AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2583|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

大家鐘意咩台灣(tw)/日本(JP)/韓文(K)/英文(eg)/其他(ath)歌,分享一下^_<  關閉 [複製鏈接]

EXP
25 點
樓主
歌名             親愛的那不是愛(tw)                    
                    茶太-團子大家族(JP)
                    BOA-奇蹟(K)
                    greeeen-奇蹟(JP)
                    kiss-我是女人(K)
                    Time to say goodbye(eg)
                    Give A Little Love(eg)
                    任意門(tw)
                    缺氣(tw)
                    半熟宣言-帶我走(tw)
                    戀空-天空(JP)
                    白色巨塔-時光之詩(ath)
                    dying young(ath)

曙光名:熊啤啤o口o 職業:犬幻術師 等級:42Lv  團:孤星淚
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

「ふでペン 〜ボールペン〜」(毛筆 ~圓珠筆~)
「わたしの恋はホッチキス」(我的戀愛訂書機)
「ふわふわ時間」(輕飄飄時間)
「翼をください」(請給我翅膀)
Cagayake!GIRLS
《Don't say 「lazy」》
《Happy!? Sorry!!》
本人專用SD名片

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
super junior-------sorry sorry

我超愛sj  ;3

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
1843 點
SS501 내 머리가 나빠서 ( 因為我太傻 )     [ K ]
Howl (하울) - Love U    [ K ]
=.=超好聽/.\v

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
金亞中-------MARIA

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
1843 點

回覆 5樓 笨BE 的帖子

@_@哈..
醜女大翻身-w-首歌
↑吾知有冇錯
首Love u  真係好好聽=3= 誠意推介xd

EXP
4050 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

the day you went away-v-

EXP
25 點
原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-6-24 21:15 發表
@_@哈..
醜女大翻身-w-首歌
↑吾知有冇錯
首Love u  真係好好聽=3= 誠意推介xd

Howl (하울) - Love U   <<<全名??
http://www.youtube.com/watch?v=n1qATtQXGpM
係咪e首??

曙光名:熊啤啤o口o 職業:犬幻術師 等級:42Lv  團:孤星淚

EXP
700 點
http://www.youtube.com/watch?v=TF_dwlt3_CM

Joel Turner-These Kids

呢個人 beatbox好勁
睇埋相關既片
首歌 開頭都有beatbox
我學緊beatbox 所以 好鐘意佢@_@

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我個D都好聽下@_@
本人專用SD名片

EXP
517 點
evanescence- bring me to life <<< 勁爆好聽呀 勁型
george nozuka-such a fool <<把聲好好聽 不妨下來聽聽 一定會鍾意^^
東方神起-為何我喜歡你 (個名差唔多啦=.=唔多記得)<<都好好聽
greeeen-人/愛唄  佢地d歌好好聽 可以ge 最好dl晒佢地d歌a_a

EXP
1843 點

回覆 8樓 熊啤啤o口o 的帖子

@_@係牙係牙=)
好聽/.\V

EXP
1746 點
-_-我最鐘意聽係kary(吳雨霏)d歌炸bo~.~"
愛你變恨你.....馬戲團之戀....不如不愛.........最後一秒鐘
....分手要狠....逼得太緊........戀愛疲勞....仲有好多好多好多
kary所有碟@@
所有kary有份唱既歌>v<"i like it@@

EXP
415 點
the gazette既所有歌
可多個比你LMC

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 我玩曬 於 2009-6-24 18:00 發表
《Happy!? Sorry!!》 ...
全K-ON!

EXP
25 點
原帖由 涅赤鬼 於 2009-6-24 23:18 發表
evanescence- bring me to life  

你果d幾好聽><多謝分享:)
原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-6-24 20:41 發表
SS501 내 머리가 나빠서 ( 因為我太傻 )     [ K ]
Howl (하울) - Love U    [ K ]
=.=超好聽/.\v

好好聽@w@多謝分享

EXP
711 點
夜訪吸血鬼 - 五月天
我不懂心亂如痲 - 衛蘭,鍾嘉欣
久保田利伸 - La La La Love Song
濱崎步 - M
Madonna - 4 Minutes
Jennifer Lopez-You Are Everything
吳克群 - 為你寫詩
蔡旻佑 - 我可以
鍾嘉欣 - 我不快樂
陳奕迅 - 1874

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 S!U楓 於 2009-6-24 23:45 發表
全K-ON!

毛筆 圓珠筆個首搵唔到=_______=
淨係搵到擷取版..
本人專用SD名片

EXP
25 點
原帖由 我玩曬 於 2009-6-25 00:38 發表

毛筆 圓珠筆個首搵唔到=_______=
淨係搵到擷取版..

你D歌好難搵

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
原帖由 我玩曬 於 2009-6-24 18:00 發表
《Happy!? Sorry!!》 ...

全部k-on既==
不過我都鐘意....
講起~我都有大把歌- -
癒月 - You(唔錯~推薦)

濱崎步- Step You
        - M

YUI - again

宇多田光 - Beautiful World
                - Come Back To Me

井上ジョー - CLOSER

土屋安娜 - Rose
仲有大把- -
講唔晒...

囧頭