AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: everhei
打印 上一主題 下一主題

香港服 晴空城問題   [複製鏈接]

EXP
531 點
卍xx鼠xx卍 發表於 2013-12-3 08:12
認同LV(即係等差)會好大影響~

但係想問下,就算差10LV都仲可以打得入,不過你認為要幾多個月之後先會開到9 ...

我知巴哈果邊講過 依家既晴空城係唔期待我地用依家既lv同裝去過
但係無疑時裝能力 裝能力同台灣差9萬丈遠
希望每1層王 龜 怪 既血量同防 都有適當既調整
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1160 點
pgchicken 發表於 2013-12-2 15:01
初步同台灣討論過,黎緊會開放上限同埋第日有機會有新職業,加上港版而家有少部份人上到100層,所以原廠建 ...

港服上到100層既,百份百係用之前既BUG~呢點就鐵定係

如果係正常咁去打,唔好話100層,8X都已經無可能過到~

問題係在於LV,即係等級差距~而家先開到75,D怪就已經到百...裝再好都只係幫隻怪R痕~

龜關簡直係變態,隻龜根本唔係行,亦唔係跑...而係飛去終點~

而且仲有暈,訓既負BUFF...就算無負BUFF都難打,血太厚,再加上之前提到既等級差距~

正常人而家黎講係肯定過唔到8X~(我指既正常人係唔用任何晴空城漏洞BUG)

至於改晴空城黎講,個人認為無需要改,但開放LV最高上限/開放新地圖~就真係要盡快搞一搞佢...

EXP
1160 點
sesesese 發表於 2013-12-3 10:58
睇清楚世王既技 唔亂打 大把人單刷到

幫SE打廣告~

代殺世王解日推任~每位1隻世王10金~

六級天王會員

黑色詩人

主打遊戲
晴空物語
EXP
2467 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 吹水勳章

sesesese 發表於 2013-12-3 10:58
睇清楚世王既技 唔亂打 大把人單刷到

是麼..