AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 帥小餅v3v
打印 上一主題 下一主題

- (糖+餅) ★.`眼淚糢糊了視線#沾濕了眼晴:) (Ch.45!!) 記得比gp* [複製鏈接]

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

第二十六集*33*;
糖:你諗清楚未架;!
荳:諗清楚先好wor;!
餅: 今次我真係唸到好清楚l0r. :-D上次我講過;
       個次係最後機會:-D :-D`
糖: 咁我地一齊出去講清楚喇 -33-;!
小時係女廁門口等v口v;
小時: 餅; 我好擔心你呀; 你冇事呀ma? *v*
餅: (望左佢壹眼);
小時: (期待心軟的目光*0*)`
餅: (面無表情)`
小時: ... 比d反應黎好.
餅: 要反應?
小時: 係! (又係一個期待既眼神)
餅: (一野摑過去-,- 摑到小時流牙血-,-!)
餅: 我呢個反應; 應該岩架可? (冷笑左一下)`
小時: 岩..
餅: 咁我應該可以走架喇可v_v;?
小時唔出聲-,-.!
餅: 姊妹go out.` :')
餅第一個去既地方? -_-;
係教員室=]`
餅: 唔該; 我搵嗶miss :') 3C班主任;!
嗶miss: 係餅同學咩事?XD.
餅: 我想調位 . (cool)`
嗶miss: 咁你想調去邊忽 0.0`!
餅: 總之我見唔到小時同學就得=]`
嗶miss: 咁希隔離:-D :-D.`
餅: 哦`._.
嗶miss: 咁你同埋糖講; 叫佢調去你前面.!`
餅: thz miss -v-`
嗶miss: (幾時變到咁有禮貌0,0.)

-(課室)`
餅: hello. 希我地又見面=)`
希: Ha.. 餅餅 :`) 點解調左黎既?`
       前排唔係嗌死dim地咁話要調走:-D?`
餅: s0rry ` 人係會變架=]`
希: oh.. sorry ; `(姐係嗌左交; 唔會比小時有機會搶番*33*)`

(小時個邊)`
翼: 小時; 今日去唔去baby屋企?._. (姐係個八婆)`
小時: 唔想去;`
翼: 喂; 好掃興姐0,0` 你塊面做乜腫晒-_-;!
小時: 無; 牙痛=]`
翼: 哦-,- 咁我自己去happy;-*
蓓: 哎丫! (仆親)`
翼: 蓓! 無事嘛!
蓓: 仆你個臭嗶; 唔洗你理呀! (c0m左翼2把-,-)
        講你聽喇-,-! 今晚我要落d蒲; 我要大改變;
        我要吸煙飲酒;你聽日會見到另一個我;!`
        (心: 其實我只係想做你心目中個個蓓蓓..)`
翼: 蓓... `
(第2日)`.
蓓今日勁索a33a;!
口到叼住支煙A_A;` 條裙剪到短晒;`
件校服整到低胸.口. ;
著住長麥*v* ; 著埋長跟鞋; v33v
個頭整到勁亂; 不過睇落超索-,-`!
翼: 蓓..`  
蓓: 耶;` 翼哥; 乜事姐? (姣)
翼: 蓓;! 唔好咁Na (c0m左蓓1巴)
蓓: 我小你:')? 你打7我 ?_?` 下?! (勁惡)
        我姣你係同情; 唔姣你係聰明囉; 潤腸;
       (指住翼個腦;) 用下你個豬腦唸下喇;c0m得就c0m v_v;!
翼: (個心比人吉左好多下咁)`

糖糖作:S:S`
大肥婆小淫滴
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
538 點
gdgdgdgdgd
-
SAD

