AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: lfishl
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 商城2000招待券冇左?   [複製鏈接]

EXP
697 點
best023 發表於 2013-12-24 00:31
唔係拎唔拎既問題~係點解要人定時拎?
你送左就送左,做咩要回收先?

你個例子咁極端既,官方比兩星期拎獎,你個例子就話得一日拎獎,你講哂啦
仲有,如果官方真係有寫明得一日時間拎獎,我會有咩感覺???我會上線將份獎拎出黎囉,咁咪唔會被回收囉,蠢
好似你個例子咁,人地送個包比你食,你食唔食的確係關人隱事,但係呢,人地唔係淨係送比你,係送比好多人,唔該你唔好將個包放係人地麵包鋪唔拎丫,你要去拎人地先送俾你呀大哥
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
345 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
噢噢 發表於 2013-12-24 04:05
咁點解你吾拎左先= = ( 佢都寫明有時間性)
如果佢下次再送野你既商城既暫存區因為滿左而拎吾到物品係咪又 ...

滿左係會繼續有  不過唔顯示~
講咁多都係想隻game好姐,我要長線game,唔要炒短線!

主打遊戲
幻想神域
EXP
1379 點
cckk2000 發表於 2013-12-24 10:38
活動規則就係咁,
條件都一早寫明,
可以選擇唔參加,

點解唔可以係活動搞好d?
你講唻講去都係話字面冇錯就唔洗改唔好嘈
咁的確係唔需要講落去, 點都只會變爭拗的