla 於 2008-7-23 15:28 發表

這裡是吹水區,唔係po相區,你犯的只是盜圖嗟。

其實盜圖e樣野可以話係幾嚴重=0=
因為有d上傳空間係每一個帳號都有流量同容量限制
好似有1個上傳空間,1個ac只有25GB流量+1 GB容量..
同埋超過25 GB流量ge話..d圖就會變死圖...
我記得有個朋友都係玩貼圖...用photoxxxxxx黎上傳
結果比人盜連盜到d圖死晒=___="""

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
6727 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-7-23 15:38 發表

其實盜圖e樣野可以話係幾嚴重=0=
因為有d上傳空間係每一個帳號都有流量同容量限制
好似有1個上傳空間,1個ac只有25GB流量+1 GB容量..
同埋超過250 GB流量ge話..d圖就會變死圖...
我記得有個朋友都係玩貼圖...用photo ...

係,真係好嚴重的,下次盡早出聲,等我嚴懲盜圖者。

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 godzilla 於 2008-7-23 15:43 發表

係,真係好嚴重的,下次盡早出聲,等我嚴懲盜圖者。

下次搵一個好d ge上傳空間...因為e次用imeem黎上傳,超麻煩- -
逐張圖上傳仲要比堆html代碼你..改都改到死- -...
嗯...不過見到偷圖ge人下次一定會舉報=0=
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
711 點
LAMLAM唔好唔開心啦...你仲有丹丹支持你!

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-23 16:37 發表
LAMLAM唔好唔開心啦...你仲有丹丹支持你!

比d人咁搞法- -
講真如果再係發生e類事我真係5整...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
2132 點
我幫你手XD
我地會支持你XD
唔好唔開心

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 egg123 於 2008-7-23 18:04 發表
我幫你手XD
我地會支持你XD
唔好唔開心

支持就唔該睇完回帖啦= =
咪當我唔識睇會員d個人資料入面個「回覆」先得架
識講唔識做...無奈
心......好甜

相7....很甜很溫暖

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
哥哥拉...有誹謗性、誤導性....係唔係應該做返少少野呢...
而且琳佢又有証明.....冇証明就話冇得處理姐.....
我覺得應該有得搞....琳...我還你一個公道

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 S!U楓 於 2008-7-23 19:19 發表
哥哥拉...有誹謗性、誤導性....係唔係應該做返少少野呢...

佢都刪鬼左回覆
搞下po相區版規仲好= =
+多條5可以偷圖=0=""
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點

係我既錯...你要罰我都冇野好講

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-7-23 16:56 發表

比d人咁搞法- -
講真如果再係發生e類事我真係5整...

=_______________=我禽晚話你知個時你又冇發脾氣(你只係「= =」左一下)...仲話搞到你大笑=3=...
咁耐你都唔講,,,,你一講我當然即刪+say sorry....今日先講我先知原來唔可以囉你d圖黎玩...放心啦~下次唔玩你咁靚既作品
點都好....下次我或者其他人同你玩你覺得唔開心應該開心見誠講....積埋積埋...結果就搞出兩件事了=.=

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 幻乂影 於 2008-7-23 19:34 發表

=_______________=我禽晚話你知個時你又冇發脾氣(你只係「= =」左一下)...仲話搞到你大笑=3=...
咁耐你都唔講,,,,你一講我當然即刪+say sorry....今日先講我先知原來唔可以囉你d圖黎玩...放心啦~下次唔玩你咁靚既作 ...

咁姐係完左喇...琳你都唔好嬲喇...完左-3-

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-7-23 19:22 發表

佢都刪鬼左回覆
搞下po相區版規仲好= =
+多條5可以偷圖=0=""

好喇...宜家搞...得...馬上做

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 幻乂影 於 2008-7-23 19:30 發表

係我既錯...你要罰我都冇野好講

自律 <---5洗我多解釋e個字係點解吧
做每件事,講每句野之前都唔該諗諗後果..唔該
原帖由 幻乂影 於 2008-7-23 19:34 發表

咁耐你都唔講,,,,你一講我當然即刪+say sorry....今日先講我先知原來唔可以囉你d圖黎玩...放心啦~下次唔玩你咁靚既作品
點都好....下次我或者其他人同你玩你覺得唔開心應該開心見誠講....積埋積埋...結果就搞出兩件事了=.=

你冇睇我#10既回覆咩?
我嬲人係絕對唔會即時嬲....咁樣做係唔想令氣氛+心情即時變差
加上比d時間比自己分析...咁嬲人都會嬲得有重點(?)
原帖由 S!U楓 於 2008-7-23 19:41 發表

咁姐係完左喇...琳你都唔好嬲喇...完左-3-

仲有小小嬲lo= =
成日貼野出黎都冇人回
原帖由 S!U楓 於 2008-7-23 19:42 發表

好喇...宜家搞...得...馬上做

一陣入po相區睇睇版規先,thx--
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
6727 點

其實相我有看到的,但我見樓主無回帖投訴,又無舉報,所以無理,以為佢地朋友玩下,
到吹水區樓主發帖我先知佢係介意的,我有叫佢舉報,但偷圖已被人刪除了,樓主好似唔再追究,所以我沒有做野,如果樓主投訴,就算無圖我都可以扣佢分的,而家就睇樓主投唔投訴喇,投訴請到舉報區內發帖就可以。

EXP
265 點
你本黎發相集  係為左咩  為左多人回??  就係咁  咁曙光叫人上黎回好了  唔通為左名  如果為左名  你唔洗開了  睇下個曙光人氣咩咩  20個人投你
你發相集  唔係想多人睇咩??咁 咁多人睇  你唔係應該開心重要發個po
人地講2講就發火  咁想玩你  想害你既人真係好易玩你  害你  幻影一向咁幫你 佢e家講下笑玩下  你就咁對佢  我真係唔信佢認真咁打出黎
重有唔想整咁耐  好以我咁  咩都唔加工咪得  一樣咁靚嫁  d人係睇相  唔係睇加工
人地回其他  可能佢dfd叫佢回  佢唔好意c推  你個個人地覺得睇完就算咪唔回

重有  上次投你發d相集  你又開個po  e家你又係開  成日小小事就開po
本人liukit12345

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 godzilla 於 2008-7-23 19:52 發表

其實相我有看到的,但我見樓主無回帖投訴,又無舉報,所以無理,以為佢地朋友玩下,
到吹水區樓主發帖我先知佢係介意的,我有叫佢舉報,但偷圖已被人刪除了,樓主好似唔再追究,所以我沒有做野,如果樓主投訴,就算無圖我都可以扣佢分的, ...

godzilla都覺我係玩啦=.=
呢d野...何必介意...我係學校無啦啦俾人話虧我都無奈架...我高過佢又大力過佢...朋友間玩下...何必怪對方.....
既然你介意...代表你極為專重自己既作品...咁又可須理人點睇同回唔回?
我覺得有時呢d野執著冇用....搞到自己廿四小時mon住人地幾時on米只會辛苦自己....
再講...人地唔回唔代表對方睇唔起你...可能有特別原因...
開po係for自己舒發感情....再講而家都有大量人認同你.......
做人平平淡淡米好...唔一定要俾自己心理上壓力「我係好出名的...我一定要得到人地尊重同埋注意」....咁樣做人米只會成世唔開心。
作為你既朋友...我希望你凡事睇開d......過份執著冇用...俾點耐性...忍耐d無聊人無聊事....一笑置之何須理會?