EXP
372 點
sup阿;d.
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

thankS; :-D
大肥婆小淫滴

EXP
538 點
:( :( :( :(
唉..又就冇得玩
-
SAD

EXP
170 點
第二十七集;;
翼: (個心比人吉左好多下咁)`

蓓:系你搞到我咁架;我都唔想咁架;
     你估我真系中意咁咩;你同個八婆搞野;
     我索就唔得;八婆索就得;你乜態度呀;
     仲有呀;我宜家唔系你條女呀;你唔理得咁多架啦;!
     揾你條八婆卜嘟啦;!咁多爹!;
翼:得;唔洗講;既然你想點就點啦;
蓓:應該系我講呀;!你想點就點;!
八婆:翼;今晚去時鐘酒店啦;!
翼搭住八婆博頭:好呀;!今晚開香檳!;
蓓:開飽拒啦;!生埋個仔呀八婆!;
八婆:系;遵命;!
蓓:我挑你老鼠;!
翼同八婆走左啦;
輪到小時同餅;
小時:聽我講先啦;聽我講啦......餅呀......
餅(cry):我同你冇乜好講呀;!你之前講過d乜呀;!
              唔通你唔記得左啦咩;!
小時:系;系我錯;我發過誓話會同你一生一世;
               唔會做d對唔住你既野;!  對唔住;!系我錯
               原諒我啦!;
餅:我講過戈次系最後既一次;!系你逼我架;我真系
      忍無可忍架啦;!我忍完再忍;你知唔知我一路都系到
      忍呀;你根本唔了解我;!
小時:系;好;系我錯;原來我最後一次得唔得?下次唔會架啦;
餅:原諒你一次? 下次唔會? 有幾個下次啊?
      每次您做錯;你話下次唔會;次次都下次;!
      你講左幾個下次啊?我地人生有幾個下次呀?
      你一直以黎有冇理過我感受呀?
小時:唔想同你嘈呀;!
餅:系我廢事同你嘈za!再見!

糖:唉;拒地2個點解會搞成咁架;
擰:最衰都系個八婆啦;
荳:系lor;冇拒出現就唔咁啦;!
糖:我都忍無可忍啦;!仆拒個嘟呀;@@@@@
荳:丁頁拒個嘟呀:@@@@@
擰:唉;!

到餅作v3v;!

EXP
417 點
:bigcry: ,,,,,,,,我好衰???
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
899 點
好正囉(y)
永遠支持(y)
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D

EXP
170 點

回覆 368樓 c0ffEEava 的帖子

`ThAnk啡啡:-D

EXP
417 點
:em800_16: 推推推,,,
正正正
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

第二十八集;-*.
餅同蓓番到屋企;`
蓓訓左. 今日要扮硬朗; 太攰喇/__\.`
餅就係到介手.`邊寫日記`:

如何要令你珍惜我:'( ?`
你要管的事太多;
第一條。
如果我說; 愛我沒有結果.
你還會不會愛我:'(
第二條。
我已經比左一次機會你,
點解要重犯; 你唔知我個心有幾痛`
你跟本唔會知我有幾心酸.
之前你講過de乜? 講好架.
要愛我一生一世永不離開架!
點解?點解要反口? 你愛過我嘛 ?_?`
第三條。
重記唔記得個次既粉紅色雪花:'(
好靚呀; 我超中意呀 ..
我好想再睇多一次呀!
但 .. 家陣你唔係到.. 我無得再睇喇:-)`
我欣然接受.. `
第四條。
介好好痛呀; 以前你係到;我知你一定會講咩-v-`
傻妹! 介咩手呀 -3- ! 唔準介! 要介就介落我隻手到喇!
你唔想我隻手咁肉酸呀嘛! 哈哈..
點解宜家耳邊沒有了這聲音;
我好像再聽多次.. 再.. 聽多次..
「傻妹! 介咩手呀 -3- ! 唔準介! 要介就介落我隻手到喇!」
傻佬!傻佬!傻佬! -v-
家陣第四條喇 .. 我唔想再介.
我好攰呀; 我好辛苦呀.
點解我要扮到cool晒呀:'(
也許 .. 忍讓個個八婆.. `

餅係日記到係咁寫;
d眼餅滴到本日記濕晒;
餅一野c0m番埋本日記 ..
餅: (爬係張抬到喊)`
到左天光;
餅: 唔得.. 我要再堅強; 再堅強多de;]
       餅係堅架.口.! 餅! 加油.33.`!

呢篇大部份寫餅日記-3-`

糖糖作..` -3-
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

呢篇好鬼無聊咁-,-.
建議跳左佢-,-.`
大肥婆小淫滴

EXP
417 點
:em800_82: ,,,,,,,好慘
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
899 點
唔知點解睇到我bill眼淚t^t
我發現好多女仔都好中意介手v3v
                             重新開始;D

EXP
111 點
其實打得算ok em800_11:

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

cemal5968
細佬babii ` :em800_18:

啡啡(k)`
其實我打個陣都billbill地眼淚:em800_111:
係也好多女仔都中意介手._.例如我 `

蓓豬(k)
I LOVE YOU ._.
大肥婆小淫滴

EXP
417 點

回覆 376樓 帥小餅v3v 的帖子

:em800_137: 餅餅又界
             我又界
             啡啡又界,,,,
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
372 點
sup阿終於出佐新既*v*.
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
899 點
女仔真系好中意介手手v3v;
咁多位baby囝;唔開心唔好再介手啦v3v;
有咩同我講啦:)
錫番哂你地;->
                             重新開始;D

EXP
538 點
:D :D :D
介一介 心境開朗:D
-
SAD