AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1019|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

武鬥場斷線...變膽小鬼 [複製鏈接]

EXP
386 點
樓主
我諗好多人都覺得....

晴空個SER唔係太穩定,就算唔係SER1, 都好有機斷線....
我自己就係其中一個... 成日斷...

平時斷我都忍...但係打武鬥場~斷親線就變膽小鬼, 暫時冇得入返去打...
我只係打每日的挑戰模式,每日得兩小時,但要返工, 所以其實得1小時... 但係入到去斷左線就冇得再入.... 真係覺得好討厭...

GM, 如果叫你地MAINTAIN好D個SER, 唔好咁易斷,我諗唔係咁易, 亦未必控制到,

但可唔可以向打武鬥時, 斷線唔好變膽小鬼? 真係按離開遊戲或者退出的先至變膽小鬼?
如果執行上有困難, 可唔可以至少向挑戰模式果段時間, 唔好有膽小鬼呢個STATUS???
如果唔係, 你日日咁斷法, 我地儲一年都未必儲到個60武鬥裝呀........

唔該可唔可以幫忙反映下呢.... 再唔係唔該 貴公司搞好個SER, 唔好再斷線丫....
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

正常黎講,如果係server唔穩定,咁一定係所有人一齊斷,唔會得個別玩家斷線。

EXP
386 點
你真係咁認為? 好多時當大家覺得好LAG時, 有D人可能過左就OK, 但網絡冇咁強的就會斷...

即係好似當大家掃巨獸時, 一轉S1, 就好多人斷線...都唔係全部斷..... 咁唔通唔洗理???

EXP
732 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

轉S1S2會斷線呢個問題其實一直都冇解決=.=
同埋今個星期更新左之後..好多人都話比以前LAG左

EXP
36 點
我斷線冇出現膽小鬼 WO

EXP
386 點
岩岩開始挑戰模式, 入到去都未開打又彈我GAME, 又膽小鬼了...即係又唔洗玩啦....
30分鐘內第3次彈GAME啦... 唔係中斷就剔除.... 請問搞咩呀....

EXP
958 點
大覺屋師真 發表於 2012-2-23 23:41
正常黎講,如果係server唔穩定,咁一定係所有人一齊斷,唔會得個別玩家斷線。 ...

但係無啦啦隻game玩有錯誤~要回報~

甘係咩原因 ?