AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2348|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

支持強化膠囊 - GM 請令遊戲更多元化 [複製鏈接]

EXP
958 點
樓主

1.     職業玩法更多元化~
強化膠囊無職業之分~ 點會職業失衡 ?? 強化膠囊 可以玩 hp~ 推攻~ 各推一半又得
~
坦要攻有攻~ 要超多 hp 又得~~~ 打手推攻攻攻又得~ hp 無甘易死又得~ 玩平均型可以無問題~

2.      $$ 人玩晒 ??
由可以 + 10 開始~ 已經係有 $$ 人勁d架啦~ 等價交換~ $ d~ 好正常~ 不如你話唔準 + 10 ~ 所世界 +5 ~

3.     支持膠囊~ 起馬 窮人可以用綠字kuso + 上去~ 打副本可以輕鬆好多 ~
窮人 ec 都無甘易死~ 窮人打手都可以單刷 38~50 輕鬆賺錢 ~

4.     台灣那邊的人也認為 以刷副本而言,血能多一千兩千、攻擊多一千兩千不是挺好的?
說真的,取得"衝好的時裝"確不是甚麼困難的事喔~

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

你放心,我地會小心考慮各方面意見再決定係唔係推出。

EXP
251 點
反對

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

反對

出左我同班FD都會轉GAME   
出左既話更加唔平衡  

分配方式  +1~如果係咁+ d白字時裝咪係1x金變到9x金?  發表於 2011-12-17 17:22:03
Kv●包包xD  {:fun15:}+1  發表於 2011-12-17 00:15:20

EXP
431 點
同上兩個,反對!
おはようございます ~

EXP
251 點
GM吾想晴空越黎越少人 就入貨啦 :(

EXP
618 點
出左只會令有錢人更屈機..BUFF係計%+的,窮人同有錢人只會差距更大

EXP
63 點
反對

EXP
30 點
反對要有重點先得......
而且上面有一位 反對 是100% 已經離開晴空的玩家XD
真是用心XDXDXD

台灣確定已經出了, 而且出了的商城東西100%不會回收, 台灣方面出副本, 王怪, PVP 是按台灣(((已經))) 出了強化膠囊為基本去SETTING的......
如果版本是台版, 而香港版是沒有強化膠囊後果請深想一下. P.S. 難道要出香港特別版比香港人玩??

重點: 要是不出強化膠囊我可是沒什麼XD, 難道高, 得到的人自然少. 對我個人來說最好出超難打的副本, 真是(((歡迎))), 完成了才很有價值MA
58,59副本取了59中的黑人, 我的隊伍是在開放60級的第2天全刷光的XDXD

要走的人其實留不了, 要留的人是會因應改版提升自己的吧!!!!!!

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
10493 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

各位請耐心等待官方商議後的答案@@

EXP
3309 點
對呢隻online已經無晒期望XD

EXP
49 點
心事-,-我又唔信你同班FD會轉GAME-.-

EXP
958 點
Kv●包包xD 發表於 2011-12-16 18:33
反對

不要為反對而反對吧 ~唔係字大隻d 就代表有道理~
有人是喜歡刷副的 ~ 有膠囊加強能力~ 唔洗下下加 10 都可以單刷副本 ~
根本對玩家就係一件好事 ~
好戰玩家~ 又要殺人~ 又唔願比 $$ ~ 又要型又要帶頭盔 ???

EXP
251 點
badbear 發表於 2011-12-19 09:53
有人是喜歡刷副的 ~ 有膠囊加強能力~ 唔洗下下加 10 都 ...

膠囊加強能力系好事 但+既能力會吾會多得過份?
1粒成功+成395   1件時裝最多可以上2000
5件時可以+10000攻 到時你班用$玩既 仲吾玩哂?
我地D平民 最多咪+1000~2000攻  邊夠你地黎牙 ^^'
到時我地D平民真系收哂皮  你地班有$人 個個仲吾曉飛天?
1粒咁既膠囊都有+400攻/血  咁D+8~10武  +5~8裝 收哂皮啦
個個拎+5武  +3裝
以後成隻GAME 吾洗再整裝LA  1整主打【膠囊世界】,【時裝世界】~
到時個個抽時裝   抽星光拎膠囊
官方實賺哂$架w0  用$玩戈班更+玩9哂 ^^"

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

Siu佩 發表於 2011-12-19 05:53

錢我大把= = 佢出呢粒野    手染變垃圾
我轉去玩其他GAME  
咪又係神裝
至少唔會連時裝都有得強化LO

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

Siu佩 發表於 2011-12-19 05:53

最重要係
連時裝都強化
1件手染隨時變垃圾
白裝隨時貴過手染
逼住人買佢D蛋再抽1件手染?
我唔會同佢癲LO

EXP
251 點
badbear 發表於 2011-12-19 09:53
有人是喜歡刷副的 ~ 有膠囊加強能力~ 唔洗下下加 10 都 ...

【好戰玩家~ 又要殺人~ 又唔願比 $$ ~ 又要型又要帶頭盔 ???】
公起你, 你終於up到官方個plan出黎 ^^
大家~ 我地吾可以再好似以前咁架喇~
想勁? 系個銀包拎$出黎啦
吾系入到武鬥, 戰場等比人秒^^"
以後就算你有+10武 +8裝
班用$玩既人 閒閒地上幾粒膠囊
+幾千攻  1下就kO哂你地喇 ^0^~
我希望我講既野吾會實現;
吾系我1定轉game玩.!

EXP
150 點

唔該大家睇清楚1樓個位樓主,擺到明系官方個邊放出來既“新手”啦!!!呢個“強化膠囊”應該都100%出,唔出點搵錢!!放長雙眼睇下吧.........
順便一提,我都系反對出膠囊!!

EXP
958 點
Kv●包包xD 發表於 2011-12-19 13:20
【好戰玩家~ 又要殺人~ 又唔願比 $$ ~ 又要型又要帶頭盔 ???】
公起你, 你終於up到官方個plan出黎 ^^
大 ...

甘老老實實喇~ 又要唔比 $$$ ~ 又要勁 ??
講唔通吧

你要秒殺人 ~ 又要威 ~ 又唔比 $$  ?? 夠鐘食藥啦 ~

EXP
958 點
Kv●包包xD 發表於 2011-12-19 13:09
膠囊加強能力系好事 但+既能力會吾會多得過份?
1粒成功+成395   1件時裝最多可以上2000
5件時可以+10000 ...

甘不如出隻 game~ 叫窮人 online ~ 專比你呢d ~ 又要無 $$ 又要威 ~又要帶頭盔既人玩囉 :$

甘你應該會好開心~ 窮人online :$