AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3354|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

曙光有咁多個職業同種族,點解你會簡依個種族同職業呢?  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
今日又再一次無聊果頭諗到D無聊話題 (其實亦可以話係舒緩一下今日緊張既心情,因為今日派成績表,慘!)
話題就係曙光有6個種族同6個職業,點解你好簡唔簡,係要簡果個種族同職業呢?
唔洗問都一定係我講先啦,因為係我開帖的
其實我本來唔係玩牛戰,而係玩虎盜的 (錯技盜一大隻=口=)
只不過我太無聊,開左6隻人...每隻唔同族,唔同職...(諗起都覺得自己好無聊)
但係因為1X LV果陣識左人一齊組升,先會決定只玩牛戰 (眾人: D原因真係好簡單)

好了......我講完D超簡單既原因,咁你又點解會簡果個種族同職業呢?分享一下吧 (又係依句=0=)
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
711 點
到我講啦~~
本來我唔係玩雀弓...一開始係玩虎戰
低LV果時,唔知戰都有得用弓,又成日俾D弓手搶怪
咁我心諗:弓手打得咁鬼快既。
咁就轉左玩雀弓~玩玩下就玩到宜家
而點解玩雀,係因為做雀好型
有2隻大翼我覺得好靚!!

EXP
517 點
我講>"<
其實我之前都唔知玩咩族同咩職好
不過我同學叫我玩幻 話幻同盜係"最佳拍擋"=.=(p.s. 我同學係玩盜)
咪玩下幻lo 咁我見龍好似幾型 同埋對龍角好得意xD 就玩龍幻了~
我都冇諗過一玩玩咁耐
而家我同學都唔玩了=3=
我玩左e個game真係好多謝我同學(風穴):D
風穴大姐我愛你 >3< :lol

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
我諗住同番曙1一樣玩鵬幻
點知諗番起曙1既鵬射好強~
所以玩鵬射~
囧頭

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 吹水仔 於 2008-7-11 19:29 發表
我諗住同番曙1一樣玩鵬幻
點知諗番起曙1既鵬射好強~
所以玩鵬射~

冇記錯ge話曙1 ge鵬係會心高的..
虎係物攻高
牛係血高
↑ 5知有冇錯呢=0=...有錯請更正
因為我冇玩過曙1
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
288 點
牛 體高
虎 力高
鵬 精高
猿 敏高
龍 智高
犬 定高
好似係噤   (我5G+ 聽返黎=.=)

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 斷情 於 2008-7-11 19:46 發表
牛 體高
虎 力高
鵬 精高
猿 敏高
龍 智高
犬 定高
好似係噤   (我5G+ 聽返黎=.=)

@@
咁牛戰咪好高血同物防@@
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
120 點
係因為-.-我呀哥..話法c一定係最勁-,-

主打遊戲
幻想神域
EXP
703 點
我本身係屬牛既= ="
咁咪揀牛族囉
跟住D人話戰多血咪揀做戰囉-3-
Bang!

EXP
26 點
其實我果時既諗法好簡單~我而家簡既職係用鵬射黎既...=0=
最初簡果時我覺得搵D識飛既會穩陣D..至少唔驚地震:L
之後望一望原來只得果條蟲同埋隻雞簡..咁我當然唔會自己捉蟲啦:L
之後簡左隻雞...到左要練咩野職果時..最好更係射手啦:lol
因為...佢識一招人地一定唔識既^^:lol 就係識多招”暗箭傷人”:L
結果...一隻唔打怪既”弓雞”就咁誕生左^^:L 汗......
名稱:大門
職業:鵬射-商人
團名:紫雲軒/名門望族
絕技:潛水•••
身家:100M以上

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
因為曙光1個時我玩幻C..但係勁垃圾
見到辣B隻牛E咁勁
所以曙光2封測個時E經玩牛EC
不過個時未出3LV牛- -''吾知原來3LV牛咁肥-.-

