AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: billyida
打印 上一主題 下一主題

[分享] 小圈子,玩lun既,唔洗玩!_! [複製鏈接]

EXP
527 點
原帖由 coversnow 於 2009-10-22 18:39 發表
同意50羊 ge講法..
ok..打世界boss係睇技術睇運..食唔到無得怨
甘活動裡面ge boss呢??
獨食到死
唔想人食到就打死人,,,,,無?????
"清場清場"~(好笑)

公測時候ayumi都係跟小豬打炸 ...

pvp場無話獨唔獨死wor
點解你唔打返佢既?

A 字膊 /shocking/_____\
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
20 點

回覆 21樓 我最型 的帖子

你試下唔係佢部 唔識佢 睇下你仲係唔係咁講野lo 打返佢=] 笑死人mo
唉.....跟人 係唔會試過e d野:call: :yip:

EXP
20 點
boss係睇技術睇運  你唔好話埋睇攻:band:  冇攻又點扣隻不血:bang:

EXP
179 點
人地開發一隻GAME係搵錢的...所以梗係比入點果D人玩哂啦...有邊隻免費GAME入點果D人唔夠唔入點果D人玩嫁...:em800_34::em800_34:
你傻姐...開發果班唔係傻的....:em800_34::em800_34:
P.S.我係唔入點果班:em800_111::em800_111:

EXP
50 點
自己唔夠人搶 就唔好系度講~
有咩GAME唔系有錢玩曬先?

EXP
65 點
:time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: 好。50羊好野。:D