AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 755|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

天羽王者大激鬥 30LV UP 玩家同一pk場 你說公平嗎?? [複製鏈接]

EXP
31 點
樓主
點解gm 冇諗過分 grade 比賽呢
高grade的玩家一個組別
低等的一個組別
或者可以劃分  多個組別比賽    exp  $$   可以因應lv  組別而調整

這才會令新手 感到  合情合理

宜家同場較量   新仔冇得玩la
我相信冠軍一定 會是 70 80lv 的 高手

官方這樣的活動  有考慮過新手的存在嗎
                                  有考慮過低等玩家的感受嗎

低lv   並不是 他們不練工  可能是他們遲玩   相對lv  一定低啦
這樣活動的得益者只是一小部分人(高手高手高高手).....新手一入場就886
去哪找樂趣呢

希望官方人員可細心制定每個活動   
令更多玩家從娛樂找到樂趣....
不要馬馬虎虎......草草了事
相信大部分玩家是精明的消費者....會用$$$係與價相符的東西上
認真改革才能留住玩家   才能吸引新手

小的淺見   觀者勿筆戰   3Q
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
371 點
千6防會比人一下打3千送返出去:L
玩鬼咩,,,仲要冇經拎,,,

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

哈,好多人不滿-0-"

EXP
645 點
其實今次活動 真係幾唔公平~~

EXP
70 點
係啦....好唔公平架:'(

EXP
645 點
所以我入去都無殺人...
見人就補血:lol :lol :lol

EXP
97 點
異係到=-=串新手?
冰神不再愛

EXP
70 點
原帖由 Benson60664 於 2009-8-1 23:34 發表
異係到=-=串新手?

我邊有串人呀....我都有比人打架...仲要成班圍我:'(

EXP
144 點
唔好話低LV....就算本人89LV 入到去 唔洗10秒就俾D 100LVKO啦:L
相對60LV以下果D 真係唔知玩唔玩好 入去就俾D高LV賺經..殺一獲多2M
我地企1秒先4000...你估真係咁多好人 見你低LV唔殺你咩..佢地睬你都有味啦...最好 1-30LV-31-50LV-51-70LV-71-90LV-90-100LV咁樣打
我覺得 俾依家1-100LV入去玩仲過引得多 以上都只是 個人意見...;P