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
348 點
我本來玩龍戰.見龍夠型= =.不過後來見d法c 出龍個招魔又型.未跟左佢.示彈開左隻ec(我個時都唔知ec勁定廢).見個招又幾令.未玩龍ec.
之後見到人隻鵬好令啵.招野好似閃電咁.又開左隻鵬ec= =.我見咩型 就揀咩職- -

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 db仔仔 於 2008-7-12 13:57 發表
我本來玩龍戰.見龍夠型= =.不過後來見d法c 出龍個招魔又型.未跟左佢.示彈開左隻ec(我個時都唔知ec勁定廢).見個招又幾令.未玩龍ec.
之後見到人隻鵬好令啵.招野好似閃電咁.又開左隻鵬ec= =.我見咩型 就揀咩職- - ...

好似龍法c招獸快技先型@@
鵬..你講果招應該都係獸快技黎
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
1071 點
本身我玩鵬弓手既..果陣我2X..因為見到人地弓手出技好型
後來因為弓手易死~我就改玩戰..但係玩到3X之後..比個同學昆佐..
有個FD有隻3X既戰佢唔玩既..之後佢借佐比我..玩到5X果陣比佢拎番..
好在笨金送隻54犬幻比我..
不過我自己又起番隻鵬弓...有型嘛@_@"
但係戰又防高@@"我又玩戰叻(團戰),加上未玩過牛
起佐隻牛戰玩@@"不過擺先用=-="

EXP
636 點
我第一次我唔知鵬有冇戰士 玩左先知 但我玩玩下又想用射手 所以我用左鵬射(就係俾昆的ac tonyon)

EXP
698 點
我由一開始就選左隻龍戰
可能我貪佢夠型
但係選職業呢一樣野
唔知為什麼一開始就選左戰

EXP
505 點
我由一開始就玩龍幻~~
選龍係因為我自己好鐘意龍lo @v@~
(不過牛都好得意...我都好鐘意>v<)
至於點解係做幻c le~~~~???
我5鐘意做戰個d...好似好悶架~,~""
我只鐘情魔職...EC..仙..幻...
               最後 點指兵兵   點中左幻:L
幻C 最大令我吸引係....佢係黑暗的魔C:lol

EXP
2132 點
我本來係玩奄列龍幻><
但係玩玩下,覺得27LV好難升,我就DL左奄列><
就開左隻虎,點解係虎??因為我覺得佢好Q,點解係盜?因為想玩下 - -點解係男?因為唔小心按錯0 0

EXP
184 點
我開個時問我fd選咩好 ~~ 佢話是但 ~~
(我就諗 拉帝亞斯屬龍系所以選龍)
玩到5lv個時 我又問fd選咩職 ~~ 佢又話幻好 咪選囉 - - "
到依假先知做ec好d - - "  不過幻都好好玩 好客串 - - " 同好用 ^^ "
所以決定玩龍幻 ~~~

EXP
174 點
而家玩緊隻game維護左成日中...上黎睇下野先...
原來egg以前係奄列,我記得佢好耐耐耐之前俾我同一班路人甲串到無聲出
講返正題...點解我玩猿戰呢?一開始我都係玩虎盜,玩到20v去打西瓜(波奇國王)
組左個22lv猿戰,殺完,佢變左隻馬嬲...見到佢白雪雪馬嬲成隻雪人咁...所以就....
之後又用完盜,就用返個(一堆形容詞)多體,高攻,易升,新手岩玩,原始職業,多加能力值招,仲有強,很強,好強,超強,非常強,比你強,特別強,無可形容的強,比布萊兄弟發明的飛程比波音747飛機機翼還短的飛強更強的戰士啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好喇,無聊完,再說.....我天生鍾意白色+白事(唔好話我變態),所以我虎又係有白,猿又係有白,所以我最後係升左兩個人____白虎盜,白猿戰