AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1613|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

真係想問一條問題-_____________-"  關閉 [複製鏈接]

EXP
189 點
樓主
重機後個場還是他的嗎-________-"?
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
711 點
每個問題既答案,都要有好多論點同理據的因素去支援的
而你呢個問題,正正是單單一條問題,並沒有任何資料數據
所以,本人係不會作出任何評論的XD

EXP
189 點
話說...我琴晚8點多左右..
係風嗚第2個凹洞..見到冇人打..
so咪去打囉...打左起碼15mins左右(我都吾多記得)
之後某人Online...某人繼續打怪...我咪叫某人咪場囉..
某人話重機黎..個位話係佢既=____________=當場o咀
之前睇過晴月係 給桃園團長的信 入面回左一post  見到冇人就打
吾理佢修裝/重機    呢樣我好支持!!!你話重機..重機大晒?"個場仲係你既.______.
後來 某人叫我咪搶-________-"之後另一人話我搶人場(類似)
又話我無懶...好在我想off姐..吾係我一定會搶返
總結我真係想問句...某人重機後個場還是某人嗎??"

EXP
2153 點
笑~重機有咩用?(唔係cso個重機!)樓主先係第1個打場,如果係我我真係火爆+影埋相po上尼

EXP
135 點

依加仲可以POST搶場POST咩=.=
http://agames.com.hk/viewthread.php?tid=44244&pid=346968&page=2&extra=page%3D1#pid346968

EXP
564 點

回覆 3樓 阿蛋 的帖子

尼d我見得多啦好多時明明冇人打當你打到15-30分鐘到實有人走來講他修裝同重機架其實洞位多比法c串燒打怪者d戰出去出面打啦:@ :@
曙光ac名:軒轅皇
職業:犬幻
團:(軒轅王國)招收長期升onlv(唔會昆人物品同ac)及(唔會亂甘生事)和(鐘意玩團戰)曙光之友加入本屯

EXP
636 點
原帖由 阿蛋 於 2009-7-27 09:48 發表
話說...我琴晚8點多左右..
係風嗚第2個凹洞..見到冇人打..
so咪去打囉...打左起碼15mins左右(我都吾多記得)
之後某人Online...某人繼續打怪...我咪叫某人咪場囉..
某人話重機黎..個位話係佢既=____________=當場o咀
...

琴晚8點幾!!!
又唔見佢重機後on返
係緊張個場就重機後立即on返la
重係度嘈人
我最憎呢d人

名:疾風戰士         
職業:戰士                        
LV:隨時變                       
團:sS夜血盟Ss

EXP
189 點
d人真係打橫來講架..仲話個場仲係佢場...
當場o咀囉...另一人仲話我搶佢場咋..(可能係佢隊友啦..吾知佢自己做緊咩)

EXP
545 點
又係搶場的問題~囧
沒法子啊~只要你惡過人有勢力冇人敢搶你場
主動既人先可以稱霸被動既人永遠比人恰左先會去恰人
PSP3000支援ISO/CSO..5.03GEN-A(FULL)

EXP
189 點
=___________="有冇人肯照我呀.......

EXP
711 點
受到警告 11
某人仲勁呀,上次我係風鳴升,明明我上果時個場冇人
突然有條『索女』走埋黎叫我唔好搶佢場
仲話成版地圖都係佢既,叫我唔好玩野....
我好驚囉!!!

p.s 我影低左佢d kai爆對話~kakaka
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
lamxdxd -5 -5 嚴禁張貼任何包含具人身攻擊性、挑釁性、侮 ...

總評分: EXP -5  金幣 -5   查看全部評分

EXP
564 點

回覆 9樓 蝦仁炒飯 的帖子

呵呵你講到好像黑社會甘跟大老woo:em800_35:
曙光ac名:軒轅皇
職業:犬幻
團:(軒轅王國)招收長期升onlv(唔會昆人物品同ac)及(唔會亂甘生事)和(鐘意玩團戰)曙光之友加入本屯